A buja, keleti éjszaka folytatódik

Az előző részben elmeséltem, hogy miket kell beszerezni, és hogy kell felkészülni a buja keleti éjszakára. Ott tartottunk, hogy köntösben várjuk haza a párunkat, aki az egészről nem tud semmit.

 

A férfi hazaérkezése után, meg kell Őt győzni, hogy szeretnétek Neki kedveskedni, és kérjétek meg, hogy kezdjen el vetkőzni, és itt fogom leírni a két variációt a Hammam-ra. Ha nagy fürdőkádad van és el is fértek ketten benne akkor a férfi vetkőzése alatt, engedjék meg a vizet, csepegtessetek bele ilang-ilangot, és invitáljátok oda a párotokat. Amikor a férfi beleül a kádba, és elhelyezkedik benne, ti is csatlakozzatok hozzá, de úgy, hogy az egyik nagy fátyol rajtatok legyen.

Nagyon szexis az a látvány, amikor a nő testére tapad a vizes ruha, ebben az esetben a fátyol.

 

Térdeljetek le a férfi lábai közé, és kezdjétek el fürdetni. Ez egy rituális fürdő, ne kapkodjatok, a szemetek legyen végig behunyva, csábosan, csak lopva pillantsatok rá. A lábával kezdjétek, végig az ágyéka felé, simogassátok, aztán a hasát, a mellkasát, a kezeit. A lingamjához és a zacsihoz, csak a legvégén nyúljatok, és csak addig ápoljátok le, amíg a tüzet felszítjátok a férfiban, de ne oltsátok ki. Nem az a cél, hogy gyorsan elmenjen a férfi, aztán csalódottak legyetek mind a ketten. A fürdés után, vezessétek az ágyhoz, és kérjétek meg, hogy helyezkedjen el kényelmesen, míg ti felkészültök a táncra.buja-keleti-ejszaka

A másik variáció az, ha nincs kádatok, vagy kicsi, akkor megkéritek, a párotokat, hogy zuhanyozzon le, és üljön az ágy szélére. Aztán hozzátok be a mosdótálat, és tegyétek le az ágy elé a földre, és térdeljetek le mellé. Aztán csepegtessetek ilang-ilangot a vízbe, és szép komótosan mossátok meg a lábát, ha készen vagytok, akkor töröljétek meg, aztán invitáljátok a párnák közé, ülve.

buja-keleti-ejszaka-8

Innentől már ugyanaz a történet. Ha a férfi az ágyon pihizik, kínáljátok meg borral, és vonuljatok ki a szobából. A világítás legyen kevés, de jól látható legyen a táncotok. Biztos van a szobában egy kisebb lámpa, amit felkapcsolhattok erre a célra. Kint felrakjátok magatokra a hét fátylat, különböző módon, bekapcsoljátok a zenét, belibegtek a szobába, és szép lassú mozdulattal elkezdtek táncolni a szultánnak.

 

Ahogy táncoltok, sorra dobjátok le a kendőket, de úgy, hogy a melletek és a jónitok takarva legyen. Aztán ha már csak egy maradt, akkor menjetek oda a férfihoz és dobjátok rá a kendőt úgy, hogy az arcát is takarja.

 

Most jön a masszázs. A férfihoz térdepeljetek, úgy hogy a két lába között vagytok. Aztán a masszázsolajjal, ami a párnák között van, kezdjétek lassan masszírozni a férfi lábujjait, a talpát, a lábát, a hasát, a nemi szerveket itt is kihagyni. A fátylat folyamatosan húzzátok feljebb, hogy a testéhez tudjatok férni. Aztán a mellkasát, majd a karjait simogassátok lassan, kéjesen, közben a szemetek lehunyva, és csak a sandítás engedélyezett. A férfi vizuális alkat, szereti látni a nőt! Ezért van az, hogy a férfinak szeretkezés közben sokszor nyitva van a szeme, míg a nőknek csukva. Ha ledobja a fátylat, mert titeket akar nézni, tegye, Ő a szultán! A keze után jön a zacsi és a lingam masszírozása. Itt sem szabad addig kényeztetni, míg elmegy, ha érzitek, hogy nagyon izgatott, térjetek át más testrészre.

buja-keleti-ejszaka7

A masszázs utána jöhet a szabad foglalkozás! Engedjétek át magatokat a férfinak, vagy legyetek dominák, ahogy jól esik.

 

A férfiak reakciói sokfélék lehetnek, megszeppenek, elérzékenyülnek, meghatódnak, sőt, megkönnyezik, de a lényeg az, hogy hatalmas ajándékot kapnak általatok! Itt önmagatokból ajándékozzátok Nekik, a szépségeteket, a bujaságotokat, az odaadásotokat, a testeteket. Ezt az ajándékot, őrizni fogják a férfiak, ebben biztos vagyok.

Forrás: Indzsi hastánc és tánctanár Kamaszútra tanfolyama

Jó hancúrozást kívánok!

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.