Az elfojtott erőd, mit pusztít el az életedben?

Láttad a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet? Ha szereted a mesét, aminek van mondanivalója is, bizton ajánlom Neked, hogy nézd meg. Én hatalmasat profitáltam belőle. Ez a film ébresztett rá, hogy milyen szinten fojtom el az erőmet és vele a kreativitásomat. Hogy értsd mit is szeretnék kibontania ebben a cikkemben elhoztam Neked egy kis részletet a filmből.

„Voltak, akik elnyomták a képességüket, hogy ne üldözzék őket. Az elfojtott mágikus erő, amit nem tanultak meg kezelni, felgyűlt és létre hozott egy Obskúrust. Az Obskúrus fékezhetetlen sötét varázserő, ami kitör és pusztít! És minden eltűnik. Az obskúráló, sem él már soká.”

Amikor elkezdtem felfedezni az erőmet megijedtem tőle. Megijedtem attól a hatalomtól, amit ez az erő képvisel. Sokáig elhittem, hogy kicsi és jelentéktelen vagyok, miközben éreztem, hogy ez hazugság. Másoktól átvett mintát követtem, akik szintén féltek az erejüktől és inkább elbújtak a szürke eminenciájuk mögé. A tudás hatalom, és tényleg így van. A kérdés csak az, élsz vele, vagy elnyomod?

  • Mennyire félsz a tudásodtól?
  • Mennyire félsz a hatalmadtól, amit ez a tudás ad Neked?
  • Mennyire félsz a külvilágtól, hogy kilógsz a sorból?
  • Mennyire félsz a külvilágtól, hogy észreveszik a tudásod, a hatalmad és üldözni fognak?
  • Mennyire félsz saját magadtól?

Mennyire nyomod el az erőd, pusztítod el az életed és válsz ezáltal Obskúrálóvá?

Én bizony sokáig azzá váltam, néha csillapodott bennem ez a pusztító energia, néha, meg mint a Vezúv árasztottam ki magamból és gerjesztettem haragot, drámát, sértődöttséget és hiányt. Bent tartottam az erőmet, és ez sok mindent megfojtott, főleg a kreativitásom. Aztán egyszer csak felvállaltam Önmagam. Felvállaltam azt a Nőt, aki vagyok, és megmutattam mit tudok. Elkezdett ez az energia és tudás kifolyni belőlem, és már nem pusztított, hanem alkotott.

Minden energia semleges. Te adsz neki irányt. Tőled függ, hogy elpusztít minden és mindenkit, akit szeretsz, vagy épp kreatívan alkotja a valóságod. Ez a Te választásod!

Már felvállalom, hogy hatással vagyok a világra, és mindenkire, aki velem szeretne „játszani”, tudatosodni. Már nem tartok attól, hogy beszólnak, ítélnek, mert ez mind róluk szól, nekem semmi közöm hozzá, minden, amit mondanak egy érdekes nézőpont. Már nem tud megállítani senki, még én magam, se magamat. Választottam azt a Végtelen Lényt, aki vagyok és minél többet meg szeretnék élni belőle.

Azzal, hogy felvállaltam, hogy tudok írni, és ezt meg is mutatom a világnak sebezhetővé tett. Azzal, hogy felvállaltam, hogy hozzá tudok járulni a tudásommal mások tudatosságához hatalmas falakat omlasztott le, és beengedte az életet.

Minden félelem illúzió! Ha beledőlsz, eltűnik! Ne félj Önmagadat megmutatni, teljesen mindegy mit mondjon a külvilág. Te így vagy jó és csinálj bármit, ami Neked örömteli, azt vállald fel. Válaszd és ismerd el a tudásod, a kreativitásod. Kérdezd meg magadtól:

  • Mit tudok, amit csak én tudok és ajándék lehetek vele a világnak?

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.