A magányból kilépve, végre élek

Egy szobában vagyok és magányosan érzem magam. Ez a szoba az életem. Mindenemet elönti a magány nyúlós érzése, ahogy rátapad a lelkem labirintusaiba. Mélyen belül járok önmagamba, és nem találom a kiutat. Az aggodalom szürke ködöt eresztett rám, és csak tapogatózva haladhatok tovább.

Érzem, hogy fáradok, érzem, hogy nincs erőm, érzem, hogy félek egyedül. Érzem, hogy az érzések elborítanak, és azt hiszem az érzés vagyok. Félek.

 

Félek, hogy nem talál hozzám senki. Nem talál hozzám senki, mert nem kellek senkinek. Nem kellek senkinek, mert nem vagyok elég jó. Nem vagyok elég jó, tehát elutasítanak. Elutasítanak, ezért elhatárolódom. Elhatárolódom, ezért elutasítanak. Körbe-körbe járok, és azt hiszem az érzéseim valódiak.

 

A múlt foglya vagyok, a tapasztalatok a börtönőreim. Szívem hang nélkül nyüszít. Énekli a magányos foglyok dalát. Önmagam rabja vagyok, önmagam börtönőre. Eldobtam a kulcsokat, mert nem bízom senkiben. Nem bízom senkiben, mert nem bízom magamban. Nem bízom magamban, hogy vannak örömteli kapcsolódások. Nem bízom magamban, hogy jól döntök. Nem bízom magamban, tehát nem bízik bennem senki. A múltam képeit pörgetem, és terhelem vele a jelent. A terhes jelen, teremti a még terhesebb jövőmet. Minden nap egy újabb kör, kiugrás nélkül.

 

 

  • Istenem mikor lesz ennek vége?

Azt hiszem az érzéseim vagyok, azt hiszem a múltam vagyok, azt hiszem a tapasztalataim vagyok!

Nem segít senki, mert nem kérek segítséget. Nem látok magamra, és mindenkit okolok, hogy az élet rossz és gonosz. Mindenkit okolok, mert gyenge vagyok a felvállaláshoz. Gyenge vagyok a felvállaláshoz, mert nem bízok az erőmbe. Az erőm tehetetlenül nézi a gyengeségem. A gyengeségem meg röhög a markában. Az emberek leolvassák, ami vagyok, és nem választanak.Nem választanak, mert a múltam vagyok. Nem választanak, mert a magány vagyok. Nem választanak, mert az elkülönülés vagyok. Nem választanak, mert a bizalmatlanság vagyok. Nem választanak, mert gyenge vagyok. Nem választanak, mert azt választottam, hogy ne válasszanak. A magány vagyok.

  • Mikor leszek erre végre tudatos? Mikor vállalom végre fel, hogy mindezt én teremtettem?

Tudatosul bennem, hogy az élet egy választás, és a változás csak tőlem függ. A változás én magam vagyok. Változok és elengedem a magányt.

 

Elengedem a múltam berögzült tapasztalásait és szívem nyüszítő halálénekét. Kiugrom a körből és most már nem azonosulok semmivel. Tudom, hogy az érzéseim nem én vagyok. Bízom az erőmben, felvállalom az életem. Teremtek egy csodás életet. Kilépek az életbe, még ha félek is. Beledőlök a félelembe és az azonnal eloszlik. Tudom, hogy a félelem illúzió és nem én vagyok. Végtelen és szabad vagyok.

 

Bízom az erőmben és választalak Téged. Bízom az erőmben és választom, hogy együtt. Élem az erőmet és egyre többen vagyunk. Bízom a jelenben, és örülök Nektek! Már nem ketten vagyunk, hanem sokan.

MI VAGYUNK A VILÁG!

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.