A tökéletes férfi

A tökéletes férfi reggel leteszi glóriáját az éjjeli szekrényére, aztán felveszi a koronáját, és alabástrom palástját, majd királyhoz méltóan belekacsint a tükörbe és simára borotválja, az arcát, hogy „férfiasan tökéletes” legyen.

 

Mosakodás után, illatfelhőbe burkolózva megcsinálja Neked a kávét, míg Te kéjesen nyújtózol az ágyatokban. Ez a Férfiisten aztán tálcán odaviszi a gőzölgő feketét élete asszonyának, vagyis Neked, majd csókokkal és bókokkal ébresztget és babusgat. Mielőtt elmegy, még lehajtja a WC tetejét, kimossa a fürdőszobai mosdót, mert kis szőröcskék maradtak utána a reggeli borotválkozás után, majd elmegy a dolgozóba játszani a hétköznapi emberekkel. Te otthon még egy kicsit ábrándozol róla, majd szintén bemész az irodába és elmeséled mindenkinek, hogy milyen tökéletes reggelre ébredtél, a te tökéletes párocskáddal, had egye meg a többi nőt az irigység.

 
A tökéletes férfi2

Egész nap azon ábrándozol és merengsz, hogy a tökéletes pár, akivel megosztod az életed, milyen tökéletes, és még mennyi tökéletes közös szelfit kellene csinálni ahhoz, hogy 2000 lájkolják a legtökéletesebbre sikerült képeteket.


A tökéletes férfi0
A könnyeidet nyeled a meghatottságtól, mert a férfid:

 • Érzékeny, romantikus, lehozza a csillagokat is az égről, de ha kell, megküzd a Gorgóval és legyőzi a Kerberoszt is a kedvedért, mert férfiisten is egyben, aztán megcsókol.
 • Előzékeny,MEG FÉRFIISTEN, MEG KIRÁLY IS, meg mindig mindenkor úriember, de gondolkodás nélkül előkapja a hatlövetűjét és lehatlövetűzi mind a hat bitangot, aki beléd kötött az utcán, aztán megcsókol.
 • Segít, ahol tud, a szegényeken, az árvákon, az öregeken, és az állatokat, aztán megcsókol.
 • Mindig mindenkor tudja, mit kell tenni és azt meg is teszi, miközben Te a szempilládat rebegtetve nézed Őt, aztán megcsókol.
 • Önálló, levált anyukától, de támogatja a szüleit, és Tiedét is, mert mint már mondtam, szereti az öregeket, aztán megcsókol.
 • Jól menő üzletember (férfiisten,király) házzal, kerttel, szuper kocsival, hétvégi nyaralóval, de nem érdekli a pénz, mert pénzen szeretetet nem lehet megvenni, és ugye vezéreljen a szeretet, mert hát ez a trendi, és minden csöpögős idézetben is ezt írják, aztán megcsókol.
 • Az ágyban is gyengéd, romantikus, na meg szenvedélyes vadállat, és csak téged kíván a világon egyedül, aztán megcsókol.
 • Magas, jóképű, enyhén barnított, és a mellszőrzetén megcsillan a napsugár, és mosolyától kis szivárványon csillám pónik játszadoznak az égen, aztán megcsókol.
 • Segít a főzésben, míg Te kavarod a mártást, Ő felpattan a lovára, tízszer körbelovagolja a házat, mert nyereg alatt puhítja Neked a húst, aztán megcsókol.A tökéletes férfiMinden nap többször elmondja, hogy mennyire szerelmes és kíván, miközben mélyen a szemedbe néz, aztán megcsókol.
 • Rögtön felveszi a telefont Neked, vagy ha nem tudja, azonnal visszahív, aztán cuppant egy csókot.
 • A barátnőid előtt állandóan kinyilvánítja szerelmét irántad, csókokkal halmoz el, és mindenki látja, hogy Te milyen jó nő vagy, aki ilyen tökéletes férfit tudott kifogni magának, aztán megcsókol. Itt már egy kicsit elkopott a szád.
 • Minden nap hoz Neked virágot, a kétméteres szárított vörös rózsáknak építettetek egy külön szobát, aztán megcsókol.

A tökéletes férfi4

Aztán hirtelen felriadsz, kábán az ábrándozásból szétnézel, hogy ki vette észre, hogy elaludtál az íróasztalodon, és diszkréten letörlöd a kicsöppenő nyáladat a szád széléről. Mikor már teljesen FELÉBREDTÉL, rájössz arra, hogy tökéletes férfi nincs, ahogy tökéletes nő sem létezik. Mindenkinek az a tökéletes, amit elfogad annak, bármily tökéletlennek is tűnik mások szemében. Kinyílik a szíved, és igent mondasz a randira, amit tegnap kaptál a szomszédos épület előtt, mikor neked ment az a jóképű idegen. Kikotrod a táskádból a telefonszámát, és dobogó szívvel felhívod, ezáltal esélyt adsz egy „tökéletlen” férfinak, aki a Te tökéletes párod lehet ha….

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.