Horváth Erzsébet

 

 

A Kicsi Budoár Női Magazin

cikkírója és szakértője.

 

 
 
 10 évvel ezelőtt depresszióval küszködtem, társfüggő voltam, és pánikbeteg lettem. Amikor elég rossz állapotba kerültem azt éreztem, onnan már csak felfelé vezethet az út.

Amikor megszületett az elhatározásom, a löket, hogy minőségi életet szeretnék élni, egészségesen, örömtelien, a sors vagy nevezhetjük bárhogyan is, elém hozta mindazokat a lehetőségeket könyvek, barátok, rálátások formájában, amitől legnagyobb részben önerőből, orvosi segítség nélkül, kigyógyultam mindabból, ami fájdalmassá tette az életemet.

2015 nyarán jelentettem meg a könyvemet, melynek „Spirituális takarító” címet adtam, mert akkoriban családoknál takarítottam, közben jártam a tudatosodás, fejlődés útját, és szabadidőmben másokkal osztottam meg mindazt, amivel tudtam segíteni azoknak, akik hasonló problémákkal küszködtek, mint amiből én kigyógyítottam magam. A könyvem felöleli a mély gödröt, majd a gyógyulásom, változásom folyamatát, ok-okozati összefüggésekben feltárva mindazokat az eseményeket, amelyek elvezettek a változáshoz.

A célom, hogy megmutassam másoknak, hogy van kiút, van remény, és azt, hogy amikor megszületik az elhatározás az életünk változtatásához, akkor minden összerendeződik azért, hogy minket támogasson. Évek óta harmonikus és tudatos életre törekszem, és különböző terápiás foglalkozásokkal, tanfolyamokkal és előadásokkal támogatok másokat is az önfejlesztés útján.

Támogató módszereim az önfejlesztésre, önismeretre fókuszálnak, nem tanácsadói minőségben, mert már tudom, hogy a „én megmondom a tutit, mert én tudatosabb, tanultabb, fejlettebb vagyok” elképzeléssel elvesszük a másiktól a fejlődés lehetőségét, az erejét, hogy saját kreativitását felhasználva eljusson életének megváltozásához.

Ebben a folyamatban, az egyéni foglalkozásokon és tanfolyamokon, valamint előadásaimon az önismeret, önfejlesztés érdekében, önmagamon kísérletezve elsősorban továbbfejlesztettem egy – Dr. Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizáció által létrehozott módszer nyomán –  saját technikát.  A módszer neve: A bennünk lévő tiszta tudat erejével való belső átalakulás vagy, ahogy sokan ismerik, „Kvantumszinkronizáció Böbe módra”.

A technikáról bővebben fogok írni itt a magazinban. Röviden arról szól, hogyan tudunk sikeresen teremteni úgy, hogy ránézzünk, milyen érzelmi akadályai vannak annak, hogy az általunk vágyott dolgok nem jelennek meg az életünkben, vagy nem úgy, ahogy mi elképzeltük? Ehhez ad segítséget ez a folyamat, amely könnyű, egyszerűen megtanulható és nagyon hatékony, mert azonnali érzelmi felszabadulást tesz lehetővé különböző életterületeinken.

A fentebb említett facilitálási folyamat kérdésekkel segíti, támogatja az önfejlesztés folyamatát miközben testi, lelki és szellemi szinten nyújt segítséget a változáshoz. Ez nem kimondottan terápia, nem célja a függőségi folyamat fenntartása, inkább megtanítja az egyént, hogyan tud a saját képességeibe, erejébe beleállni, felvállalva a felelősséget a saját élete alakulása felett. Támogatja az önfejlesztés folyamatát, hogy a későbbiek folyamán mindenki önmaga tudja menedzselni a saját életét.

A cikkeimet itt olvashatjátok!