A békakirályfi csókja

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörűséges, szépséges, ám de kicsit naiv és kapcsolatfüggő királylány. Ez a királylány már annyira, de annyira szeretett volna egy párt magának, hogy elindult megkeresni a Békakirályfiját, azt a nemes herceget, akit neki rendelt a „sors”. Aztán, mint a mesében, remegő ajkakkal és repdeső pillákkal megcsókolja és királyfi lesz belőle.

 

Rengeteg álmot szőtt arról, hogy majd jön az Ő Békakirályfija, add neki egy forró csókot és átváltozik csodaszép herceggé és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Kedves olvasó, most jogosan vetődik fel benned a kérdés, hogy a királylány, miért is álmodozott Békakirályfiról, és nem rögtön a királyfiját kéri az élettől, az Univerzumtól?  Azért mert tele volt hitrendszerekkel, ítéletekkel és illúziókkal.

 

 • Királyfiak nincsenek, csak békák, akiket előbb meg kell szerelni és királyfivá változnak.
 • A férfiak mind idióták és csak azt akarják…
 • Sok a nő, kevés a férfi, örülök, ha jut egy, mindegy, hogy milyen.
 • A lélektársam, ideális párom, álruhába jön értem, én megcsókolom, és…
 • Ez a sorsom és karmám – ezekre jó ráfogni a dolgokat – hogy xy békával legyek, akit aztán megszerelek, és boldogan élünk míg…
 • Mindegy, hogy ki, csak már legyen valaki, cukormázzal leöntöm és így tálalom a facén.
 • A nők a férfiak áldozatai, és mellesleg csak azt akarják.

Ment mendegélt egyik szórakozóhelyről a másikra, egyik társkeresőről a másikra, de csak nem találta meg, azt a békakirályfit, aki őszinte szerelemmel és imádattal csüngne rajta, kényeztetné, és kazalba hozná le neki a csillagokat is az égről. Csak csalódás és csalódás volt a jussa a fáradozásaiért. Pedig Ő szép, okos és királylányos is – mondogatta magában. Miért nem jön el a békakirályfi, akit a csókjával majd királyfivá avanzsál.

 

Biztos velem van a baj – kezdte mondogatni, és ezzel szépen lassan belemet egy önbíráskodó, önítélkező, bűntudati, áldozat szerepbe. Már annyi békakirályfik csókoltam, hogy cserepes a szám, de egyik sem változott királyfivá – kesergett, nap, mint nap.

 

Aztán egy nap a királylány, míg a laptopján szörfözött a neten, rátalált egy nőknek szóló honlapra, a Kicsi Budoárra. Jé, kiáltotta el magát. De hiszen én fordítva ültem a lovon? Tényleg lehet teremteni és teret nyitni egy nekem könnyed, és működő párkapcsolatra?

 • Semmi baj nincs velem és nem vagyok rossz?
 • Nem kell futkosnom a békakirályfik után, hisz ezzel rögön ítélem a férfiakat, hanem a nekem működő kapcsolatot kell kérnem?
 • Nem kell rávetítenem, minden egyes férfira, hogy Ő a párom, aztán annyira túltolni az első randi után, hogy meneküljön előlem?
 • Nem kell lefeküdnöm vele az első pillanatba, vagy nem kell húznom, halasztanom a szexet, hátha így bekapja a csalit?
 • Úristen, a szex a pillanatnyi éberségemre van bízva?
 • Lehet választásom?
 • Nem a királyfitól érzem magam majd jól, hanem önmagamtól és pont ez fogja behúzni a nekem való kapcsolatot?
 • Kérek, behúzom az energiát, és ha egyezik az kiküldött kérésem energiájával, akkor akár Ő is lehet?
 • Nem kell játszanom, a mártírt, a szegény ént, a kapcsolatfüggőt és az áldozatot, mert ez is egy választás és választhatok mást? Hu, ez szuper!!!
 • Ne vetítsem ki minden férfira, a vágyaimat, az illúzióimat, mert csak hazudok önmagamnak?

 

Nem kell minden békakirályfit megcsókolnom, aki megjelenik az életembe, de soha, de soha nem változik az én királyfimmá?

 

Ez fantasztikus! – kiáltotta, és aznap békacombot vacsorázott, testes vörösborral. Aztán a kérés után elkezdte behúzni azt a férfit, aki neki működik és örömteli. Pár hét után találkozott Bélával, akit csókolhatott napestig, akkor is Béla maradt, de végre az Ő Bélája.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.