Állati erő

Elindítunk egy cikksorozatot az erőállatokról. Nagyon sok ember szereti az állatokat, és némely állat iránt még nagyobb vonzódása van. Az állat is tudatos energia, mely információkat tartalmaz, mint mi magunk is. Az állatokban rejlő erő hozzájárulhat az életünkhöz, segíthet, támogathat, utat mutathat nekünk. Ha erre éberek vagyunk, akkor erőt meríthetünk erejükből főleg, ha ismerjük az adott állat medicináját, pozitív vagy negatív energiáját, illetve álomszimbolikáját.

 

Nincs olyan, hogy jó vagy rossz állati energia, minden bennünket szolgál. Vegyük például az álmot. Ha ott egy állat, elől menekülünk, legyen az egy farkas vagy medve, az nem azért van, mert az állat „rossz”, hanem mert félünk az Ő energiájától. Ilyenkor felébredés után gondoljuk át, mitől is félünk a legjobban és dőljünk bele tudatosan az erőállat energiájába. Segítő szándékkal jön vagy energiát akar átadni, netán felhívja a figyelmedet valamire? Ezt a dolgot rengeteg féleképpen lehet boncolgatni, és én igyekszem átfogó ismerettel szolgálni, amihez Jeanne Ruland Az állatok ereje című könyvét használom forrásként. A lényeg az, hogy használjátok az intuíciótokat, hogy tudatosan kapcsolódjatok a saját erőállatotokhoz.

A Totemállat

Születésetekkor hozzátok rendelődik a totem állatotok, és ott marad veletek életetek végéig.

 

Hogy lehet kideríteni, hogy nektek mi a Totem állatotok? Hangolódjatok rá, kérdezzétek meg az Univerzumot, – MI IS AZ ÉN TOTEM ÁLLATOM? Aztán várjátok a választ. Néha egyszerűbb, mint gondolnátok, mert azt az állatot imádjátok! Delfines képek a falaitokon. Delfin hangokra alszotok el, a bakancslistáitokon a delfinekkel való úszás az első, álmotokban folyamatosan vissza-visszatér a delfin, és még sorolhatnám tovább, de szerintem értitek a dolog lényegét. Én az erőt adó állatokról írok Nektek, akik lehetnek a Ti totem állataitok is egyben. Hatalmas hozzájárulás lehet az életetekhez, ha tudatosan kapcsolódtok ezekhez az entitásokhoz.allati-ero3

Nekem például, az anyaoroszlán a totem állatom. Ez úgy derült, ki azon felül, hogy csüngtem az National Geographic oroszlános filmjein, hogy megjelent álmomban egy anyaoroszlán. Pont egy bokor tövében szundikáltam, és amikor odajött, leült mellém. Egy idő után már csak azt láttam, hogy eggyé válunk és éreztem az erejét bennem. Amióta tudatosan kapcsolódunk, rengetegszer segíti az energiája, és én egy-egy ellazult pillanatomban szeretgetem és örülök neki. Volt olyan élményem, hogy láttam, hogy mellettem megy és éreztem az erőteljes szagát is. Csodálatos élmény volt.

allati-ero-2

Az erőállat

 Az erőállatok folyamatosan cserélődnek, egy adott entitás addig marad veled, míg segíti azt az életszakaszt, amiben benne vagy.

  • Átadja az erejét, és azzal utána rendelkezhetünk
  • Gyógyító energiát közvetít
  • Óvja az energetikai rendszerűnket
  • Segít a folyamatosan ismétlődő mintáink feloldásában
  •  Az erőállat üzenetet közvetít
  •  A saját tulajdonságaival vértez fel, ami szintén a segítségünkre lehet
  • Elkísér bennünket, ha kérjük, és hozzájárul az adott esemény kimeneteléhez, mint például egy állásinterjú
  • Beszélhet hozzád, és tanácsokkal láthat el
  • A lista végtelen, derítsd ki, mit tudsz kihozni kettőtök kapcsolatából

allati-ero1Az erőt adó állat, ha elvégezte a „feladatát” feloszlik, és egy új kerülhet a helyére, mindig az adott életszakaszodhoz igazodik.

Ha együtt élünk egy állattal, ugyanez a helyzet. Tudatos lények, akik energiával és információval kapcsolódnak hozzánk. Ti döntitek el, hogy harmóniában és tudatosan kezelitek ezt, vagy elsiklotok felette. A választás a Tietek!

Forrás: Jeanne Ruland Az állatok ereje

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.