A kutya mint erőállat

Szaglás, feltétlen szeretet és hűség, irányítás

 

Az egész állatvilágban, talán a kutya az, amely legjobban alkalmazkodott az emberhez, és az ember által teremtett körülményekhez.  Nem csak házi kedvencként tartják, de munkára is fogják, sőt gyógyító energiája révén segíteni tud az emberen. Kutya tartóként, saját tapasztalatból tudom, mennyi örömöt, vidámságot és barátságot kaptam a saját kutyáimtól. Suzieka már hat éve a családunk tagja, és nagyon hálás vagyok, hogy egymást választottuk.

Suzie
Suzie

A kutya fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra ami elhozza az állat üzenetét nekünk.

 

Kutya-medicina:

A kutyát általában a vízelemhez rendelik hozzá és azt a medicinát hordozza, amire az embernek éppen szüksége van ahhoz, hogy megtalálja önmagát és kövesse a saját útját.

 

Velünk tart a mély emberi emóciók, mint a hűség, a szenvedés, a fájdalom és a mélyen ülő félelmek kísérőjeként. Mindig rendelkezésünkre áll, és teljesíti a küldetését: védelmez bennünket, feltétel nélkül szeret, felmelegít, elkísér, megment, őrzi a területünket. Bármit elvisel. még bennünket is, még akkor is, ha nem a legjobb oldalunkat mutatjuk neki. Farok csóválva boldogan közelít felénk, újra meg újra, kontaktusra van szüksége. Álljunk az ajtó elé, érzékeljük a természetét és fogadjuk el, olyannak, amilyen. Feltétlen szeretettel mutat rá arra, hogy minden egyes nap egy új kezdetet jelent, és minden nap új fejlődési lehetőséget hordoz magában. Megtanít a jelenben gondolkodni, hogy minden nap feladatok és kötelességek után kell nézni, és követnünk kell az életritmusunkat. Kitartásának, életritmusának és védelmének köszönhetően csodálatos, gyógyulást hozhat, ezalatt segít az érzelmek átélésében, a szenvedésben, egészen addig,  amíg végül ezáltal fel nem oldjuk ezeket. Így megmutatja, az életminőségünkhöz vezető utat.

 
 A kutya mint erőállat2
Pozitív oldalát tekintve a kutya fantasztikus társ és tanítómester. Aki a kutya medicinát birtokolja, az képes hűségesen és őszintén az élet nehéz pillanataiban is kiállni valaki mellett, az illetőt elkísérni a gyógyulás útján és újra elvezetni az életörömhöz.

 

Képes teljesen visszafogni magát és megnyílni mások energiájának, és erejét rendelkezésünkre bocsátani, hogy jelenlétével gyógyítson. Éberségével, fogékonyságával, szaglásával és biztos ösztönével minden bánat okára és a gyógyulást jelentő orvosságra is rábukkanunk. A kutya csodálatos nyomkövető és útitárs. Őrködik a lelki mezőnk felett, hogy nyugalommal tudjunk visszavonulni a bensőnkbe, és onnan indítsuk útjára tetteinket. A kutya léleklátónak számít, és idejében figyelmeztet a veszélyre, amelyet ha szüksége, akár az élete árán is elhárít. A lényeg megérzésének adottságát kapjuk tőle, mielőtt a baj a területünket, illetve annak határát elérné. Vadászként gondoskodik az élelmünkről és az erőről, amelyre szükségünk van, önmagunk fejlesztéséhez és a továbblépéshez. Gyakran észrevétlenül veszi le a vállunkról a terheink egy részét; hűségesen veszi át a terhet, hogy meggyógyulhassunk. Megóvja energiánkat az erőkkel szemben, amelyek megpróbálnak felrázni, őriz és védelmez a sötétségben. Tisztán tartja energiánkat, megmutatja, hogyan tudunk egészségesen elhatárolódni. és így rátalálni arra, ami fontos az életünkben függetlenül attól, hogy a többiek mit gondolnak rólunk. Segít a felszabadulásunkban.

 

Negatív oldalát tekintve a kutya meggondolatlan parancsosztogatásra, zárkózottságra, pesszimizmusra, mogorvaságra, konokságra, fenyítéstől való félelemre, erős elhatárolódásra, rejtet agresszióra, gátlástalan dühre, veszettségre utalhat, valamint arra a hajlamra, hogy hirtelen avatkozik olyan ügyekbe, amelyekhez semmi köze, és sokkal inkább igazodik másokhoz, mint saját magához.  Utalhat energiarablásra, démoni erőkre, szerepjátszásra/szereposztásra, amelyek a nemzetségből, az ősök világából és az alsóbb világokból kihatnak az életre.

A kutya mint erőállat1

Affirmációi: „Feltétel nélkül elfogadom a körülményeket, a jelen hatását az életemre.” – „Igent mondok arra, ami van és megbízom az utamban.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.