A ló, mint erőállat

A ló, mint erőállat, az indulás energiáját hordozza, és mivel év eleje van arra gondoltam, aktuális folytatnom az Állati erő cikksorozatomat, amit a Sámánizmus rovatban találhattok meg. Bármikor és bármely élethelyzetben, sőt álomban is utat mutat Nektek, ez a nemes állat.

 

Én mindig akkor láttam meg, vagy álmodtam vele többször, amikor elindultam valami más felé, és ki akartam lépni a komfortzónámból. Pestre költözés előtt, rengeteg lovat láttam az utcán, ami azért érdekes, mert Pécs városában éltem. Egyszer megrökönyödésemre egy nő, a járdán vezette szembe velem a lovát. Akkor már tudtam, hogy indulok!

 

A ló, mint erőállat, megtestesíti az útnak indulást, az újra kezdést, a szabadságot, a beavatást, a lelkesedést.

a-lo-mint-eroallat0

Ló-medicina:

Ha a ló belép az életünkbe, az gyors, azonnali, nem várt fejlődést és a tudat kiszélesedését eredményezheti. A ló bátorságot önt belénk, hogy követhessük küldetésünket, bármilyennek tűnik is az. Arra szólít fel, lelkesedéssel, és optimizmussal valósítsuk meg látomásainkat, ötleteinket és elképzeléseinket.

 

A ló megtestesíti az útnak indulást, az újra kezdést. Az ismeretlenbe való ugrásra ösztönöz, és erőt ad, az élet kockázatainak felvállalásához, új partok felfedezéséhez és új dolgok elkezdéséhez. Azokban az időkben, amikor nem tudunk, vagy nem akarunk továbbmenni, elvisz, átvezet, és megmutatja, hogy nyerhetjük vissza életenergiánkat. Megmutatja azt, ami igaz, megtanít tükörbe nézni, a dolgok mélyére tekinteni, és a hatékony erőt felismerni. Csalhatatlan érzéke, és összeköttetése a környezettel segít megtalálni a helyes utat. Arra buzdít, hogy néha forduljunk befelé, nyugodjunk meg és vizsgáljuk meg bensőnket, hallgassunk benső hangunkra, és érzékeljük ezt a hangot. A ló tanító, a beavatás mester, szellemi vezető, mágikus jósállat; megbízhatunk benne.

A ló számos mágikus tulajdonsággal rendelkezik: szemével mindent tízszer nagyobbak lát, és az igazság állataként képes, mélyen bepillantani, a múltba, a jelenbe és a jövőbe. Nagy lelki erővel rendelkezik, ilyen például a hűség, a bátorság, az eszesség, a szeretet, az öröm, a bánat, amelyeket képes kifejezni. Ismeri a nyelvet, és képes a vezetőjének tanácsot adni.

a-lo-mint-eroallat

Pozitív oldalát tekintve a ló a szellemvilág egyik segítő állata; a szélből keletkezik és ezáltal a széllel, a felhőkkel és az égbolttal áll kapcsolatban. Elvezet személyes mesteri tudásunkhoz, vízióinkhoz, ötleteinkhez, sugallatainkhoz, és képessé tesz a másvilágról származó üzenetek befogadására és továbbítására. Éppúgy irányítja lépteinket a rejtett árnyakhoz, démoni erőkhöz, őseink nyugvó hagyatékához, múltbéli tettekhez, mint a bennünk lévő, békétlenséghez, és a tudatalatti csalóka erőihez. Beavatással, vezet el a misztikum megnyilatkozásához és az élet teljes spektrumához. Hozhat üzenetet a lét minden síkjáról, elvihet a lelkek világába, ott elkalauzolhat bennünket.

Negatív oldalát tekintve a ló meglehetősen és hirtelen reagál. Ezért hirtelennek, könnyelműnek és impulzívnak tartják. Makacs, egoista, türelmetlen, nyughatatlan, nyakas, arrogáns, ás nagyon büszke. Utalhat hatalmi harcra, uralkodási vágyra, és gőgösségre vagy arra, hogy valaki rossz úton jár.

Vizsgáljuk meg, hogy milyen helyzetben találkoztunk a lóval, mit éreztünk akkor és, hogy mi épp milyen élethelyzetben vagyunk. Aztán tudni fogjuk az érzés alapján a ló útmutatását.

a-lo-mint-eroallat3

 

 

Affirmációi:

  • „Életem minden pillanatában bízom az isteni irányításban.”

  • „Szabad vagyok, szabad, örökké szabad.”

  • „Őszinteség lakozik bennem.”

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.