Egy nő pillanatai: A budoár tükrében

A nő csendesen elmélyült magában, és az előtte álló kalandra gondolt. A kicsi budoárt ahol ült, tubarózsa parfüm és valami bizsergető izgatottság lengte be. Mára fűzött vett fel combfix harisnyával és nem tudott betelni, hogy ez az illat és a két ruhadarab milyen érzéseket és váltott ki belőle. Szexisnek, vonzónak, bujának érezte magát. Élvezte, hogy szép, és kuncogott egyet azon, hogy ehhez a filéinghez még férfi sem kellett. Régen érzett ilyen izgalmat. 

 

Lepergett néhány múltbéli kép, mikor erőltetetten, néha izzadságszagúan próbálta kicsikarni ezt az érzést, a férfiakból, az élettől. Most már tudja, hogy minden érzés mozgató rugója, Ő maga. Rajta múlik, hogy megéli, avagy elfolytja azt a szépséget ami benne van. Végig simított magán, érezte teste érettségét, teltségét, de most valahogy ez is csak fokozta a szexis, buja hangulata izgalmát.  Cipője már a lábán, ruhája még a vállfán lógott, már előtte este gondosan kikészítette magának. Mára nem tervezett semmit, széppé pihente magát, megengedte a lazulás és a semmittevés örömteli pillanatait. Nagy nap ez a mai számára, estélyre hivatalos.

 

A nő elmélázott az, hogy régen mennyit ment, bulizott, még a lányai születése után is. Aztán csendesebb idők jöttek, az önmegismerés útjára lépve már nem volt szüksége a kinti világra, a belső kalandokat sokkal jobban élvezte. Aztán csak azt vette észre, hogy teljesen eltávolodott még az élettől is.

 

Vágyni kezdte, újra a kalandot, igenelni akarta az életet. Újra embereket és tájakat akart látni, érezni, élvezni. Újra Nőnek érezni magát. Nyitott a világra és ezzel beengedte az újat, a frisset, az izgalmasat. Mára már harmóniát tudott teremteni, mivel megtanulta önmaga igényét kielégíteni. Ha akart egyedül volt, ha akart társaságot kedvelt. Mikor mihez húzta a szíve.

 

Az egyedüllét számára felemelő, érzés, nem társította a magányhoz. Ilyenkor tudott alkotni, a kreativitását megélni, rendezni a gondolatait, érzéseit. A magány az más. Volt benne része, de már mást választott, beengedte azt a férfit akitől nem féltette a szívét.

 

Egyedül indul a bálba, a férje később csatlakozik hozzá. Így még izgalmasabb a dolog, mintha randiznának. Kíváncsi lesz, mit szól az embere, ha meglátja. Szeretne neki tetszeni, és az már jó előjel, hogy önmagát szépnek találja. Azt tapasztalta, ha valami nincs mozgásban, az megrohad. Ilyen a házasság is. Ha nincsenek újabb impulzusok, ha mindig minden ugyan az, a kapcsolat ellaposodik, és egyszer csak kisül, bármilyen nagy volt a szerelem. Időről időre kell valami más, egy új frizura, egy új hobbi, új, ruha, ami előcsalja az érdeklő csillogást a férfi szeméből. Persze tudta, hogy nem lehet mindig „menőnek” lenni, és nem is vágyott rá, de most jó volt belelazulni a szépbe, a csábítóba, megélni egy új érzést önmagával.

egy-no-pillanatai-a-budoar-tukreben-1

Elkezdett sminkelni, nézte a tükörbe, felhevült arcát, és a hold csillámos misztériumát a szemében. Nem zavarták a nevető ráncai, az élet kegyes volt hozzá, közel nem annyinak látszott, mint amennyi a tényleges kora volt. Fiatalnak, pezsgőnek érezte magát. A szépítkezéstől, szeme cicás és még kifejezőbb lett, a vörös rúzs kicsit bujává tette. Tetszett neki ez az összhatás, és egy határozott bólintással, áldást adott a Nőre, aki a tükörből visszanézett rá. Ez is én vagyok. – gondolta. Felöltözködött, és még egy pillantást vetett az összképre, aztán egy határozott mozdulattal, elindult a felfedező útjára és kilépett a kicsi budoárjából kalandozni.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.