Boldog Karácsonyt kíván a Kicsi Budoár Női Magazin

Kedves Olvasóink! Lassan 3 éve működik a Kicsi Budoár Női Magazin töretlenül, szűnni nem akaró kitartással, odaadottsággal felétek. Köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, az érdeklődésetek, odafigyelésetek és kíváncsiságotok. Hálásak vagyunk, hogy veletek lehetünk a cikkeinkkel és, hogy olvassátok a Magazint.

Karácsony estére többnyire minden kiviláglik, lenyugszik, és békéssé válik. Illatok, ízek izgalmas kavalkádja lepi el az otthonokat. Elkezdjük megélni a Karácsony ünnepét, amiért oly sokat tettünk. Az ünnepet, amit oly sokat szerettünk.

A szeretett nyelv sokféle lehet, és mindenki máshogy éli meg még az ünnepek alatt is.  Bárhogy is legyen, maga a szeretet egy megengedő ítéletmentes érzés. Tisztelet és megbecsülés a másik ember iránt. Ha nem is tudjuk ezt minden pillanatban megélni, de a Karácsony Ünnepe erre emlékeztet bennünket. A pillanatokra, mikor együtt vagyunk és összegyűlik a család és figyelünk egymásra. Amikor jókat eszünk, iszunk és beszélgetünk. Amikor odafordulunk a másik emberhez és megfogjuk a kezét. Ilyenkor valahogy kinyílik az a sok bezárt szív is és boldogabban dobban.

Persze vannak magányos pillanatok is, mikor mindez nem adatik meg, de a remény ott lebeghet, majd jövőre sikerül és találkozunk a szeretteinkkel vagy azokkal, akik majd részt fognak venni az életünkben. Csak azt tudjuk sugallni, hogy, minden változhat még ez is, és ezért a változásért dolgozunk nap, mint nap a magazinban.

Karácsonykor megemlékezünk azokra a szeretteinkre is, akik már nem lehetnek velünk. Még ha ez fájdalmas is, azzal a tudattal lehet tovább menni, hogy ők jól vannak valahol máshol, egy másik valóságban.

A karácsony és az év vége, valahogy egy fordulópont az életünkben. Még a téli napforduló is, ami december 21-én van, és a karácsony közelébe esik. A sötétség harcol a fénnyel és a fény győz. Innentől rövidülnek az éjszakák és világosabbak a nappalok. Az ünnepekkor is ugyan ilyen felismerésekre szoktunk jutni. Sokan végig gondoljuk az évet és levonjuk a levonni valókat. Átértékelődnek bennünk a dolgok, és sokszor válunk tisztán-látóvá a saját életünkkel kapcsolatban. Ilyenkor felismerjük mi illúzió és mi az igaz az életünkben. Mi az, amit igazából szeretnénk és mi az, amit már elhagynánk, mert már ideje múlt és terhes. Bárhogy is legyen, a karácsony valahogy elhozza a bölcsességet és a tudatosságot is ez életünkbe.

Áldott, Boldog és Örömteli Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Olvasónknak, a Kicsi Budoár csapata!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük