Fáklyák

Egyre több nő választja, hogy kilép a külvilág idealizált mókuskerekéből, ahol mások mondják meg milyennek kell lenni és, hogy kell kinéznie. Milyen a „szuper” nő, az ideális súly, és az ehhez tartozó alak, trendek szerinti öltözködési stílus, haj és egyebek. Ha ennek nem felel meg valaki, sztereotípiák tömkelegével találja szembe magát, hacsak nincs meg a kellő önbizalma és magabiztossága ahhoz, hogy ezt ne vegye komolyan.

 

Ez a kreált verseny, csak egymásnak uszítja a hölgyeket, a végén kiderül, hogy nem győzhet senki, csak az, aki az önmegvalósítást választja.

 

Azt mondja a fáma, hogy a „külső is szent”. Viszont a külső, az a belső állapotunk kivetülése. A szépség és az ideális kinézet, mindig korfüggő volt és állandóan változik.

 

A kalandvágyó, magabiztos nők többsége, elengedve a személyiségét, szeretne utánajárni egyéniségének. Ahogy kibontakozódik az egyéniség, úgy a nő is átalakul kívül belül. Aki elfogadja, becsüli önmagát, az, így ahogy van csinos és elégedett szeretne lenni, függetlenül attól hány éves, hány kiló, mi a foglalkozása.

 

  • Azok a nők, akik élik ezt, fénylő fáklyák lehetnek, és példájuk által sok nő ébredhet önmagára.

faklyak

 

Te is egy fáklya vagy, csak ismerd el végre!

 

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

anna

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.