Access Bars tanfolyam – Pécs

Szeretnél könnyedén, ragyogva és örömtelien teremteni az életedben? Hajlandó lennél elhinni, hogy ez nem is olyan nehéz? Mi lenne, ha az ellenállás helyett a megengedést választanád?

Az Access Consciousness eszköze, első test kezelése a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.
Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A fejünkön lévő 32 olyan pont mindegyike kapcsolatban van egy-egy területtel, mint pl. pénz, szexualitás, kreativitás, kommunikáció, nyugalom stb. Ezen pontok gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi nekünk, hogy elfogadjunk. A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

A Bars az  Access Consciousness egyik alaptanfolyam, a videót róla itt nézheted.

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az Access Bars igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid és fix nézőpontjaid csapdájába.

http://hun.accessconsciousness.eu/gyik/

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness a világon már 170 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új szemléletet tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. Az Access Consciousness olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne, mindezt azzal a hajlandósággal és képességgel téve, amely lehetővé teszi, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan fogékony a lehetőségekre, a választásra, és egy teljesebb életre.

Mi az Access Consciousness? Videó

Mire jó az Access Bars?

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak testükön és életüknek különböző kérdéses aspektusain, így például:

  • egészség, testsúly
  • pénz, karrier
  • szex és párkapcsolat
  • szorongás, alvás
  • és még rengeteg más!

Mi történik a tanfolyamon?

A tanfolyamon elsajátítjuk a Barok futtatásának technikáját, a 32 pont helyét. Mindenki ajándékoz, illetve fogad 2-2 kezelést, a tanfolyamról így némi tapasztalattal és részletes jegyzettel térhet mindenki haza. Mindemellett a teljes képzést átjárja az Access Consciousness szellemisége, így menet közben további csodálatosan hatékony eszközöket lehet elsajátítani, melyek szemvillanás alatt képesek változást hozni az életünkbe.
Hogy lehetne még ennél is jobb?

A tanfolyam után:

  • Nemzetközi oklevél jár
  • Access Bars kezelőként fogadhatsz klienseket, bővítheted a praxisodban alkalmazott technikák, eszközök sorát, kezelheted a barátaidat, családtagjaidat
  • Folyamatos fejlődési lehetőségek

Tudtad, hogy ha gyakorolsz sokat, s elvégzed, 3-szor a Bars-t már taníthatod is?

Milyen hozzájárulás lehet az életedhez, hogy ha eljössz a tanfolyamra?

Tanfolyam díja, az egységesen nemzetközileg meghatározott: 60 000 Ft
Ismétlőknek felár: 30 000 Ft
15 év alatt, egy felnőttel ingyenes
15-18-ig felár

A tanfolyam időpontja:
2018. 07. 28. Szombat 12.00-20.00

Helyszín: Pécs, Bárány út 19.

A jövőben lehetőséged van Access Bars csere-bere napokon gyakorolni.

Szeretettel várlak: Bérces Virág 

Jelentkezés:

Bérces Virág
Access Bars Facilitátor
Access Facelift facilitator
Access Body facilitator
+36704219826
bowen.dula@gmail.com

Társszervező:
Angyal Tünde
Access Bars kezelő
+36302239771

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.