Energiavámpírok, köztünk élnek

Az energiavámpírok köztünk élnek, és nem félnek használni szívószerveiket és csáprágóikat, amivel kiszlopálják belőled a finom kis energiáidat. Az energiavámpír, sajna nem ismeri el saját erejét, tudását, nem a saját Univerzuma energiáit használja, hanem másokét. Rád csatlakozik és addig nem ereszt, még ki nem szívott belőled annyi éltető energiát, amivel el van egy darabig. Amikor az energia szintje csökkenni kezd, megy és megkeresi a következő áldozatát. Lehet, hogy pont Téged!

 

Hogy is néznek ki és honnan lehet felismerni őket? Most hunyd be a szemed kedves Olvasó és lazulj el! Gondolj egy vámpírra, aki szexi, körüllengi valami éteri titokzatosság, alabástrom a bőre, rendesen ki van sminkelve, és kicsit selypít, mert zavarja a kiálló szemfoga. Gondolj Brad Pittre, az Egy vámpír naplója című filmből. Rágondoltál? Jó, és most azonnal felejtsd is el, mert sajna nem ilyenek. Ha ilyenek lennének, talán én is odatartanám a nyakacskámat egy kis huncutkodásért.   😉 

Mellettük azonnal elfáradsz, és nagyokat ásítva kívánod őket, – persze titokban, – a búsba. Enervált és bepunnyadt leszel, a bőröd összeaszalódik, kifakul, a csillogó szemedből a tűz kihuny és kis zombi üzemmódba kapcsolsz. Ami a legrosszabb, hogy nem tudod tulajdonképpen mi is a bajod, és miért töppedtél össze az energiád kétharmadára. Azért, mert energiavámpír van a közeledben. Vagy nem. 🙂  De ha igen akkor épp itt az idő tudatosodni rájuk és cselekedni.

 

Ha nem lennének “gazdatestek”, akik önként és dalolva engedik kiszipolyozni magukat, akkor az energiavámpírok kihalnának 😀 Neked is van választásod és Nekik is. 

 

Az Energiavámpírok fajtái:

  • A szegény én és áldozatszerepben tetszelgő energiavámpírok

Onnan ismered fel, hogy folyton sajnáltatja magát, neki soha semmi nem sikerül, és mindenki hibás ezért, csak ő nem. Panaszkodik, hibáztat, okol mindenkit a sanyarú sorsa miatt, közben mellékesen odaveti, – Te hogy vagy? – de a válasz már nem érdekli.  Aztán újra egy kis panaszkodás, közben a popóján vesz levegőt, mert nem áll meg, csak mondja és mondja… Te közben fáradsz, titokban ásítasz, és pásztázod a menekülő útvonalat. Ilyenkor nem szép a futás, de hasznos! Csak akkor van baj, ha mondjuk a családban van energiavámpír, tőle nehezebb megszabadulni, de nem reménytelen.

 

  • A bűntudatkeltő energiavámpírok, avagy felsőbbrendű seggfejek

Mindig mindenből „ügyet” csinál, és mindig, mindenkor, mindent jobban tud. Ezt részletesen el is mondja neked, akár a végkimerülésedig. Soha egy jó szava nincs hozzád, csak azt érezteti mekkora senki vagy, mert nem segítettél, nem mentél el vele, nem csináltad meg és ha megcsináltad, akkor is rosszul. Lejárató kampányt indít ellened, és még Te kérsz elnézést, – hogy miért is? – tök mindegy, mert már megszívtad, hisz bűntudatod van. Ezek gyakran családtagnak, vagy barátnak álcázott izék. A legördögibb mikor mindezt „viccelve” teszi, és közben azt mondogatja, mikor vissza mersz szólni, hogy – De én csak úgy mondtam, Te még a viccet sem érted! Ettől megint bűntudatod lesz, ő meg töltikézik az energiádból. Nagymamám a halálos ágyán azt mondogatta, hogy milyen kövér vagyok, és hogy hízhattam meg ennyire. Akkor köszönés nélkül kimentem a szobából és soha többé nem láttam. Nem volt bennem harag, csak nem választottam ezt az energiát, elég volt évekig hallgatni.

 

  • A dühös fúria energiavámpírok

Ilyen van férfiból is, ne tévesszen meg a neve. Üvölt veled, kiabál, dühöng, bánt és eközben Te össze-vissza sz@…  magad. Megijedsz, megrettensz és adod neki az energiádat. Nem védekezel, meghunyászkodsz, kiszolgáltatod magad neki, és közben ő elszívja az összes életerődet, boldogságodat és élni akarásodat. Addig csinálja, amíg hagyod magad. Addig, amíg az áldozati szerepbe tetszelegsz, mindig lesz, aki uralkodjon feletted. Válts szerepet, ismerd el és urald az erődet! Onnantól fogva senki nem lesz, aki uralkodna rajtad. Én is sokáig ezt csináltam, tudom, hogy ki lehet jönni belőle. Utoljára, évekkel ezelőtt a munkaadóm ordítozott nem is velem, csak inkább úgy a nagyvilágba, és mondta a hülyeségeit. Én álltam mosolyogtam és nemsokára felmondtam. Akkor döbbentem rá, elengedtem az áldozat szerepet. Jó érzés volt.

 

  • Drámakirály és drámakirálynő energiavámpírok

Mindig mindent, mindenkor, mindenhol felnagyítanak. Rád vetítik a hisztijüket, és félelmüket, ha tele a gatya, hogy ne kelljen egymagukban rettegni. Ha beveszed és Te is félni kezdesz, akkor bizony megakasztanak a teremtésedben. Féltékenykednek, kicsit párhuzamosan játsszák az áldozatot, miközben bűntudatot is próbálnak kelteni. Csűrik, csavarják a dolgot, hogy minél több fincsi energiát tudjanak szopizni Tőled. Te közben halványodsz, és lassan eltűnsz.

 

Persze még számos alfaja létezhet az energiavámpírnak, legyél éber rá és segít a beazonosításban. Köztudott, hogy a vámpírok nem látják magukat a tükörben. Azonban vannak olyan időszakok, mikor felvillan az energiavámpírok éberségének szikrája. Mikor fésülködés közben a tükörben egyszer csak „meglátják” magukat és a vámpír énjüket. Látják, tudatosítják és vállalják. Akkor lesznek készek arra, hogy lerakják a szerepüket, akivel eddig azonosították magukat. Belépnek a saját erejükbe, kihúzzák magukat és már nem kell mások „vére”, mert elismerik, hogy az övék is tüzes, életképes és csodásan áramlik. Vámpírfoguk ekkor kihullik és önmagukra találnak. 

Mit tehetsz ellenük?

Ha régimódi vagy, akkor használhatsz karót, egyenesen a szívbe, hordhatsz foghagymafüzér és szentkeresztet. Ha modernebb technikát szeretnél, akkor ölts Batman, Pókember vagy Szuperman jelmezt, és használd annak a szuper erejét. De ha még tutibbat akarsz, akkor elsősorban ne védekezz! Az elveszi az erődet és nagyon fárasztó tud lenni egy idő után. Ne válaszd ezt az energiát! Bizony az életben választások vannak, és csak annyit kell mondanod: Elég! Ezt nem választom többé! Nem leszek gazdaest! Aztán lépj bele és ismerd el az erődet, még ha soha nem használtad, akkor is. Engedd le a falaidat, azokat is, amiket nem érzékelsz és minden erődet, energiádat, potenciálodat, ha kell a haragodat, küld vissza hozzájuk. Telítsd el őket energiával annyira, hogy soha többé ne merjenek téged kihasználni! Fizikai síkon meg egyszerűen építsd le őket, töröld a kapcsolatot velük. Menj el a közelükből, ne beszélgess velük, ne engedd, hogy keressék a társaságodat. Amikor már simán nemet mondasz minden energiavámpírnak, gratulálj magadnak. Megcsináltad, megint egy jó nagy lépést tettél önmagad felé. 

 

Ez a Te Univerzumod. Követeld meg magadtól, hogy mindent megteszel, hogy jól érezzed magad benne.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.