A buja, keleti éjszaka folytatódik

Az előző részben elmeséltem, hogy miket kell beszerezni, és hogy kell felkészülni a buja keleti éjszakára. Ott tartottunk, hogy köntösben várjuk haza a párunkat, aki az egészről nem tud semmit.

 

A férfi hazaérkezése után, meg kell Őt győzni, hogy szeretnétek Neki kedveskedni, és kérjétek meg, hogy kezdjen el vetkőzni, és itt fogom leírni a két variációt a Hammam-ra. Ha nagy fürdőkádad van és el is fértek ketten benne akkor a férfi vetkőzése alatt, engedjék meg a vizet, csepegtessetek bele ilang-ilangot, és invitáljátok oda a párotokat. Amikor a férfi beleül a kádba, és elhelyezkedik benne, ti is csatlakozzatok hozzá, de úgy, hogy az egyik nagy fátyol rajtatok legyen.

Nagyon szexis az a látvány, amikor a nő testére tapad a vizes ruha, ebben az esetben a fátyol.

 

Térdeljetek le a férfi lábai közé, és kezdjétek el fürdetni. Ez egy rituális fürdő, ne kapkodjatok, a szemetek legyen végig behunyva, csábosan, csak lopva pillantsatok rá. A lábával kezdjétek, végig az ágyéka felé, simogassátok, aztán a hasát, a mellkasát, a kezeit. A lingamjához és a zacsihoz, csak a legvégén nyúljatok, és csak addig ápoljátok le, amíg a tüzet felszítjátok a férfiban, de ne oltsátok ki. Nem az a cél, hogy gyorsan elmenjen a férfi, aztán csalódottak legyetek mind a ketten. A fürdés után, vezessétek az ágyhoz, és kérjétek meg, hogy helyezkedjen el kényelmesen, míg ti felkészültök a táncra.buja-keleti-ejszaka

A másik variáció az, ha nincs kádatok, vagy kicsi, akkor megkéritek, a párotokat, hogy zuhanyozzon le, és üljön az ágy szélére. Aztán hozzátok be a mosdótálat, és tegyétek le az ágy elé a földre, és térdeljetek le mellé. Aztán csepegtessetek ilang-ilangot a vízbe, és szép komótosan mossátok meg a lábát, ha készen vagytok, akkor töröljétek meg, aztán invitáljátok a párnák közé, ülve.

buja-keleti-ejszaka-8

Innentől már ugyanaz a történet. Ha a férfi az ágyon pihizik, kínáljátok meg borral, és vonuljatok ki a szobából. A világítás legyen kevés, de jól látható legyen a táncotok. Biztos van a szobában egy kisebb lámpa, amit felkapcsolhattok erre a célra. Kint felrakjátok magatokra a hét fátylat, különböző módon, bekapcsoljátok a zenét, belibegtek a szobába, és szép lassú mozdulattal elkezdtek táncolni a szultánnak.

 

Ahogy táncoltok, sorra dobjátok le a kendőket, de úgy, hogy a melletek és a jónitok takarva legyen. Aztán ha már csak egy maradt, akkor menjetek oda a férfihoz és dobjátok rá a kendőt úgy, hogy az arcát is takarja.

 

Most jön a masszázs. A férfihoz térdepeljetek, úgy hogy a két lába között vagytok. Aztán a masszázsolajjal, ami a párnák között van, kezdjétek lassan masszírozni a férfi lábujjait, a talpát, a lábát, a hasát, a nemi szerveket itt is kihagyni. A fátylat folyamatosan húzzátok feljebb, hogy a testéhez tudjatok férni. Aztán a mellkasát, majd a karjait simogassátok lassan, kéjesen, közben a szemetek lehunyva, és csak a sandítás engedélyezett. A férfi vizuális alkat, szereti látni a nőt! Ezért van az, hogy a férfinak szeretkezés közben sokszor nyitva van a szeme, míg a nőknek csukva. Ha ledobja a fátylat, mert titeket akar nézni, tegye, Ő a szultán! A keze után jön a zacsi és a lingam masszírozása. Itt sem szabad addig kényeztetni, míg elmegy, ha érzitek, hogy nagyon izgatott, térjetek át más testrészre.

buja-keleti-ejszaka7

A masszázs utána jöhet a szabad foglalkozás! Engedjétek át magatokat a férfinak, vagy legyetek dominák, ahogy jól esik.

 

A férfiak reakciói sokfélék lehetnek, megszeppenek, elérzékenyülnek, meghatódnak, sőt, megkönnyezik, de a lényeg az, hogy hatalmas ajándékot kapnak általatok! Itt önmagatokból ajándékozzátok Nekik, a szépségeteket, a bujaságotokat, az odaadásotokat, a testeteket. Ezt az ajándékot, őrizni fogják a férfiak, ebben biztos vagyok.

Forrás: Indzsi hastánc és tánctanár Kamaszútra tanfolyama

Jó hancúrozást kívánok!

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.