Sas, mint erőállat
A gyönyör alanyi jogon mindenkinek jár!
Bántalmazó párkapcsolatok
Miért van ennyi, magányos “Erős” Nő?
Osho Zen Tarot – Tükör kirakás
Mi is az álom valójában?

A magazinról

A tudatos nő

 

 

Köszöntünk

a

Kicsi Budoár Női Magazin

weboldalán!

A Kicsi Budoár Női Magazin, nem a hagyományos magazinok közé sorolható. Egyedi a maga nemében, hisz a tudatosságot igyekszünk belecsempészni, szinte minden egyes, általunk írt cikkbe. Tudatos nőként megélni az életünket, figyelni önmagunkra, és ébernek lenne azokra az eseményekre, történésekre, melyekkel minden nő szembesül élete során. Így születtek meg a rovatok, melyek iránytűként szolgálnak a női lét  tudatos megéléséhez.

A következő Budoár rovatokból csemegézhettek:

Élet a halál után, Életünk meséi, Enneagram, Ezotéria és spirituális gyakorlatok, Férfiszemmel, Hasznos-érdekes, Interjúk, Női humor, Ragyogó ötvenes nők, Sámánizmus, Szépség-egészség, Tanmesék és versek, Tarot, Tudatos családi kapcsolatok, Tudatos emberi kapcsolatok, Tudatos gyermek-gyermeknevelés, Tudatos nő, Tudatos önismeret-önmegvalósítás, Tudatos szerelem-párkapcsolat.

 

 A Kicsi Budoár Női Magazinban megéljük az örömöt és az önmegvalósítást, szárnyalni és alkotni tudunk, és megnyilvánulhat minden, ami kikívánkozik belőlünk. Szabadon kifejezhetjük önmagunkat megalkuvások, korlátok, hitrendszerek és fix pontok nélkül. A tudatos élet megéléseiről írunk, a saját tapasztalataink által, mindezt úgy, hogy közben hozzájárulunk mindazon nők tudatosságához, akiket érdekelnek a cikkeink és a benne lévő információk.

 

A tudatosság számunkra nem azt jelenti kész válaszokat, fix nézőpontokat adunk Nektek, és megmondjuk, mitől működik a Ti életetek örömtelien, sikeresen és boldogan. Ezt senki nem tudja rajtatok kívül. Mi azt választottuk, hogy a magazin cikkein keresztül ébresztjük azokat a nőket, akiket érdekelnek a felismerések, és a saját tudásukat választják. Arra biztatunk Benneteket, hogy válasszátok a saját tudásotokat és tudatosságotokat, ne más élete és nézőpontjai szerint éljétek az életeteket!

 

Rávilágítunk arra, hogy figyeljetek önmagatokra, legyetek éberek az életetek történéseire, és azonnal cselekedjetek, tegyetek magatokért. Soha senkinek  nem lesz akkora hatalma felettetek, mint Önmagatoknak, kivéve, ha azt választjátok, hogy kiadjátok a gyeplőt a kezetekből.

 

A Kicsi Budoár Női Magazin a saját tudásotokra ébreszt, és csak annyit vegyetek el belőle, amire éberek vagytok! A saját tudásotokkal eljuthattok a saját igazságotokhoz, és önmagatokhoz. Nem kell keresnetek semmit, mert már ott van, csak ismerjétek el végre azt, akik vagytok, és lépjetek be a saját életetekbe!

 

Legyetek kérdésben!

Milyen egy élhető, szerethető élet Nekem? Hogy működik Nekem a világom? Mit kell tennem, mi kell lennem, hogy önmagam legyek? Milyen csodálatos kaland részese lehetek ma?

 

Holics-Mester Marianna    Kincses Anna
A Kicsi Budoár Női Magazin
Tulajdonosai
 
                                     
 
Hirdetés