Egyre népszerűbbek a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamok

„A szépség olyan, mint a fizika törvényei, attól függetlenül létezik, hogy azt elismerjük, vagy sem” — mondta Szipál Márton fotóművész, és nem tévedett. Úton-útfélen halljuk, hogy a szépség nem minden, a szépség múlandó és vannak fontosabb dolgok is az életben.

Ez így van helyén, nem célszerű a külsőségek rabságában tábort verni, azonban miért ne vehetnénk észre a minket mindenhol körülvevő vonzó dolgokat, melyek a legkülönbözőbb formákban mutatkoznak meg?  Ilyen egy ízléses ruha, egy gyönyörű festmény, de miért ne lehetne ilyen egy ápolt kéz is?

Ha orvoshoz kell fordulnunk, próbálunk a legjobb szakemberhez kerülni, miért legyen ez másképp, ha műkörömre vágyunk? Ezt hivatott ellátni az országszerte meghirdetett Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam.  A képzés elvégzésével OKJ-s bizonyítványt kapnak a hallgatók, mellyel vállalkozást indíthatnak vagy alkalmazottként elhelyezkedhetnek bármilyen szépségszalonban.

A tanfolyam tovább bontható kézápoló és műkörömépítő ismeretekre. Kézápolás témában a hallgatók megismerik a hagyományos, francia és japán manikűrt, valamint betekintést nyernek a kéz- és körömápolás, masszázs és a SPA kezelések világába.

Műköröm témában megtanulják a műkörömépítés legkülönbözőbb módszereit, a kéz előkészítését a folyamathoz, a megfelelő technika kiválasztását és alkalmazását, a köröm formálását, az utántöltés műveleteit az anyagcsoportnak megfelelően és a műköröm eltávolítási módjait.

Továbbá hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a kéz otthoni ápolásával kapcsolatban. A szakképesítést adó tanfolyamon való részvételnek feltétele, a nyolc osztály elvégzéséről kiállított bizonyítvány. Ha a képzés felkeltette az érdeklődését, látogasson el a http://www.2007kapos.hu/mukoromepito-tanfolyam oldalra, ahol további hasznos tanácsokat talál a kurzust illetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.