A betegségek kialakulásának rendszere- Az új orvostudomány – Biologika (GNM)

Az új germán medicina olyan orvostudomány, amely összefüggéseiben vizsgálja az embert. A betegségeket három szinten vizsgálja, lelki, agyi és szervi szinten. Ugyanakkor összességében értelmezi a betegségek folyamatait.

 

Az új medicina szerint a betegség egy értelmes biológiai külön program, mely lelki konfliktusok hatására következik be az emberi szervezetben. Ez a rendszer érvényes minden olyan betegségre, amely nem baleset, sugárzás, természetellenes táplálkozás vagy mérgezés okozott.

 

Milyen feltételekre van szükség ahhoz, hogy egy betegség beinduljon?
Milyen a betegség lezajlásának folyamata?
Mit kell tennünk ahhoz, hogy kigyógyuljunk az adott betegségből?

Az új orvostudomány választ ad a fent felsorolt kérdésekre, így segítve az embereket egészen a gyógyulásig.  Az új orvostudomány felfedezője Dr. Ryke Geerd Hamer, bebizonyította, hogy „nem csak a szervek sérülései váltanak ki agyi jelenségeket és lelki programokat, hanem egy feltételeknek megfelelő érzelmi sokk is beindít szervi elváltozásokat. A lelki szinten bekövetkezett megrázkódtatás azonnal láthatóvá válik agyi szinten és beindul a szervi elváltozás (pl.: daganat, fekély). A megrázkódtatás feldolgozása után megváltozik ez az agyi jelenség, automatikusan helyreállításra kerül.

A betegségeket kiváltó konfliktus jellemzői:
  • drámai, heves, lehengerlő
  • felkészületlenül ér, váratlan
  • megütközés jellegű
  • elszigetelten megélt
  • átmenetileg nincs megoldása

Ha bekövetkezik a konfliktus, az új orvostudomány egyszerre három helyen vizsgálódik. Az első a lelki szint, az egyén el tudja mesélni, hogy mi történt vele, mit élt át, milyen megrázkódtatáson ment keresztül? Agyi szinten láthatóvá válik az elváltozás, szervi szinten pedig sejtek szaporodása vagy elhalása figyelhető meg.

A betegség folyamata két szakaszra osztható:
  • alkalmazkodási szakasz
  • helyreállítási szakasz
Az új orvostudomány tudományos táblázata tartalmazza betegségeket, a hozzájuk kapcsolódó konfliktusokat, valamint azt is, hogy milyen elváltozásokat produkál a test az alkalmazkodási és a helyreállítási szakaszokban.

 

Az új orvostudomány magában foglalja a terápiát is. Ha megtörtént a konfliktus azonosítása, annak feloldása után az agy kiadja a „parancsot” a helyreállításra, így a páciens meggyógyul.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és több információt szeretnél a témával kapcsolatban, akkor az http://ujmedicina.hu/ weboldalon bővebben utána olvashatsz, illetve a youtube csatornán is sok, a témával kapcsolatos videót találhatsz.

 

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.