Farkas, mint erőállat

Rokonság, biztos ösztönök, kommunikáció

 

A farkas, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a farkas üzenetét felénk.

 

Farkas- medicina:

Ha eléri a farkas a területünket, akkor felkészít arra, hogy rátérjünk, a holdfény ezüstös ösvényére, bízzunk belső irányításunkba. Bevezet a rituáléba, amely segítségével a bennünk lakozó erőnkkel, a magasabb rendű önvalónkkal kerülhetünk kapcsolatba.

 

Lelki vezetőként biztos ösztönökkel, finom érzékekkel, saját erőnkbe vezet bizalommal, belső rejtettséggel és melegséggel lát el bennünket. Megtanít alkalmazkodnia körülményekhez úgy, hogy közben mégis saját látomásunkat követjük. A farkas megmutatja, hogyan alkossunk bensőnkből kiindulva, és hogyan helyezzük át ötleteinket és kívánságainkat a realitások talajára. Megtanuljuk tőle, hogyan fogadjuk be az üzeneteinket bensőnkbe, majd kövessük őket. Elvezet oda, ahol gyógyulásra szorulunk, és számos lehetőséget ismer az erő megőrzésére és átadására, éppen a nehéz időkben.

 

A farkas azt is megmutatja, hogy aktiváljuk öngyógyító mechanizmusunkat.

 

A falka meglátogat, és segít megszabadulni a kötöttségektől, démoni erőktől és a múltból származó negatív hatásoktól. végül elvezet a bennünk lévő teljességhez és gazdagsághoz.

 

Pozitív oldalát tekintve a farkas társa lény, aki magasan fejlett, gazdag kommunikációs rendszerrel, kialakult mimikával és széles hangskálával rendelkezik. Ezért megmutatja, hogy fejezzük ki magunkat tisztán érthetően és egyértelműen; ezáltal pontos határokat szabva.
 

Megtanulhatjuk tőle, hogyan élhetünk nagyszerű eredményeket célul tűzve sikeresen egy közösségen belül. Egy csoport több, mint pusztán az alkotóinak az összessége; nagyobb potenciállal rendelkezik a siker eléréséhez, az erők megőrzéséhez és mindezek megfelelő gondozásához.

 

A farkas oldalán megtanulunk élni, alkalmazkodni és mozogni a családon, a közösségen és a területen belül.

 

Ha eljött az időnk, akkor megtanít előállni és átvenni a vezetést, így használhatjuk őt a közösség értelmében is, ha egy csoportot vezetni akarunk. Megmutatja, hogy hogyan válunk egy családdá, hogyan leszünk klánunk, tervünk és ötleteink jó vezetője. megtanít azért harcolni, bevetni magunkat, nem feladni céljainkat, és kreatív módon megértetni magunkat másokkal. Nyilvánvalóvá teszi az alázat titkát, mert csak az képes uralkodni, aki szolgálni is tud. Mellette jó vezetővé válunk, aki a nehéz kemény időkben is nagyszerűen összetartja a csoportot. Megtanuljuk tőle, hogy ez mivel jár: egyedülléttel, egyesülünk belső irányításunkkal, találkozunk a közösséggel, megállapodunk vele, szigorú szabályokat definiálunk, és ezeket betartjuk.

Negatív oldalát tekintve a farkas csődületet, kirekesztettséget, gyávaságot, vadságot, fegyelmezetlenséget, dörzsöltséget, vakmerőséget, vágyakozást, és mohóságot jelent, mivel gyakran többet rejt el, mint amennyi a túléléséhez kell. Hagyja magát a csoport nyomása által irányítani; ha támad, akkor azt akkor teszi, mikor gyengék vagyunk, hátulról és általában nem egyedül. Fekete farkasként vörösen izzó szemmel az ősökre és démoni hatású hajtóerőre utalhat, valamint hiányos gondolkodásra, hatalmi visszaélésre, energiarablásra, gátolt sémákra és erőteljes támadásokra utal a tudattalan síkján. HA kihajít a falkájából, akkor az felhívás saját erőnk felhasználására, saját falka alapítására és irányítására.

 

Affirmációi: „Tökéletesen és határozottan megbízom a bennem lévő irányításban.” – „Megnyugszom belső középpontomban.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.