Buja, keleti éjszaka

Ha úgy érzitek, hogy szeretnétek feldobni a szexuális életeteket, de nem jut eszetekbe semmi, akkor javaslok Nektek egy keleti csábítást, ahol átalakulhattok arab táncosnővé, aki a táncával, a hamam-mal (török fürdő), és masszázzsal veszi le lábáról, az Ő szultánját. Persze ha ódzkodtok a tánctól, akkor nem kell bevállalni és a fürdőt is meg lehet oldani többféleképpen. A lényeg, hogy legyen kedvetek, örömmel lényegüljetek át Leilává, és élvezzétek az egész eseményt, az előjátékkal és a szeretkezéssel együtt!

 

A legfontosabb, a párotoknak egy szót se! Legyen meglepetés, az elejétől a végéig, akkor a hatás döbbenetes és leírhatatlan lesz!

 

Az előkészület, kicsit hosszabb időt vesz igénybe, bár ez is attól függ, mit vállaltok be? Én a teljes repertoárt leírom, döntsétek el, melyiket választjátok. Ha belevágtok, és vállaljátok a táncot, vagy menjetek el egy alaptanfolyamra és vegyetek egy-két órát, vagy dvd-n illetve a neten is tudtok már online segítséget kapni, ahhoz, hogy elsajátítsatok, egy pár keleti mozdulatot és lépést. Ha ezzel megvagytok, akkor szerezzétek be azokat a kellékeket, amiket felsorolok!

  • Hét darab kendő, fátyol, lehetőleg selyem vagy muszlin, legyen sejtelmesen átlátszó, és különböző méretű, a kicsitől a nagyig. A nagyból legalább kettő legyen!
  • Afrozidiákumot tartalmazó illóolaj, lehetőleg ilang-ilang.
  • Masszázsolaj, ez is tartalmazzon izgató illatokat, mint a vanília, szantál, jázmin, ilang-ilang, fahéj stb.
  • Vágykeltő bor, mint a mazsolabor, más néven: Mavrodaphne, de ebben is legyetek kreatívak, egy telt, érett vörösbor is nagyon megfelelő.
  • Ha van olyan kádatok, ahol mind a ketten belefértek az nagyon jó, de ha nincs, akkor szerezzetek egy szép, ívelt mosdótálat.
  • Ha nem szoktátok a jónitokat ápolni krémmel, most elkezdhetitek, erre nagyon megfelelő, a Fáma körömvirág krém, pici kiszerelésbe lehet kapni.
  • Egy selyem köntöst
  • Szemvidítófű tea
  • Párnák, ágyterítő
  • Keleti zene

Ha minden meg van, akkor csak el kell határoznotok, hogy melyik napon lepitek meg a kedveseteket, ezzel a buja keleti éjszakával. Az időpont napjára javaslom, vegyetek ki szabadságot, ha dolgoztok, ha kisebb még a gyerek, akkor vigyétek nagyszülőkhöz aludni.

 

A lényeg, hogy csak ketten maradjatok a lakásba, az intimitás nagyon fontos tartozéka ennek az éjszakának.

keleti-ejszaka1Ha elérkezik a várva várt nap, készüljetek fel lelkileg, és hangolódjatok rá az előttetek álló eseményre. A lakást a lehetőségek szerint úgy kell „átalakítani”, hogy legyen helyetek táncolni. A férfi helyét, úgy kell kialakítani, hogy félig ülve tudja végignézni az előadást. Csináljatok neki az ágyon egy „trónszéket” párnákból és terítsétek le ágyterítővel! Ha odainvitáljátok majd, figyeljetek rá,hogy ne feküdjön, de ne is üljön, hanem a kettő között legyen, kicsit elnyúlva, kényelemesen. Innen fogja nézni a táncotokat, majd a masszázst, aztán az erotikus csábítást, amit a kezetekkel és a szátokkal csináltok. Valahogy oldjátok meg, hogy a bor mellette legyen, és ki legyen töltve egy pohárral. A masszázsolajat rejtsétek a párnák alá.

 

Most magatokkal foglalkozzatok és készítsetek egy szemvidító teát. Egy teáskanál levelet forrázatok le, fedjétek le, és 10 percig hagyjátok állni. Aztán ha langyos, két vattapamacsot mártsatok bele, kicsit nyomkodjátok ki, és helyezzétek a szemetekre. A legjobb, ha lefekszetek és relaxáltok egy jó negyed órát. Ettől a szemetek, tiszta és csillogó lesz. Aztán vegyetek egy zuhanyt, vagy fürdőt, és szinte rituálisan készítsétek fel magatokat a csábításra, közben. Ha ezzel is meg vagytok, kenjétek magatokat le semleges krémmel, mert úgy is az ilang-ilang illóolaj fog dominálni. Aztán kenjétek be a puncitokat a Fáma körömvirág krémmel, majd dörzsöljetek illóolajat a talpatokra és egy picit a fületek mögé. Ezt előtte próbáljátok ki, elkerülve az allergiás reakciót.keleti-elszaka

A sminket és a hajat rátok bízom, de ne legyen nagyon erős, mert nincs kiábrándítóbb annál, ha a nő arcára kerül a pillája, szeretkezés közben!

 

A hét fátylat már előtte való napokban gyakoroljátok magatokra kötni és tánc közben sejtelmesen egyiket a másik után leejteni. Ha elérkezett az idő vegyétek fel a köntöst, egy nagyobb fátyol legyen alatta, annak, akinek van akkora fürdőkádja, hogy mind a ketten elfértek benne.

Hölgyeim, már csak a kulcs zörgését kell megvárni, ahogy a párotok bejön az ajtón, aztán kezdődhet a buja éjszaka!

Folyt. köv.

Forrás: Indzsi hastánc és tánctanár Kamaszútra tanfolyama

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.