A békakirályfi csókja

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörűséges, szépséges, ám de kicsit naiv és kapcsolatfüggő királylány. Ez a királylány már annyira, de annyira szeretett volna egy párt magának, hogy elindult megkeresni a Békakirályfiját, azt a nemes herceget, akit neki rendelt a „sors”. Aztán, mint a mesében, remegő ajkakkal és repdeső pillákkal megcsókolja és királyfi lesz belőle.

 

Rengeteg álmot szőtt arról, hogy majd jön az Ő Békakirályfija, add neki egy forró csókot és átváltozik csodaszép herceggé és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Kedves olvasó, most jogosan vetődik fel benned a kérdés, hogy a királylány, miért is álmodozott Békakirályfiról, és nem rögtön a királyfiját kéri az élettől, az Univerzumtól?  Azért mert tele volt hitrendszerekkel, ítéletekkel és illúziókkal.

 

 • Királyfiak nincsenek, csak békák, akiket előbb meg kell szerelni és királyfivá változnak.
 • A férfiak mind idióták és csak azt akarják…
 • Sok a nő, kevés a férfi, örülök, ha jut egy, mindegy, hogy milyen.
 • A lélektársam, ideális párom, álruhába jön értem, én megcsókolom, és…
 • Ez a sorsom és karmám – ezekre jó ráfogni a dolgokat – hogy xy békával legyek, akit aztán megszerelek, és boldogan élünk míg…
 • Mindegy, hogy ki, csak már legyen valaki, cukormázzal leöntöm és így tálalom a facén.
 • A nők a férfiak áldozatai, és mellesleg csak azt akarják.

Ment mendegélt egyik szórakozóhelyről a másikra, egyik társkeresőről a másikra, de csak nem találta meg, azt a békakirályfit, aki őszinte szerelemmel és imádattal csüngne rajta, kényeztetné, és kazalba hozná le neki a csillagokat is az égről. Csak csalódás és csalódás volt a jussa a fáradozásaiért. Pedig Ő szép, okos és királylányos is – mondogatta magában. Miért nem jön el a békakirályfi, akit a csókjával majd királyfivá avanzsál.

 

Biztos velem van a baj – kezdte mondogatni, és ezzel szépen lassan belemet egy önbíráskodó, önítélkező, bűntudati, áldozat szerepbe. Már annyi békakirályfik csókoltam, hogy cserepes a szám, de egyik sem változott királyfivá – kesergett, nap, mint nap.

 

Aztán egy nap a királylány, míg a laptopján szörfözött a neten, rátalált egy nőknek szóló honlapra, a Kicsi Budoárra. Jé, kiáltotta el magát. De hiszen én fordítva ültem a lovon? Tényleg lehet teremteni és teret nyitni egy nekem könnyed, és működő párkapcsolatra?

 • Semmi baj nincs velem és nem vagyok rossz?
 • Nem kell futkosnom a békakirályfik után, hisz ezzel rögön ítélem a férfiakat, hanem a nekem működő kapcsolatot kell kérnem?
 • Nem kell rávetítenem, minden egyes férfira, hogy Ő a párom, aztán annyira túltolni az első randi után, hogy meneküljön előlem?
 • Nem kell lefeküdnöm vele az első pillanatba, vagy nem kell húznom, halasztanom a szexet, hátha így bekapja a csalit?
 • Úristen, a szex a pillanatnyi éberségemre van bízva?
 • Lehet választásom?
 • Nem a királyfitól érzem magam majd jól, hanem önmagamtól és pont ez fogja behúzni a nekem való kapcsolatot?
 • Kérek, behúzom az energiát, és ha egyezik az kiküldött kérésem energiájával, akkor akár Ő is lehet?
 • Nem kell játszanom, a mártírt, a szegény ént, a kapcsolatfüggőt és az áldozatot, mert ez is egy választás és választhatok mást? Hu, ez szuper!!!
 • Ne vetítsem ki minden férfira, a vágyaimat, az illúzióimat, mert csak hazudok önmagamnak?

 

Nem kell minden békakirályfit megcsókolnom, aki megjelenik az életembe, de soha, de soha nem változik az én királyfimmá?

 

Ez fantasztikus! – kiáltotta, és aznap békacombot vacsorázott, testes vörösborral. Aztán a kérés után elkezdte behúzni azt a férfit, aki neki működik és örömteli. Pár hét után találkozott Bélával, akit csókolhatott napestig, akkor is Béla maradt, de végre az Ő Bélája.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.