Lukács Tünde

A Kicsi Budoár Női Magazin

cikkírója és

szakértője.

 

 

 

 

Imádok írni! Már nem is tudom, mikor kezdődött ez a szenvedély, de azt hiszem vége soha nem lesz. Mindig jön egy új téma, egy új gondolatsor, ami nem hagy nyugodni egészen addig, amíg le nem írom.

Messziről indultam. Befelé forduló, gátlásos kislányból lettem az a Nő, aki most más Nőknek tanítja, hogyan küzdjék le az önbizalomhiányukat, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet.

Nem volt könnyű az út, de megérte. Ez azonban nem azt jelenti, hogy végeztem a tanulással. Rengeteget olvasok, folyamatosan képzem magamat, de legtöbbet az életből tanultam, a legkeményebb leckéket az életem szereplőitől kaptam, és kapom most is. Az utóbbi 3 év pedig a legmeghatározóbb volt az életemben, ami Nőként nekem szinte metamorfózist jelentett. Készülő könyvemben erről bővebben is szó lesz.
Hosszú évek óta, legalább 15 éve foglalkozom az emberi lélekkel. Dolgoztam ápolónőként, tanultam Kineziológiát, Hellinger-féle családállítást, szert tettem pszichológiai ismeretekre, és számos természetgyógyászati oklevelem van. Elmondhatom, hogy sokak számára hihetetlennek tűnő tapasztalatokat szereztem, egyrészt a saját életem történéseiből, másrészt a hozzám fordulók élettörténeteiből. Sok olyan esemény részese lehettem, amelyekre azt szokták mondani, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.

Családállítóként a lélek legmélyebb tapasztalásaiba pillanthatok be, az általam tartott előadásokon és tanfolyamokon pedig leginkább a női lét kérdéseit boncolgatjuk.

Hogy mi a lényeg? Hogy soha ne add fel! Amit el tudsz képzelni, az a valóságoddá válhat, ha kellő türelemmel, hittel és önbizalommal rendelkezel. Írásaimmal abban szeretnék segíteni neked, hogy képes legyél olyan életet kialakítani, amilyet élni szeretnél.

A cikkeimet itt olvashatjátok!