Egy női magazinban olvasott cikk adott egy jó ötletet

cégalapítás székhelyszolgáltatás

Rendszeresen olvasok női magazinokat, most már inkább online, de néha azért veszek egyet-egyet az újságosnál is. Itt nem az ilyen bulvár magazinokra kell gondolni, hanem az intelligens, életmód típusú újságokra. Ezekben sokféle cikket tesznek közzé: táplálkozással, karrierrel, lakberendezéssel kapcsolatos bejegyzések a kedvenceim, de az életrajzi írásokat is nagyon szeretem. A múlt hétvégén egy nagyon érdekes karrierrel kapcsolatos cikket olvastam a cégalapítás székhelyszolgáltatás témakörében. Azért volt ez számomra figyelemfelkeltő bejegyzés mert már évek óta szeretnék egy saját virágkötő céget.

A cégalapítás székhelyszolgáltatással kapcsolatos cikk olvasása ráébresztett, hogy jobban járnék, hogyha az alapuló cégem székhelyét egy ilyen szolgáltatásra bíznám. Elkezdtem hát jobban utánajárni a dolognak. Rövid keresgélés után rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24-re, ami konkrétan egy olyan cég, amilyenre nekem szükségem van. A cégalapítás székhelyszolgáltatás az egyik főprofiljuk. Két helyen volt elérhető ez a székhelyszolgáltatás: Budapesten és Újlengyelen. Az újlengyeli verzió azért volt érdekes mert ott nem kellett iparűzési adót fizetni.

Már amikor először megnyitottam a Székhelyszolgáltatás24 weboldalát, tudtam, hogy megtaláltam azt a céget, akiknek a cégalapítás székhelyszolgáltatását szeretném igénybe venni. Nagyon tetszett, hogy a szükséges információk szépen, összeszedetten voltak elrendezve a weboldalon. De mivel nem akartam bakot lőni, ezért felhívtam az egyik ismerősömet, hogy ő mit gondol a dologról.

A székhelyszolgáltatás egy nagyszerű találmány

Az ismerősöm azt mondta, hogy ismeri a Székhelyszolgáltatás24-et. Ő is igénybe vette már a szolgáltatásaikat és nagyon elégedett volt velük. Elmondta, hogy nagyon sok időt megspóroltak neki azzal, hogy nem kell postára járkálni, alkalmazkodni a futárokhoz, illetve fogadni a hatóságokat. Ezeket mind-mind elintézte nekem a Székhelyszolgáltatás24. Azt is mondta, hogy először mindenképpen a könyvelőmmel beszéljek, hogy megéri-e kezdő vállalkozásként ebbe belefektetni.

Megfogadtam a tanácsát és egyeztettem a könyvelőmmel is a cégalapítás székhelyszolgáltatás témakörében. Nagyon tetszett neki az ötlet, és azt mondta, hogy vágjunk bele a dologba. Ezért megnéztem, hogy pontosan hogyan is zajlik a dolog. Az várható volt, hogy az első lépés a kapcsolatfelvétel. Mivel hétvége volt ezért kitöltöttem a honlapon található űrlapot. Ezután szemrevételeztem a folyamat többi részét is. Szerencsére volt ügyvédem, így azzal a részével nem volt gond. Ugyanis, ki kell neki küldeni a befogadót, valamint ezt követően el kell menni egy személyes találkozóra, ami szükséges a cégalapítás székhelyszolgáltatáshoz. Alá kell írni az iratokat, illetve elrendezni az anyagiakat.

Nagyon gyors az ügyintézés a Székhelyszolgáltatás24-nél

A dokumentumok aláírását követően még be kell adni a cégbíróságra az ellenjegyző ügyvéd által ellenjegyzett iratokat. Ha ezen is túl vagyunk, akkor már csak a cégbírósági bejegyzésre kell várni, miután minden dokumentumot beadtunk. A procedúra ezt követően néhány napon belül le is zárul.

Ahogy végigolvastam a weboldalon a cégalapítás székhelyszolgáltatással kapcsolatos tudnivalókat, teljesen meg lettem győzve, hogy valóban jól döntöttem. Azt ugyan még nem tudtam pontosan, hogy most Budapesten vagy Újlengyelben legyen-e a székhely, de úgy voltam vele, hogy majd ha felveszik velem a kapcsolatot a Székhelyszolgáltatás24-nél, akkor megkérdezem, hogy mit javasolnak.

A cégalapítás székhelyszolgáltatással kapcsolatos ügyintézés rendkívül zökkenőmentesen zajlott. Nagyon örültem, hogy megtaláltam a Székhelyszolgáltatás24-et, mert kétségtelenül hasznosnak bizonyult a munkájuk. Pár hét múlva már egyértelműen érezhető volt, hogy mennyivel több időt tudok fordítani a nemrég elindult cégemre így, hogy az adminisztrációs dolgok egy részét a Székhelyszolgáltatás24 intézi. Mindenkinek csak ajánlani tudom.