10 dolog a szempilla-hosszabbításról

joosmaria-muszempilla
Joós Mária Márta Mester-Stylist

A legtöbb nő egyszerűen túl elfoglalt ahhoz, hogy minden reggel, mielőtt munkába indul, műszempillát ragasszon, így téve pillantását ellenállhatatlanná. Nem meglepő hát, hogy a tartós szempilla hosszabbítás az utóbbi évek hatalmas kedvencévé vált.

 

Szeretnél többet megtudni erről a kezelésről? Megkértük Joós Mária Mártát, az Xtreme Lashes okleveles Mester-Stylistját, hogy válaszolja meg szempilla-hosszabbítással kapcsolatos kérdéseinket és oszlassa el az esetleges hiedelmeket is.

 

1. Miért érdemes a szempilla-hosszabbítást csináltatnom?

Amennyiben nem tartod a szempilláidat elég tömöttnek, hosszúnak, a szempilla-hosszabbítás segíthet abban, hogy tekinteted mindig sugárzó legyen.

 

2. Magamnak is felhelyezhetem a szempillákat?

Semmi esetre sem! Csak a megfelelő képzéssel rendelkező szakemberhez szabad fordulni, aki garantálja a tökéletes megjelenést és a biztonságot.

 

3. Mennyibe kerül a szempilla-hosszabbítás?

Ahány hely, annyi ár, ám az Andrássy úti Zsidró szalonunkban kizárólag a legjobb minőségű, piacvezető Xtreme Lashes termékeket használjuk, illetve a szempilla-hosszabbításhoz egy szempilla mély tisztítás és szemkörnyékápolás is jár.

 

4. Hogyan érkezzek a felhelyezésre?

Akár hosszabbításról, akár töltésről van szó, smink nélkül.

 

5. Mennyi ideig tart a felhelyezés?

Körülbelül két óráig, a teljesen fájdalommentes kezelés alatt végig csukva van a szemed.

muszempilla

 

6. Milyen gyakran kell töltésre járnom?

Ez a hajad természetes növekedési ütemétől függ, de a mindig ápolt megjelenéshez ajánlott 2-4 hetente töltetni a szempillákat.

 

7. Úszhatok, szaunázhatok szempilla-hosszabbítás után?

Amennyiben Xtreme Lashes szempillát választasz, mindössze 3 órát kell várnod – ennyi ideig nem érheti víz vagy pára a szemet ahhoz, hogy a ragasztó megfelelően megkössön. Ezután természetesen bátran mehetsz uszodába, szaunába.

 

8. Hogyan ápoljam hosszabbított szempilláimat?

Az olajbázisú termékek, sminklemosók használata a szemkörnyéken nem ajánlott. A vízálló szempillaspirál használata szintén nem javasolt, mivel az eltávolítása nehézkes (főleg olajbázisú sminklemosó nélkül), így a pillák idő előtti kihullását okozhatja.

9. Károsodhatnak saját szempilláim?

Amennyiben az Xtreme Lashes műszempillák mellett döntesz, és szakember végzi az applikációt, nem károsodnak a természetes szempilláid. Egyrészt, az Xtreme Lashes műszempillák a legvékonyabb 3D szempillák, súlyuk könnyű, emellett flexibilisek. A felhelyezéshez alkalmazott Flex Fusion ragasztó pedig a piac legbiztonságosabb ragasztója, melynek kipárolgása minimális.

 

10. Milyen szakembert válasszak, ha elhatároztam magam a kezelés mellett?

A pillák, a szem és a szemkörnyék érzékeny területek, ezért fontos, hogy kizárólag a megfelelő képzéssel rendelkező szakemberrel végeztesd el a szempilla-hosszabbítást. Látogasd meg a szakember honlapját, böngéssz előtte-utána fotókat, ismerd meg szakmai önéletrajzát! Olyan szalont válassz, ahol professzionális termékekkel dolgoznak, így a saját szempilláid károsodása nélkül lehet tekinteted hosszú ideig sugárzó.

 

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz be már ma szempilla-hosszabbításra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.