„Csak” egy árufeltöltő vagyok

Napok óta gondolkodom a munkám miértjén és értelmén. Sajnos az elmúlt hetekben szinte minden nap a negatív oldalával találtam szembe magam. Akkor éreztem azt, hogy az emberek szemében én “csak” egy árufeltöltő vagyok. 

 

Jelenleg egy átépítő cégnél dolgozom, áruházakat bővítünk vagy szűkítünk és, ha nincs átépítés áruházakat támogatunk, árufeltöltést végzünk. Kiszeretném hangsúlyozni, hogy nagyon szeretem a munkámat. A legutóbbi átépítéskor már csoportvezetői feladatokat láttam el 10-15 embert irányítottam. Most viszont ketten alkotunk egy csapatot és így vagyunk kihelyezve egy nagy és szép áruházlánc egyik boltjába. Minden napunk arról szól, hogy mikor melyik területét kell feltöltenünk áruval, oda megyünk. Szeretem csinálni és szeretem látni a munkám eredményét.

 

Itt kezdődik a vívódásom. Az emberek,  de inkább úgy mondanám a „kedves” vásárlok viselkedése az, ami nagyon bántott engem. Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy hogyan tudnak így viselkedni akár szavakkal, de tettekkel is bántalmaznak hisz szerintük én “csak” egy árufeltöltő.

Ahogy hozzám, szólnak, áttolja rajtam a bevásárlókocsiját a foga közt kipréselve egy bocs szót. Engem úgy tanítottak, hogy ha valakihez hozzászólok, akkor először köszönök. Itt viszont a legkedvesebb, amit kiprésel magából a – Hé, te! Hé, maga ott, – és sorolhatnám meg ezeket a nagyon kedves megnyilatkozásokat. A heten tömkelegében ez történt, és én, aki nagyon szereti azt amit csinál, kétkedni kezdtem önmagamban.

 

  • Tényleg csak ennyi vagyok?  Tényleg csak erre vagyok hivatott? Ezért tanultam ennyit?

 

Azért itt megjegyezném, hogy sok diplomával rendelkező ember is van, aki épp árufeltöltői pozícióban van, nem azért mert nincs tudása és CSAK erre képes. Miért van az, hogy azt hiszik az emberek, ha a másik oldalt állnak piros szőnyeg és rozsa szirom jár nekik? Mi, akik a kereskedelem bármely területen dolgozunk, ugyan olyan emberek vagyunk, mint bárki más. Miért gyűlöltetik meg velünk a munkánkat? Ezért van az, hogy sokszor olyan eladókkal találkozunk, akik már mosolyogni se tudnak, mert az emberek nagy része ezt kiöli belőlünk.

Az életemben sok sztori volt, és ez is csak egy közülük. Pár nap után lecsillapodva azt érzem és látom, hogy belementem egy panaszkodásba, önsajnálatba, és sértettségbe. Nem hagyom, hogy a külvilág ítélete hasson rám, és, hogy megkérdőjelezzem önmagam. Nem vagyok kevesebb, sőt ezek után is szeretni fogom a munkám, élvezni fogom minden pillanatát és nem engedem, hogy eltiporjanak.

Kordován Andrea

 

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

One thought on “„Csak” egy árufeltöltő vagyok

  • 2017-09-08 at 18:10
    Permalink

    Nem Te vagy értéktelen, és nem Te vagy buta, hanem az, aki eltipor, vagy úgy viselkedik Veled, ahogy leírtad. Bárki, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, jól írtad, akár diplomával is, hogy árufeltöltő legyen, vagy bármi más, amihez nem kell papír…nem ez a lényeg. És nincs rangon aluli munka. Az emberséged, a lényed, az önvalód az, ami számít.
    Azt nem veheti el senki. Akkor se, ha százszor áttolja rajtad a bevásárlókocsit…

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.