A párduc, mint erőállat

PERFEKCIÓ, KONCENTRÁCIÓ, VÉDELEM, SÁMÁN ÁLLAT

 

A párduc számomra, mindig az a gyönyörű, szinte földöntúli, megfoghatatlan szépségek egyike, amibe bele tudok feledkezni, és ámulattal csak nézni és nézni. Gyerekkoromban imádtam Kiplingtől A Dzsungel könyvét. Rajongtam Bagiráért, a bölcs fekete párducért. Bár az amerikai mesefilm változat eléggé gagyivá tette a karakterét, aki olvasta a könyvet az tudja, miről beszélek.

A párduc, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a párduc üzenetét felénk.

 

Párduc/leopárd medicina:

A párduc, hatalmas védő állat, aki az éjszaka misztikumába vezet bennünket. Ismeri a léte kettős vonatkozását. Sámán állat.

 

Minden egyes titkos munkánál fantasztikus vezetőnek bizonyul, védencét feltűnés nélkül kíséri a háttérben, és rajta tartja a szemét, de hagyja saját útját járni, és tapasztalatait megszerezni. Csak akkor bukkan elő, és avatkozik be, ha szükséges. Segítségével, megérezzük a lélek irányítását, képesek leszünk ezt az erőt követni, amely vele van, és üzenete szerint fogunk cselekedni. Megtanít arra, hogy feltétel nélkül hallgassunk a kristálytiszta belső hangunkra. Megmutatja, hogy mire van szükségünk az élethez – és rámutat arra, hogy ez valóban nem túl sok. Megtanít takarékoskodni az energiánkkal, hogy kevés erőbedobással koncentráltan és célorientáltan a legnagyobb teljesítményt érjük el. Megmutatja az erőt, amely pihenésben, nyugalomban, a várakozásban és türelemben lakozik, ő a meditáció mestere. A párduc csendes, mégis éber, nem moccan, mégis mindent érzékel magam körül.

 Ősi tudást közvetít azok számára, akik már készek a befogadásra. Sajátos módon tanít meg a koncentrációra. Feltűnés nélkül és csendben látogat meg, hogy védjen és óvjon bennünket. Arra szólít fel, hogy kövessük lelkünk rejtett ösvényeit, hogy keressük meg igazi küldetésünket azért, hogy nagy dolgokat hozhassunk létre.

 

Pozitív oldalát tekintve a párduc/leopárd az állatvilág titkos ügynöke: tökéletesen rejtőzködik, lényegre koncentrál, és ha lecsap a zsákmányára, akkor azt gyorsan, elegánsan feltűnés nélkül teszi. Megérzi a megfelelő pillanat, tudja, mikor kell cselekedni, és mikor nem kell semmit se tennie. Tud várni, és láthatatlanul, mozdulatlanul kivárni, amíg el nem jön az ő ideje. Ismeri a célját. Mindig rálátása van a helyzetre, és az éj leple alatt, feltűnés nélkül mozog. Sokkal többet tud, mint amennyit kimutat, és észrevétlenül a háttérben marad. De ha előlép, figyelmet és tiszteletet vált ki mindenkiből.

 
Kiismeri magát a kozmikus törvényekben és a misztikus ismeretek között. Tudja, hallgatni arany. Egyedül, függetlenül és szabadon teljesíti küldetését, a feladatot, amire kiszemelték.

 

Negatív oldalát tekintve a párduc/leopárd az ellenőrzést, a hatalmat, a tőrbecsalást, a lustaságot, az egoizmust, a becstelen terveket, a rablást, és az azonnali váratlan energiavesztést jelenti anélkül, hogy az ember tudná, honnan származik. A párduc a rövid folyamat híve, kegyetlenül és céltudatosan csap le, pontosan az érzékeny pontot és az idegeket találja el, és így halálos sebeket okoz. Indiában Rudraprayag hírhedt leopárdja a Himalájában egy zarándokút mentén garázdálkodott, és 125 emberéletet követelt.

Affirmációi:„Követem a szívem hangját.” – „Hiszek az útban. Minden, ami a fejlődésemhez szükséges megadatik az életemben. Vigyáznak rám”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.