Havas Andi

A Kicsi Budoár Női Magazin

cikkírója, szakértője és

a Szex-tettek rovat vezetője.

 
 
 
 
 
 
 

Nagy öröm, hogy a magazinban saját rovatom lehet, hálás köszönet a lehetőségért!

 

Évekig dolgoztam egészségügyben, többféle területen. Jelenleg tao érzéki masszázzsal illetve ennek oktatásával is foglalkozom. Ez bárki számára elsajátítható alap szinten, otthoni használatra és haladó szinten is. A masszázs eleinte nem volt számomra különleges, ma viszont már az egyik alap tevékenységem és nagyon szeretem. Nagy dolog számomra, ha valaki rám bízza magát. Ma már felismertem és elismertem, hogy valami olyat tudok adni másoknak, amit senki más, és ez tőlem olyan egyedi. 

 A masszázs alatt más energiákat is futtatok magamon, amelyek gyógyítóak és többféleképpen hasznosak. Ezáltal magamat és a masszázs fogadóját is gyógyítom. Olyan változást idézhetek elő, amit – ha a másik hajlandó befogadni – akkor örömteli és könnyed számára is.
 
Access bars és access energetikai face és bodylift kezelő is vagyok. Az Access Counsciousness egy olyan modalitás, amely eszköztárak sokféleségét tartalmazza. Általuk hozzáférhetünk a saját tudásunkhoz, ahhoz ami nekünk igaz, ami nekünk működik az életünkben. Az eszközöket napi szinten használom, nagyon imádom. Számomra nagyon sok változást hozott, folyamatosan csodákat teremtek általa. Könnyedséget, örömöt hozott, felismertem mennyi képességem van, és ezeket szeretném felfedezni még tovább.
 

Körülbelül 4 éve foglalkozom spirituális dolgokkal, előtte valamiért nem érdekelt ez a téma. 

Szerintem nincs igazán túl nagy jelentősége az időnek, hogy ki milyen tanfolyamot végzett, hisz ma már egyértelműen látom és tapasztalom, hogy minden tudás bennünk van. 

Ha szeretnénk hozzáférni a tudatosságunkhoz, felfedezni a potenciáljainkat, érdemes hozzá keresni egy nekünk működő eszközt és használni azt. Szerintem ez lehet bármi, mindenkinek más működik, mindenkinek más hozhat valami olyat az életébe, amitől sokkal nagyobb örömöt élhet meg, vagy akár jobban kiteljesedhet.

 
Van egy kis boltom a meska.hu oldalon, az alkotásaim ott találhatóak. Alkotni 2 éve kezdtem, menyasszonyi hajékszereket készítek, akár fotó alapján is gyöngyből, drótból. Néha képeket is festek, ékszergyurmából is készítettem már medálokat, gyűrűket. A legkülönbözőbb területeket jártam már be és többféle technikát próbáltam ki, most éppen a tortadekoráció és a cukorvirágok hoznak lázba.
Nagyon szuper érzés felfedezni, mi mindenre vagyok képes és még csak most kezdődött el igazán ez a csodálatos kaland.
Főként ajánlani szoktak engem a tao masszázzsal és az access bars-szal kapcsolatban. A masszázs során a legerősebb gyógyító energiával, a szexuális energiával dolgozom. Írtam erről cikkeket, ha valakit érdekel részletesen megtalálja itt.
Az Access Bars egy energetikai kezelés ruhában történik, masszázságyon fekszik a kliens, én pedig a fejen lévő 32 pontot érintem. A weboldalamon erről is van bővebb információ.
Szívesen fogadok bárkit, ha valamit szeretne megváltoztatni az élete bármely területén, akár a testével, egészségével, szexualitásával kapcsolatban. 
Nem elemzek senkit, nem mondom meg ki kicsoda, ki hol tart és mit kellene, vagy mit nem kellene tennie. 
Ahhoz járulok hozzá, hogy a másik éber legyen a saját tudására és arra, ami neki működik, vagyis igyekszem a másik embert az erejébe emelni.