Barátság

Na, végre, már épp kezdtem unatkozni. Gyertek szépen közelebb és üljetek le! Régen találkoztatok? De jó, hogy pont nálam futottatok össze, most biztos örültök egymásnak. Megölelitek egymást? Vagy még sem?

Miért nem kerestétek egymást? Mikor találkoztatok utoljára? Hogy tudtok ilyet kérdezni? Biztos, azért mert egy időre kiírtátok a másikat a forgatókönyvből. Nem lehet mindig egymás nyakába lihegni, néha kellenek új impulzusok is, nem lehet mindig kapcsolódni egymáshoz. Jaj, már gyerekek, ne menjetek bele a vádaskodásba, és bűntudatkeltésbe, ne minősítsétek a szereteteket, inkább örüljetek egymásnak. Barátok vagytok, még ha régóta is találkoztatok.

 

A barátság nem bírál, ítél, és aztán végképp nem minősíti a kapcsolatotokat. Mert ha igen, akkor már nem hívjuk barátságnak!

 

Így ni, ezt nagyon szeretem. Mikor megölelitek egymást. Ne fojtsd meg a másikat, a szeretetetekkel, csak lazán öleld meg, és add át maga az újratalálkozás élményének. Igen, ilyen egy harmonikus ölelés. Ad is és befogad egyszerre. Nem mindenki tudja ezt megcsinálni. Láttam már olyat, hogy úgy ölelte valaki a másikat, mint egy fuldokló, rácsimpaszkodó orangután.  Annyi energiát szívva ki belőle, amennyit abban a rövid intervallumban lehetséges. Aztán, mint főnixmadár újra éledt a következő áldozatig. De nálatok más a helyzet, még azt a kis szemrehányást kellene kisütni, és egész jó lenne a hangulat.

Ó, hát miért kezdtél el sírni? Látom ez a baj. Történtek veled rossz dolgok, és inkább bezárkóztál, nemhogy segítséget kértél volna a barátodtól.  Így hiába várod, hogy bárki is segítsen! Ha bezárod az ajtót, és eldobod a kulcsot, bizony nem tud odatalálni senki a lelkedhez. Én nem azt mondom, hogy tárva nyitva hagyd az ajtót mindig és mindenkor. De legalább legyen csengő a kertkapun, és kilincs az ajtódon, hogy aki igazán szeret, közeledni tudjon hozzád.

 
A történet, a dráma, nem érdekes, de az, ahogy odafigyeltek a másikra, csodálatos öröm. Meghallgatni, lecsillapítani, minden okoskodás nélkül, szemlélve elmondani a meglátásod, és aztán mosolyt, később nevetést kihozni a szituból, igazi varázslás. Kisüt mindent, ami szétválasztott, most egyetértés van. Ennek csak örülni lehet.

baratsag

 

Újra csintalan kislányok vagytok, mint évekkel ezelőtt. Ilyen örömben semmi sem lehetetlen. Nevessetek, mosolyogjatok sokat.

Szeretlek benneteket csajok, jó megélni veletek a találkozás élményét. De miket nem beszél a nem létező szám, hisz én csak egy PAD vagyok.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.