Csak Te kellesz senki más!

Csak Te kellesz, senki más! Senkire sincs szükségem, csak Rád, senkire nincs szükségem, még önmagamra sem!

Elvesztem, megszűntem önmagamként létezni, csak te vagy és a hiányod kínzó vágya. Akkor is a hiányzol, ha velem vagy, mert már kivetítem a jövőt, amikor is felfal a magány, mert Te már messze jársz. Minden pillanat rólad szól, minden lélegzet miattad éltet. Csak Te kellesz, senki más! Gyere és ments meg ettől az őrülettől, csak rád van szükségem! Annyira szeretlek, hogy az már fáj!

  • Éreztetek már ilyen mindent felőrlő, fájdalmas, mindent felégető szerelmet, mikor is minden csak a másikról szól? Nem érdekel senki és semmi, csak a szerelmed? A kapcsolataidat tönkre vágod, rombolod, még az Önmagaddal lévőt is?

Én igen. 17 voltam, mikor is megismerkedtem az első nagy szerelemmel. Kamaszként elvakított a szerelemhormonok által képződött ködfelhő. Mindent feladtam volna érte, ha kéri. Meghaltam volna érte. Annyira szerelmes voltam és annyira vágytam rá, hogy a kínok kínját éltem, ha nem volt velem. Sajnos akkor is, ha velem volt. Ez a kín nem róla szólt, hanem rólam.

Azt, hogy így éltem meg a szerelmet, nem a férfi kérte tőlem, hanem valami miatt, így működtem akkor. Bennem volt az önsorsrontó program és a fájdalom vágy. Hiányzott az érett női lényem tudatossága, ami akkortájt korán sem volt jelen. Senkire nem volt szükségem csak a szeretet férfira, ezért elzártam magamtól mindenkit. 17 éves kamaszként a szerelem oltárán feláldoztam a kapcsolataimat, és felégettem magam körül mindent. Barátokat, szülőket, hobbit, mindent, amit előtte szerettem.

Teljesen elvesztettem Önmagam. Nem kellett senki más, csak a „szeretett” férfi, csak rá volt szükségem, ezáltal minden kapcsolatot romboltam magam körül.

Emlékszem a kamaszkori szerelmem megélése volt az önértékem mélypontja. Senki és semmi nem számított. Elhagytam a barátnőim, nem érdekeltek, leromlottak a jegyeim, és az érettségim majdnem úszott a levesbe. Elutasítottam a szüleimet is, bár anyu volt olyan bölcs, hogy hagyta, – Majd kinövöd! – felkiáltással. Igaza is volt, kinőttem. Most visszagondolva, teljes értetlenséggel gondolok kamaszlány önmagamra. Ilyenkor látom, azt a hatalmas fejlődést, amit ebben a 30 évben letettem az asztalra, az önmagam és a kapcsolataimhoz való viszonyomban.

Nagyon csúnyán bántam a barátaimmal, amikor együtt voltam a fiúval nem kellettek. Amikor összevesztünk elővettem őket, míg nem az egyik édes drága kis barátnőm, pirosló arccal, és hatalmas elánnal jól beolvasott nekem. Soha nem felejtem el azt a döbbenetet, amit akkor éreztem. Borzalmas barátnő volt, akit előttem lefestett, és tudjátok mi volt az ennél is megdöbbentőbb? Nem ismertem magamra, elvakította a látásom egy akkora hályog, mind ide Timbuktu. Aztán persze megváltozott minden, ahogy tudatosodtam arra, amit szeretek, hogy is szeretnék élni. Ráláttam magamra, és már nem utasítottam el a barátságot, a kapcsolatokat, a kedvteléseimet a párkapcsolataim miatt. Van az a mondás, a férfiak jönnek-mennek, de a jó barátság megmarad. Elengedtem a régi programjaimat, amikkel működtem.

Tudatosodtam arra, hogy amit szeretetnek és szerelemnek hittem, az birtoklási vágy volt, és energia rablás. Szükségből működtem, nem örömből és boldogságból. Többször éltem meg még ilyen keserédes fájdalmas szerelmet, de már fejlődtem annyit, hogy nem utasítottam el egy férfiért sem a barátságot és a kapcsolataimat.

Aztán rájöttem, hogy a boldogság is egy választás. Kérnem kell egy olyan párkapcsolatot, ami sokkal könnyedebb, örömtelibb, boldogabb és jól tudunk együtt működni. 42 éves koromra meg is tudtam teremteni, és imádom minden pillanatát. Imádom, hogy szabadon szeretek és szabadon szeretnek. Úgy jutottam ide, hogy mindig túlteremtettem az aktuális kapcsolataimat, mert nem éreztem jól magam benne.

  • Ha érzed, bátran Te is menj tovább és addig teremtsd túl a valóságod, amíg nem érzed benne jól magad! Soha ne add fel, mert nem tudhatod, melyik pillanat hozza el az áttörést.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.