A törhetetlenség nem csak a nőkre igaz

Szavakba nehéz foglalnom azt, hogy mennyire szeretek nőnek lenni. Ebben nincsen semmi rosszindulat, ellenszenv mások felé nézve, egyszerűen csak minden szegmensét élvezem a női létnek. A sztereotípiák nevetségesen igazak rám, de közben mindig ott állok azon az oldalon is, hogy bebizonyítsam, semmivel sem vagyunk gyengébb nem. A női magazinok megtestesítik ezt az oldalamat, és ezalatt nem egészen a pletykalapokra gondolok. Olyan felemelő írásokat, divatlapokat szeretek olvasni, melyek feltöltenek energiával, csodálattal és önbizalommal.

Ezért jól tudom, hogy a nők egyszerűen törhetetlenek. Nem számít, mit hoz az élet, mi mindig álljuk a sarat. Persze, meg tudunk hajolni, el tudunk esni, de sosem törünk össze. Ezen az elven alapszik a bisztróm – a törhetetlenségre. Éppen ezért olyan eszközökkel is szerettem volna felszerelni, melyek nem törnek el, ezzel hirdetve a nőiség stabilitását.

A segítséget ehhez a Hunnia Kristály weboldalán találtam meg. Ez egy olyan webáruház, ahol bármilyen vendéglátó egység megtalálja az igényeinek megfelelő eszközöket. Nem gondoltam volna, hogy tulajdonképpen ennyire egyszerű lesz felszerelni a konyhámat, úgy, ahogyan én azt megálmodtam. Ráadásul nem ment rá a pénztárcám sem, mert árértékarányban kiválóan teljesítenek. Az ügyfélszolgálatuk mindig készséggel a segítségemben állt, és türelmesen hallgattak végig, körülményes munkára törekedve.

Ezáltal jutottam el a REPETA termékcsaládhoz, melyet a Hunnia Kristály cége fejlesztett ki 2013-ban. A kollekció részét képezi tányér többféle kialakításban – adagtál, levesestálka, csemegetányér, salátás tálka – és a főételek fogyasztására alkalmas tányérokhoz zárható fedő is tartozik. A törhetetlenségük anyaguknak köszönhető: ugyanolyan műanyagból készülnek, mint az ásványvizek, üdítők palackjai, azaz PET-ből. Ezáltal újrahasznosíthatóak, tehát valamennyivel fenntarthatóbb opciók. Ez az anyag teljes mértékben élelmiszerbarát, hiszen másképp az italokat sem ebben árusítanák.

A REPETA termékcsalád rengeteg előnyt hordoz magában. Kiemelném a súlyukat, mely körülbelül fele annyi, mint a hasonló porcelán edényeké. Így akár közétkeztetésben is szuperül megállják a helyüket, minden korosztály számára könnyebb az asztalhoz egyensúlyozni a tálcákat. Ezzel szemben a mosogatógép sem fog ki rajtuk, hiszen ahhoz még ideális a tömegük, hogy a vízsugár ne ide-oda dobálja őket a gépben. Ha már a mosogatásnál tartunk, a vegyszereknek tökéletesen ellenáll, még a hipónak is, így nem kell aggódnunk a higiénia miatt sem. A makacs ételmaradványok sem hagynak rajta nyomot, a legmakacsabb szennyeződések egyaránt egyszerűen letisztíthatóak a tányérokról.

Számomra az esztétikai szempontok sem álltak az utolsó helyen, de nekem ezen tulajdonságaik is kifogástalanok. Igazán hófehér, csillogó külsejük, kellemes tapintásuk van, ami beleillik az éttermem összképébe. Univerzális kinézetüknek köszönhetően akárhol megállják a helyüket.

tányér

Szóval a REPETA tányér volt a legjobb döntés, amit meghozhattam, mert amit ígért, valóban hozza: törhetetlen. Az oldalon találtok egy linket egy videóhoz, amiben egy autóval ráállnak, a tányér azonban még csak el sem deformálódik. Kiváló reklám, azt kell mondjam.

A webáruházon nemcsak törhetetlen tányérok, hanem poharak, kancsók, tálak is megtalálhatóak.

A Hunnia Kristály weboldalát már igazi partneremnek tekintem, mert még az ötletekben is segít. A termékleírások mellé egyéb ajánlott termékeket is megjelenítenek, amik akár eszembe juttatnak olyan apró kis kihasználható utakat, amik segítségével színesebbé tehetem a konyhám nyújtotta lehetőségeket. Minél jobban felszerelt egy főzőhelység, annál több élményt tudunk nyújtani a vendégeknek, ami a minőség mellett a másik legfontosabb célkitűzése a vállalkozásomnak.

A kiszállítás miatt sem kell aggódnom, mert mindig gondosan becsomagolják az árut. A rendelési adatokról a weboldalon könnyen tájékozódhatunk, a debreceni és a budapesti raktár állapotáról is.

A Hunnia Kristály volt eddig az egyetlen olyan áruház, ahol az elképzeléseimhez passzoló eszközöket tudtam beszerezni. Akármi célra, akármilyen atmoszféra kialakítására törekedtek az éttermetekben, biztos vagyok benne, hogy a Hunnia Kristály segíteni fog a megvalósításában.