Családállítás

15 éve, hogy az emberi lélek rejtelmeivel és az alternatív gyógymódokkal foglalkozom.

Eközben megértettem azt, hogy minden, ami a fizikai világban történik velünk, belső világunk kivetülése. Vagyis, a környezetünk, életünk eseményei pontosan mutatják, mi történik a lelkünkben.

10 évig a Kineziológia tudományát hívtam segítségül, aztán úgy éreztem, meg kell találnom azt a módszert, amivel még ennél is többet tehetek a hozzám fordulókért.

Ekkor ismertem meg a Családállítás rendszerét. Azóta szinte csak a Családállítással foglalkoztam, csoportban és egyénileg is. Mivel állandó kereső vagyok, itt sem álltam meg, és rátaláltam arra a módszerre, amire valójában egész utam során vártam. A Theta Healingre.
A Családállítás és a Theta Healing együttesen és így külön-külön is csodálatos eredményeket mutat. Mindkét módszerről olvashatsz a honlapomon. A Theta Healinget most már a Családállítás során is alkalmazom.
Úgy gondolom, maga a Családállítás, művészet. A lélekkel való foglalkozás művészete. Azért is, hiszen a munka során, az állításvezető világhoz, emberekhez és a Forrásenergiához való viszonya is megjelenik. A hozzánk fordulónak pedig „tartanunk kell a teret”, méghozzá a legnagyobb szeretettel.
Mivel nem csak a Lélek, hanem itt a fizikai világban a testünk is megbetegedhet, ezért alkalmazok természetgyógyászati módszereket is, hiszen mindhárom részünknek, test-lélek-szellemnek harmóniában kell működnie egymással. Főleg az életmóddal, betegségek lelki és fizikai okaival és megoldásával, illetve testsúly-csökkentéssel kapcsolatos kérdésekben fordulhatsz hozzám. 
Tanfolyamokat, előadásokat is tartok, illetve vezetett meditációkat, melyek az élet számos területén segítenek Téged.
Lukács Tünde