Disznó, mint erőállat

Pár nap és itt az Újév, és most aktuális a disznó erőállatot bemutatnom Nektek. Az Újév egyik szerencsét hozó szimbolikája a szerencsemalac. Sokszor négylevelű lóherével együtt ábrázolják. Mikor pici voltam, az életemben olyan dinamikusan jött két kismalac erőállatként, hogy teljesen megváltoztatta a családunk életét. Ezt a cikkemet itt olvashatjátok: Szerencsegyerek címmel.  Ezzel az erőállattal kívánok most mindenkinek szerencsés és sikerekben gazdag Újévet!

 

A disznó a szerencsét, gazdagságot, a sikert és a jólétet szimbolizálja.

 

 

A disznó, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a disznó üzenetét felénk.

 

Disznó-medicina:

Ha a disznó beront az életünkbe, akkor szerencsét hoz, mert bevezet az anyaföld erejébe. Teljes gyönyörrel hentereg az iszapban, és ezzel azt mutatja nekünk, hogy szerethetjük, és élvezhetjük a földet, amíg rajta vándorolunk. Számos gyógyító erőt, tapasztalatot és lehetőséget kínál egy magasabb tudatállapot eléréséhez.

 

A disznó átadja a szükséges lendületet, hogy teremtő erőnket fejezzük ki, a sebeket gyógyítsuk be, az öngyógyító mechanizmust aktiváljuk. A bennünk lévő kincseket aknázzuk ki, a minőséget és a gondoskodást fejlesszük, és így megtaláljuk a beteljesülést, a szerencsét, a jólétet és a sikert.

 

Anyaállatként bevezet az anyaságba, és szeretetet, együttérzést, teremtő erőt, gondoskodást, felelősséget nyújt, és nyitottá tesz az úton előttünk heverő dolgokra. Képesek leszünk összehangolni egy időben több dolgot, teljes erőnket kibontakoztatni, ezenkívül a kitartást és az ellenálló képességet ki tudjuk alakítani, hogy gyermekünket, vagy azt, amit világnak adtunk, védjük, óvjuk és gondozzuk. a disznó segít vetni, termékennyé teszi a szántóföldünket, kivárja a megfelelő pillanatot, és befejezi, amit elkezdett, ezáltal learathatjuk a termést. Megtanít az „adok-kapok” egyensúlyára.

 

A disznó pozitív oldala:

A disznó erőt ad az önvédelemhez, területünk megjelöléséhet és megvédelmezéséhez. A disznó egyértelművé teszi számunkra, hogy fontos néha kiengedni a fáradt gőzt, és hogy az életet, a teremtést mi magunk ünnepeljük, és kívánjunk magunknak valamit. Bevezet az anyagok, belső és külső gazdagság, az iszap és a piszok mágiájának törvényeibe és minden formálható anyagba, amelyből minden földi dolog származik.

 

Megtanít arra, hogy a teremtő erőnk segítségével egy nagyszerűbb, gazdag, boldog életet teremtsünk.

 

Mindenevőként nem ítélkezik, úgy fogadja el a dolgokat, ahogy azok jönnek. Örül az ízek különbözőségének és a sokféleség gazdagságának. Megtanít arra, hogy figyelmünket ne csak egy dologra összpontosítsuk, hanem sok mindent próbáljunk ki, és örüljünk lényünk színességének és teljességének. Súlya által arra nevel a disznó, hogy találjuk meg a középpontunkat, és építsünk fel és tartsuk fenn stabilitást, tartást és erőt. Megmutatja a föld szent gyógyító erejét. Megtalálunk itt mindent, ami az élethez szükséges, sőt még szellemi táplálékot is, ha itt és most, a jelenben éljük az életünket, és kitárjuk érzékszerveinket.

 

Negatív oldalát tekintve:

A disznó a lustaságot, megszállottságot, birtokvágyat, mohóságot kötelezettséget, anyakomplexust, egoizmus, tisztátalanságot, mániákus folyamatokat, tékozlást, önzést, akaratosságot, züllöttséget és az elhanyagoltságot testesíti meg.

 

Affirmációi: „A gazdagság és a jólét nálam természetes állapot, most kibontakoztatom teremtő erőmet.”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.