A lesz@rom tabletta hormon

Időt és verejtéket nem kímélve hozom tudtotokra sok éves kutatásom eredményét, amiért szerény személyem nem kevesebb, mint Nobel díjat érdemelne. Ellenben úgy döntöttem, hogy eme értekezésemet a LESZ@ROM TABLETTA HORMONRÓL, a nagyobb jó érdekében ezennel nyilvánosságra hozom.

 

Kérlek kedves Olvasó, hogy minden betűjét figyelmesen olvasd el, mert olyan kincsre bukkansz általa, ami benned van, de még nem tudtál róla. A lesz@rom tabletta átfogó ismereteit szeretném megosztani most veled, hogy ezt a tudást aztán tovább add a leszármazottaidnak, hogy Ők is profitálhassanak ebből az értékes kincsből. Ez a kincs a lesz@rom tabletta, amit Te állítasz elő, bármily hihetetlenül hangzik is, ez az információ benned van évezredek óta, én csak ébresztelek erre az elfeledett tudásodra. Mindjárt azzal kezdeném, hogy pontosítsak, hisz a tabletta név gyógyszerre utal, ami nem fedi a valóságot, hisz a lesz@rom tabletta, a Te általad termelt hormon.

 

Története: A lesz@rom tablettát az őskorban, pontosabban a földtörténeti harmadidőszak utolsó szakaszában, a pliocén időszakban fedezték fel, vagyis aktiválták először. Paleoantropológia és a kulturális antropológia is behatóan tanulmányozta, eme csodaszert, mely végig kíséri az emberiség törzsfejlődésének rögös útját. I. e. 4500.-ban az őskőkor, avagy a pattintott kőkorszak végén, amikor a homo sapiens egyre jobban kiszorította a neander-völgyi embert, ébredt tudatára e hormon és kezdett javára szolgálni az emberiségnek. Mivel a kőkorszak végén kipusztult a gyapjas mamut, a barlangi oroszlán, a barlangi medve, az óriás szarvas, gyapjas orrszarvú, és a pleisztocén megafauna, a kialakulóban lévő európai embert hatalmas stressz érte, hisz a lebunkózni való állatok szinte nullára csökkentek.

Lesz@rom tabletta hormon

 

Az emberi fajt már a kihalás veszélyeztette, más élelmiszerek átállása miatt, mikor is a test a tudattal összefogva egy átfogó megoldást hozott létre, beaktiválta a lesz@rom tablettát. Ez az emberi lény által termelt hormon megmentette az emberiséget a kihalástól, hisz a modern ember stressz nélkül áttudott állni mamutról hamburgerre.  A hormon az évezredek után szinte tökéletességre fejlődött, csak tudni kell a nyitját használni.

 

Összetétele: Bölcsesség, nyugalom, harmónia, energetikai egyensúly, éberség, figyelem, tudatosság, bizalom az életbe, ősbizalom, szemlélődés, energia kiegyenlítődés, amit az agyalapi mirigy, a tobozmirigy és a mellékvese termel.

 

Élettani hatása: Ha a hormon aktivizálódik, élettani hatása jelentős. Megnő a test által kibocsátott megelégedési faktor. Jó hatással van a szívre, az érrendszerre, a nyirokáramlásra, a máj illetve epe működésre. Jó hatással van az emésztésre, és a lépre is, ami méltatlan helyet foglal el a szerveink planétáján, pedig ez a szervünk felelős a jövőbeni LÉPéseinkért. Az arcunkra is kiül a hormon jelenléte, kicsit idült mosoly formájában. A lélegzetünk lecsillapodik, szemünk kitisztul, vérnyomásunk és pulzusunk harmóniába kerül, és a hormon hatására kimondjuk a varázsszót: Lesz@rom.

Lesz@rom tabletta hormon (2)Felhasználása: Bármilyen stressz helyzet esetén, a stressz faktor mindenkinél más.

Mellékhatás: A lesz@rom tabletta hormonnak, nincs semmilyen mellékhatása, mivel az emberi test, a lélekkel és a szellemmel állítja elé, kellő tudatosság által.

 

Vigyázat hamisítják, táplálék kiegészítőnek álcázva. Beszedéskor azt hisszük, ténylegesen elengedtük a stressz faktort, ugyan akkor dühöt, elégedetlenséget és bosszút érzünk. Lesz@rom tabletta hormon (3)Ilyenkor csak állítjuk, hogy ténylegesen nyugalomra leltünk, de az igazság az, hogy legszívesebben kicsinálnánk, megütnénk és felnégyelnénk az illetőt, aki a stresszt kiváltotta bennünk. Ilyenkor a tényleges hormonaktivitással ellentétben, görcsbe rándul a kezünk bizonyos nemzetközi jelet mutatva, és ajkunkat a – bekaphatod! – felkiáltás hagyja el, igen csak sokszor.

 
 
Végezetül kedves Olvasóim, a hormon aktivitása önmunkát igényel, és mentális éberséget. Legyetek résen, és figyeljétek a jeleket, hogy ha szükséges azonnal áramoljon szét bennetek, a lesz@rom tabletta.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.