A lesz@rom tabletta hormon

Időt és verejtéket nem kímélve hozom tudtotokra sok éves kutatásom eredményét, amiért szerény személyem nem kevesebb, mint Nobel díjat érdemelne. Ellenben úgy döntöttem, hogy eme értekezésemet a LESZ@ROM TABLETTA HORMONRÓL, a nagyobb jó érdekében ezennel nyilvánosságra hozom.

 

Kérlek kedves Olvasó, hogy minden betűjét figyelmesen olvasd el, mert olyan kincsre bukkansz általa, ami benned van, de még nem tudtál róla. A lesz@rom tabletta átfogó ismereteit szeretném megosztani most veled, hogy ezt a tudást aztán tovább add a leszármazottaidnak, hogy Ők is profitálhassanak ebből az értékes kincsből. Ez a kincs a lesz@rom tabletta, amit Te állítasz elő, bármily hihetetlenül hangzik is, ez az információ benned van évezredek óta, én csak ébresztelek erre az elfeledett tudásodra. Mindjárt azzal kezdeném, hogy pontosítsak, hisz a tabletta név gyógyszerre utal, ami nem fedi a valóságot, hisz a lesz@rom tabletta, a Te általad termelt hormon.

 

Története: A lesz@rom tablettát az őskorban, pontosabban a földtörténeti harmadidőszak utolsó szakaszában, a pliocén időszakban fedezték fel, vagyis aktiválták először. Paleoantropológia és a kulturális antropológia is behatóan tanulmányozta, eme csodaszert, mely végig kíséri az emberiség törzsfejlődésének rögös útját. I. e. 4500.-ban az őskőkor, avagy a pattintott kőkorszak végén, amikor a homo sapiens egyre jobban kiszorította a neander-völgyi embert, ébredt tudatára e hormon és kezdett javára szolgálni az emberiségnek. Mivel a kőkorszak végén kipusztult a gyapjas mamut, a barlangi oroszlán, a barlangi medve, az óriás szarvas, gyapjas orrszarvú, és a pleisztocén megafauna, a kialakulóban lévő európai embert hatalmas stressz érte, hisz a lebunkózni való állatok szinte nullára csökkentek.

Lesz@rom tabletta hormon

 

Az emberi fajt már a kihalás veszélyeztette, más élelmiszerek átállása miatt, mikor is a test a tudattal összefogva egy átfogó megoldást hozott létre, beaktiválta a lesz@rom tablettát. Ez az emberi lény által termelt hormon megmentette az emberiséget a kihalástól, hisz a modern ember stressz nélkül áttudott állni mamutról hamburgerre.  A hormon az évezredek után szinte tökéletességre fejlődött, csak tudni kell a nyitját használni.

 

Összetétele: Bölcsesség, nyugalom, harmónia, energetikai egyensúly, éberség, figyelem, tudatosság, bizalom az életbe, ősbizalom, szemlélődés, energia kiegyenlítődés, amit az agyalapi mirigy, a tobozmirigy és a mellékvese termel.

 

Élettani hatása: Ha a hormon aktivizálódik, élettani hatása jelentős. Megnő a test által kibocsátott megelégedési faktor. Jó hatással van a szívre, az érrendszerre, a nyirokáramlásra, a máj illetve epe működésre. Jó hatással van az emésztésre, és a lépre is, ami méltatlan helyet foglal el a szerveink planétáján, pedig ez a szervünk felelős a jövőbeni LÉPéseinkért. Az arcunkra is kiül a hormon jelenléte, kicsit idült mosoly formájában. A lélegzetünk lecsillapodik, szemünk kitisztul, vérnyomásunk és pulzusunk harmóniába kerül, és a hormon hatására kimondjuk a varázsszót: Lesz@rom.

Lesz@rom tabletta hormon (2)Felhasználása: Bármilyen stressz helyzet esetén, a stressz faktor mindenkinél más.

Mellékhatás: A lesz@rom tabletta hormonnak, nincs semmilyen mellékhatása, mivel az emberi test, a lélekkel és a szellemmel állítja elé, kellő tudatosság által.

 

Vigyázat hamisítják, táplálék kiegészítőnek álcázva. Beszedéskor azt hisszük, ténylegesen elengedtük a stressz faktort, ugyan akkor dühöt, elégedetlenséget és bosszút érzünk. Lesz@rom tabletta hormon (3)Ilyenkor csak állítjuk, hogy ténylegesen nyugalomra leltünk, de az igazság az, hogy legszívesebben kicsinálnánk, megütnénk és felnégyelnénk az illetőt, aki a stresszt kiváltotta bennünk. Ilyenkor a tényleges hormonaktivitással ellentétben, görcsbe rándul a kezünk bizonyos nemzetközi jelet mutatva, és ajkunkat a – bekaphatod! – felkiáltás hagyja el, igen csak sokszor.

 
 
Végezetül kedves Olvasóim, a hormon aktivitása önmunkát igényel, és mentális éberséget. Legyetek résen, és figyeljétek a jeleket, hogy ha szükséges azonnal áramoljon szét bennetek, a lesz@rom tabletta.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.