Farkas mese

Holdfény már jó ideje egyedül csatangolt a hófödte pusztaságban. A falkáját elhagyta, az önkéntes száműzetést választotta. Testvére Ida volt az alfa nőstény és ezt minden tettével a tudomására is hozta. Addig piszkálta, harapta, csípte, hogy az Omegaságig alázta a végén a húgát. És ha egy farkas Omega lesz, a falka többi tagja sem kíméli. A legmegalázóbb feladatokat kapta, rajta fenték a fogukat, viccelődtek és élcelődtek vele, az Ő rovására. Holdfénynek állandóan a kölykökre kellett vigyáznia, nem engedték vadászni. Csak azt evett, amit a falka nagy kegyesen meghagyott neki, de abban a pár lerágott csontban sem volt köszönet. Az alfa nőstény gyermekkoruk óta féltékeny volt a szép kis farkasra, és mikor felnőttek, és az alfa hím Idát választotta, a helyzet egyszerűen tűrhetetlen lett. Nővére ádáz gyűlöletét, néha a falka is érthetetlenül nézte.

 

farkas-mese-1
 

Választania kellett, és Ő egy hideg novemberi holdtöltén döntött. A farkas falkájában megtanulta mi az a magányos kirekesztettség, így nem félt az egyedülléttől. Utoljára ráüvöltött a Holdra, és gyors inalással elindult az ismeretlen felé. Gyorsan futott, hogy a szaga minél előbb eloszoljon a párás hidegbe. Ösztöneire hallgatott és északnak indult. Hallotta, hogy ott a vadon sokkal hatalmasabb és akkora szarvas csordákat rejt magában, míg a szem ellát. Csak futott és futott, mígnem a falka territóriumának széléhez ért. Habozás nélkül átszökellt és szinte megrészegedve a szabadság ízétől rohant tovább és tovább kifulladásig. Amikor már lépni sem tudod, szinte ájultan esett össze, de a lelke annál boldogabb volt. Végre! Szabad vagyok – üvöltötte az éjszakába teli torokkal.

 

Majd egy évig futott egyedül, egymagában a farkas lány. Gyönyörű volt, erős, és kitartó. Megtanult egyedül vadászni, bár először csak egereket ejtett el hatalmas szökellésekkel, és bizony volt idő, amikor a döghúst sem vetette meg. Aztán egyre bátrabban próbálta ki magát, és mélyen a szívébe vésődött az a kéjes érzést, amikor az első szarvasnak harapta át a torkát. A vértől és a diadaltól ittasan ugrálta körül haldokló áldozatát, aztán hatalmas harapásokkal falta be a meleg gőzölgő szarvas húst. Imádta a szabadságot, hogy nem tartozik számadással senkinek, és senki sem szólt bele mit hogyan csináljon.

farkas-mese

De néha, nagyon néha elkapta egy fura hívó érzés, ami szinte a csontjáig hatolt. A szíve sajgott egy társ után, hogy együtt fussanak az éjszakába az ezüstös holdfénynél és összebújva, szuszogva aludjanak el egymást melegítve.  Ilyenkor csak megrázta a fejét és nem engedett ezeknek a vágyódó gondolatoknak. Nem! Én egyedül akarok maradni, így legalább nem bánthatnak – suttogta maga elé, összeszorított ajakkal.

farkas-mese

Beleszippantott a levegőbe és jólesően konstatálta, hogy egy jávorszarvas csorda szagára lelt. Már egy hete nem evett, és az éles fájdalom, a gyomrában is ezt bizonyította. Élelmet kell szereznem – gondolta, mert nem sokáig szaladok éjszaka, a hold fényével együtt tovább. Az állatok illata elkábította, füleiben a vér elkezdett zubogni, pulzusa az egeket verte, az adrenalin a testében nőtten nőt. Csak lassan, óvatosan – mondogatta magában. Az utolsó vadászatát is így vétette el, mert már az az éhségtől, vakmerő és figyelmetlen lett. Most igyekezett nagyon körültekintő lenni, és halk, gyilkos vágtába kezdett, hogy elválasszon a csordától egy borjat, vagy egy beteg tehenet. Éles ösztönével azonnal kiválasztotta áldozatát és elkezdett futni mellette, hogy a megfelelő időben rávesse magát.

 

Érzete, hogy az ereje kezdi elhagyni, az éhezés, legyengítette, ha valaki belekerül ebbe az ördögi körbe, szép lassan elpusztul. Ő még élni akart, tudta, hogy össze kell szednie minden erejét a végső összecsapásra, hogy elejthesse a zsákmányát. Ugrott és elvétette. A nőstény tehén halálfélelmében még jól meg is rúgta a patájával. Ereje hagyottan feküd a hóba, és most először érzete, hogy feladja. Nem tudott és nem is akart már egyedül lenni tovább.

 

Társ kell! Barátok kellenek. Eddig jó volt egyedül, de már csak a magány jéghideg fogságában vegetálok – sziszegte maga elé.

farkas-mese1

Ahogy ezek a szavak, morgás formájában elhagyták a száját, egy hatalmas árnyra lett figyelmes maga mellett. Gyémánt volt az északi klán alfa hímje. Vártalak már Holdfény, az álmaim megmutatták jöttödet – suttogta halkan a nősténynek, hogy nehogy elijessze Őt. A fiatal farkas viszont nem félt. Kicsit nehézkesen feltápászkodott, de aztán kihúzta magát és beszippantotta a hím, izgató szagát. Vibrált köztük a levegő, és csak a szemük izzását lehetett kivenni az éjszaka sötétjében. Holdfény tudta, hogy ettől a pillanattól minden megváltozott. Ösztönösen hozzábújt a hím dús ébenfekete bundába burkolt, erős testéhez. Már volt társa.

farkas-mese-2

Hallhatta, hogy a szívük egy dobbanásra ver. Aztán szinte egyszerre nekilódultak a jéghideg éjszakába, és a nőstény hagyta, hogy a párja hazavezesse, az új falkájába, ahol már Ő az Alfa Nőstény.

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

Kincses Anna cikkíró riporter

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.