A férfi ereje és a masszázs

Semmivel sem azonosul jobban a férfi, mint a péniszével, és annak viselkedésével. Ez a minőségi próbája, a büszkesége vagy a kudarca, a férfiak szövetségéhez tartozása vagy oda nem tartozása, az összekötő kapocs a nők világával, a féltve őrzött kincse, a vizsgálópadja, a mérőléce, és a személyi igazolványa.”
(Dieter Duhm)  

Az utóbbi időben nagyon szép masszázsaim voltak, mondhatom sok varázslat történt. A masszázs alatt hozzájárulok, hogy a tested felfedezze, meg lehet élni egy teljesen más élményt is. Egy erőteljesebb és mélyebb élményt. 

 

Valakitől olvastam nemrég egy érdekes nézőpontot, hogy a lingam masszázst minden nő tudja, a lingam masszázs csak tudományos szósszal van leöntve, de pusztán f@rokverés. Persze ez annak lehetséges, aki még nem tapasztalta meg ezt az élményt. Ő valóban gondolhatja ezt. Végül is miért is nem eszünk minden nap csak grízes tésztát? Nem kellene enni egyáltalán szarvasgombát, sem kaviárt, se Wagyu marha steak-et, sem semmi puccos ételt, hisz mindegyik ugyanott jön ki. Bocsi 🙂 Az igényeidet nem én határozom meg, hanem Te. Maradhatsz a grízes tésztánál, ez a Te dolgod. A lingam masszázsnak speciális technikája van. A minimum 15 féle mozdulatot magadnak nem tudod elvégezni, vagy csak részben, és az, hogy magadnak csinálod nem adja ki a teljes élményt. Ki kell találj valami technikát egyénileg. 

 

A 40 és afeletti férfiak kb 50 százalékának “merevedési zavara” van. Amit persze sok esetben ők definiáltak önmagukról. Ilyenekkel bántják magukat, mint például, hogy – Kicsi a péniszem, egyébként ami nem igaz. – Nem jól működik a péniszem, öregszem, már nem vagyok a régi, stb.

  • Tudjátok, hogy ott ahol a legrosszabbnak gondoljátok magatokat, ott van a legnagyobb potenciálotok? Például a testetekkel, a szexualitásotokkal.
  • Lehet, hogy Te is szexuális gyógyító vagy?

Van, hogy egyetlen masszázs megváltoztatta, megváltoztathatja ezeket a legtöbb esetben. Annyi az egész, hogy másképp, ítéletek és falak nélkül vagyok jelen a klienseimmel, így ezt ők is meg tudják tapasztalni. Egyik visszajelzés szerint egyetlen masszázs után a partnerrel való együttlét minősége jelentősen megváltozott, időben és élményben is. Visszatért az önbizalom. Másnak a testtartása változott meg, észrevehetően jobban kihúzta magát, megint valaki más éberebb a teste jelzéseire. Könnyedén változhatnak a dolgok, ha nem bántod magad tovább. Persze nem mindig biztos, hogy egyetlen masszázs megváltoztat valamit, amivel 3-5 éve nem foglalkoztál. Az változik meg, amit megengedsz magadnak.

A masszázs a testtudatosságot és az érzékeket is finomítja, és az erő tényleg veled lehet. 🙂 

Szerintem mindenki tudja milyen az ágyban, mennyire szuper, mennyire erőteljes. Mindenki tudja ezt magáról. Mindig. Legfeljebb nem akarja tudni, nem akar tudatos lenni rá. A visszajelzés, a dicséret, urambocsá hölgyeim az őszinte csodálat csodákat teremthet. Az a gyermek akiben bíznak, és bármire képesnek gondolnak, kimagasló teljesítményre tehet szert, nem egy példa van erre. De ha egy sportcsapatot eleve sikeresként szemlélnek, akkor ott is nagy a nyerés esélye.

Sok férfi nem teljesen őszinte magával, és sokszor a partner sem ad teljes őszinteséget. Amíg a férfiaknak erőteljes merevedésük van, addig nem nagyon gondolnak arra, hogy ez később megváltozhat, és nem nagyon tesznek semmit azért, hogy a merevedésük tartós legyen. Ezt férfiak mondták nekem. A klienseim jó része azért jön, mert visszasírja a régi merevedést, aktivitását, bár jelenleg sem tesz érte sokat. Van akinek évek óta, akár 3-5 éve nincs semmilyen kapcsolata a párjával, és önmagával sem, ilyen-olyan okokra hivatkozva.

Vajon mit gondolhat az a férfi, aki magához ér és elönti az undor? Talán homoszexuálisnak gondolja magát? Mert egy férfit, saját magát érinti? Fura ez…. Vannak férfiak, akik a saját testüket nem érintik meg, nincs kapcsolatuk a testükkel. Más férfiak pedig a nemi szervükkel nem bánnak kedvesen, csapkodják a péniszüket és a saját ejakulációjukat is undorítónak tartja.

  • Ez vajon milyen bánásmód a testetekkel, kedves? A nők nagy részére egyébként ez ugyanígy jellemző. A testet, a formát, – ezzel a gyönyört, az örömöt – olyan szinten megítéljük, amire nem sok hasonló példa van bolygónkon.
  • A partnered a türelmével, figyelmével hozzájárulhat ahhoz, hogy változzanak a dolgok benned. Mi van, ha csak egyszerűen megkéred a partnered, hogy támogasson téged ebben?
  • Mi lenne, ha nem elégedetlenkednél, mert mást csinál, mint amit te szeretnél? Kérted már tőle?

Tudom, hogy nem akar mindenki élni, nem akar mindenki boldog lenni, nem akar mindenki örömteli könnyed életet, így nem akar mindenki jobb szexuális együttlétet sem. Ez is oké. Azt azonban érdemes tudni, hogy van mindig jobb és van ami teljesen más élményt adhat, és ez a te választásodon múlik. 

Tudd, hogy ahogyan most bánsz a péniszeddel, ahogy megérinted, amit gondolsz róla, azzal teremted meg azt amilyen lesz 5-10-15 év múlva. Mit szeretnél, milyen legyen holnap? Milyen legyen jövőre?

Egyes nézetek szerint a szexualitásunk egy isteni kódot rejt, izgalmas és érdekes téma. A napokban sokat kutattam erről a neten és még fogok is. Van egy éberségem, hogy itt sokkal többről van szó. Nézetem szerint a nők és férfiak jó része a testi gyönyört keresi, sokan hajszolják is, mert abban a pár percben vagy néhány 10 percben elfeledkezhetnek a problémákról, az életükben, a világban tapasztalható nem tetsző dolgoktól elszakadhatnak és elmerülhetnek valami gyönyörteli dologban. A másik előtt egy máskor nem tapasztalt leplezetlen állapotban, access nyelven sebezhetőségben vannak. Nem kell védekezni, néhány percig önmaguk lehetnek és az egységnek egy fajtáját élik meg.

Ahogy legutóbb is írtam, ha elégedett vagy azzal, ami van, akkor szuper. Hálás lennél érte? Pusztán ezzel megváltoztathatod, ahogyan a tested működik. Milyen játékosság, öröm, hála, könnyedség lehetsz a testeddel ma, ami kivesz abból az ítéletből, hogy nem jól működsz?

Érintés – intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Havas Andi

Érintés - intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.