A sikeres nők napja

Április végén szervezik a Sikeres Nők napját, amelynek keretében Kósa Erika, Magyarország egyik legbefolyásosabb üzletasszonya adja át a hölgyeknek tudása egy részét arról, hogyan lehet a mai világban egy nő sikeres a magánéletben és a szakmájában egyaránt.

Kósa Erika, az ország egyik legismertebb üzletasszonya, akit évek óta Magyarország leggazdagabb üzletasszonyaként tartanak számon. Több mint negyedszázadot töltött a pénzügyi szakmában, két sikeres cégcsoportot épített fel társaival. 2016 végén megvált az általa alapított és irányított Consequit Group-tól, hogy megvalósítsa régi álmát a Kósa Erika Akadémiát.

Az akadémia célja, hogy Kósa Erika több évtizedes üzleti tapasztalatát, tudását, sikerének titkát átadja Magyarországon minél több embernek. A szervezet többféle képzést tart, az április 24-i rendezvény azonban egy különleges eseménysorozat nyitánya lesz.

Nekem nagyon fontos, hogy más embereket inspiráljak, motiváljak, hozzásegítsek a sikerhez. Sokszor elég egy jó időben kimondott mondat, egy éppen jó pillanatban meghallott üzenet ahhoz, hogy valakit továbblendítsen az úton vagy elindítson egy sikeresebb életszakasz irányába. Mélyen hiszek abban, hogy mindenkiben ott a rejtett tehetség és a képesség a sikerre, függetlenül attól, hogy férfiról vagy nőről van szó”.mondta el Kósa Erika. „Ez az este azonban most a nőkről szól.  Szeretném a saját történetemmel, tapasztalataimmal hozzásegíteni a hölgyeket ahhoz, hogy megtegyék a még szükséges lépéseket és megélhessék a saját sikerüket, boldogságukat.”

A konferenciát április 24-én délután tartják Budapesten. Az érdeklődők addig sem maradnak hasznos tanácsok nélkül a sikeresebb élethez. A Kósa Erika Akadémia Facebook oldalán Heti tedd meg címmel oszt meg az üzletasszony olyan egyszerű tanácsokat, amelyek egy-egy lépéssel közelebb visznek a sikerhez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.