Kincses Anna

A Kicsi Budoár Női Magazin

tulajdonosa, cikkírója

és riportere. 

 

 

 

Köszöntök mindenkit, aki rátalált erre a honlapra, és az Őt megszólító cikkekre.

Már gyermekként történeteket és verseket írtam. Aztán elfelejtettem, más utakat választottam, rengeteg minden tapasztaltam, hogy aztán megint ébresszem magam arra, ami az egyik legnagyobb örömet okoz az életembe, és ez az ÍRÁS. Mindig volt bennem egy keresés, és ezt sokáig nem értettem, míg rá nem jöttem, hogy ez az alkotás vágy. Valamit létrehozni, alkotni, érezni a kreativitás szárnyalását. Ezért szeretek könyveket, tanmeséket, és a női humoromat megcsillogtatva írni. Itt elengedhetem a fantáziámat és szereplőim bőrébe bújva én is átélem mindazt, amit alkotok róluk. A humoros cikkeim írása közben jókat nevetek és szórakozok a poénjaimon. 

Szerintem, csak így van értelme bármit is csinálni az életben, ha azt élvezem, szeretem, és örömet visz az egész lényembe. Ezáltal egyre jobban megélem önmagam és tágul a tudatosságom. Szeretek kreatívan kalandozni, és a Kicsi Budoár Női Magazin teret ad e játéknak. 

Egy átutazó vagyok az élet végtelen óceánján. Cikkeimhez felhasználom, hogy megéltem sok mindent és folyamatos tapasztalásban vagyok minden pillanatban. Éreztem a szerelmek szárnyalását, de a mélyrepülését is. Magamba szívtam az anyaság csodáit, de a fáradalmait is. Voltam sokat párkapcsolatban, család, barátok társaságában, de megéltem a magány, kínzó szenvedését is. Alkottam, romboltam, csaltam, megcsaltak, tanultam, tanítottam, szerettem, gyűlöltem, és bármennyi megélésem, tapasztalásom volt, megtanultam nem beleragadni, tovább menni és változni. Most már tudom, hogy az életem történetei és a múltam nem én vagyok, de hozzájárult, hogy az egyéniségem színesedjen, és ezért az írásaim is széles palettán mozognak. Szeretem az önmegvalósító, tudatosságra ébresztő cikkeket írni, a női humort, az iróniát és a nevetést. Persze magamat sem kímélve írok mindenről, ami megérint vagy kikívánkozik belőlem. Az alkotás a kreativitás, az ihletettség olyan örömöt ad, amire mindig is vágytam az életben. 

 
Mikor elindítottuk a Kicsi Budoár Női Magazint szép lassan bontogattam ki a szárnyaimat, és ez csak folyamatosan tágul. Az Interjúk rovatnál, megtapasztalhattam mennyire más, amikor hallgatom a meghívott női vendégeimet és befogadhatom mindazt, amit elmesélnek magukról. Örömteli érzés teret adni ezeknek a csodálatos nőknek. Ámulatba ejt a kreativitásuk, a tudatosságuk és az élethez való viszonyulásuk.

 

A cikkírásoknál megcéloztuk, hogy a tudatos, szerethető és minőségi életre hívjuk fel a figyelmet. Saját tapasztalatból tudom, hogy ha elismerem azt, amit tudok, az információk egyszerűen elkezdnek áramolni hozzám. Ezért szoktam sokat mondogatni: Tudom ami tudható! Mindig arra gondolok, ha én meg tudtam csinálni, hogy tudatosan élem az életem, akkor más is megtudja, akit érdekel és nyitott rá. Ha én kaptam hozzá segítséget, akkor a cikkeim olvasása által, másokat is ébreszthetek a saját tudására, akik a változást választják. Ezért örülök, hogy a rovataink sokrétűségéből adódóan, én is rengeteg mindenről írhatok, mert az élet témái kimeríthetetlenek.

 

Üdvözlöm azokat, akik velem szeretnének játszani és kalandozni a Kicsi Budoár Női Magazin óceánján. Kellemes olvasást kívánok minden kedves érdeklődőnek.

Ha Párkapcsolati vagy a Tudatos Női Léttel kapcsolatos konzultációt szeretnétek nálam, itt elértek: Nőiség és Párkapcsolati szakértői oldalam

A cikkeimet itt olvashatjátok!