A tigris, mint erőállat

 Lelkesedés, teremtő erő, lázadás.

 

A tigrist egy kedves olvasónk kérésére írtam meg, aki egy intenzív álom kapcsán kérte a cikket. Álmában a hölgy azt a sugallatot kapta, hogy nyisson ki egy ajtót, mert ott találja az Ő álmait. „Nyiss ajtót az álmaidnak.” Kinyitotta, hogy bármi jöhet, lesz, ami lesz. Ajtó mögött ott volt a tigris, aki először ráugrott, aztán belé, és eggyé vált vele.

 

A tigris, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a tigris üzenetét felénk.

 

Tigris –medicina

A tigris változást és a megvalósításra váró új ötleteket, terveket hoz. Arra szólít fel, hogy vessük be magunkat azért, amit a szívünk diktál. Megmutatja, hogy álljunk ki függetlenül és szabadom magunkért, és hogyan biztosítsunk magunknak gondoskodás, védelmet és szeretetet, ha megbíznak bennünk. A tigris megtanít arra, hogyan menjünk át a tűzön, hogyan hagyjuk magunk mögött a félelmeinket, gátjainkat, mérgünket, fájdalmunkat és csalódottságunkat. Megmutatja, hogyan alakíthatjuk a tűzet fénnyé, és a bennünk lévő teremtő erőt pozitívvá. Magányos órákban szeretetre méltó útitárs. Arra buzdít, hogy pihenjük ki magunkat, tartsunk szünetet, szunyókáljunk néha, és fogadjuk be a szívből jövő isteni fény sugarát. Azt mondja nekünk, hogy csak akkor tudunk vállalkozni a vándorútra az életen keresztül lényünk magvához, ha tudjuk, hogy mit akarunk, és újra biztosak vagyunk és felkészültünk a következő lépésre. Az egyedüllét, a visszavonulás és a nyugalom jó erőket hordoz magában a zendülés ideje alatt.

 

A tigris védelmez bennünket és a területünket, megmutatja, hogyan különülhetünk el, és tisztán tartja a mezőnket. Az idegen energiákat azonnal észleli, és távol tartja azokat, amelyek megtámadnának bennünket, megmutatja, hogyan vértezhetjük fel magunkat. A tigrisnek természetes autoritása van. Kövessük őt feltétel nélkül, mert mellettünk hoz döntést. Pontosan ismeri belső erőnket, az úttalan vidékeket, az akadályokat és titkokat, a tévutakat és a kerülő utakat. Minden balszerencse ellenére, vele sikerülni fog, hogy rátaláljunk bensőnk templomára, és kövessük szívünk útját. Ismeri más világok bejáratait, és ő a rejtett kapuk őrzője. Itt a mélyben kimeríthetetlen kincsre bukkanunk: alkotóenergiánkra, amely a felszínre kíván törni általunk. Megóvja szent teremtő erőnket és megtanít arra, hogy ezt hogyan fejleszthetjük, védhetjük és hozhatjuk világra. Ha potenciálunk és rendeltetésünk megmutatkozik, akkor arra ösztönöz, hogy ezeket aktiváljuk.

Pozitív oldalát tekintve a tigris megmutatja, hogyan válhatunk a fény harcosává. Állhatatosságot, bátorságot és vitéz erőt ad ötleteink megvalósításához és szívünk vágyaink beteljesedéséhez. Megmutatja, hogyan fejleszthetjük egyéniségünket és individualitásunkat. Segít az úton maradni és megvéd a támadóktól és a váratlan vendégektől. Megtanít olykor saját karmunk, fogunk és fegyvereink felvillantására. Azt tanácsolja, hogy tevékenyen álljunk ki az anyatermészet mellett, és lépjünk fel az igazságtalansággal szemben. Természetes vezetőképességét és autoritását bocsátja rendelkezésünkre. Lelkünk fogságából kivezető utat mutat a szabadba. Fogjuk fel pozitívan az élet kihívásait és akkor minden jóra fordul.

 

Negatív oldalát tekintve a tigris gátlástalan, pökhendi, kiszámíthatatlan, diktátor, hirtelen haragú agresszív, korlátolt, néha nem való csoportba. Mindenen megsértődik, beilleszkedési problémákkal küzd, igazságtalan támadásokkal és vádaskodással terhel másokat, és akaratlanul mély sebeket ejthet.

Affirmációi: „Követem lelkem ösvényét.” – „A szent teremtő erő átfolyik testemen.” – „Megvalósítom ötleteimet és terveimet”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.