Férfinátha

Kedves nőtársaim, furcsa betegség ütötte fel a fejét az elmúlt években, aminek a neve: Férfinátha.

 

Ez a borzasztó kór igaz, hogy nem halálos, de szövődményekkel járhat, ami a megbetegedés után a Férfináthával kézen fogva jelentkezhet a betegnél. Ez a szövődmény, a Férfihiszti. Jaj, annak a nőnek, akinek élete párja ilyen szörnyű és szinte gyógyíthatatlan betegségben szenved, mert a férfi ápolása alatt, a nő idegrendszere súlyosan sérülhet. Sokat próbáló feladat ez a nőknek, mivel a Férfináthából és a Férfihisztiből való felépülés, nagymértékben a nő lelki békéjétől és türelmétől függ. Mivel a férfi a Férfinátha alatt az életéért küzd, az asszonynak kutya kötelessége mindent megtenni, ami megkönnyítheti a gyógyulást.

 

Asszonyok, Nőtársaim, tartsunk össze bajban és figyelmesen olvassátok el az itt leírtakat a férfinátháról, mert életeket menthet!

 

Először a női idegrendszer kell stabilizálnunk!

 • Napi 3*2 lesz@rom tabletta, bő folyadékkal, pl. gin-tonikkal bevenni.
 • Napi 3*1 óra telefon a barátnőkkel, ahol kiengedhetitek a gőzt és, hogy megelőzzétek pszichoszomatikus neurózisok kialakulását.
 • „Édes istenem, csak ne engedd, hogy agyoncsapjam” mantra hatékony gyakorlása, míg a férfi alszik, mint a tej, a lelkes ápolásunk ajándékaként.
 • Meditációs zenék hallgatása, miközben az imaginációs gyakorlat az, hogy tudjuk a lilásvöröses fejünket újra testszínűvé varázsolni.
 • Önfejlesztő könyvek olvasása, mint: Hogy ne pofozzuk fel a férfit napi 10- szer, vagy a Méregkeverők kézikönyvét, csak elméletben használom, című könnyed olvasmányok.

ferfinatha1

A női idegrendszer stabilizációja után, egy-két, a lakásban fellelhető és a Férfináthában, főleg a Férfihisztiben szenvedő férfire ártalmas tárgyakat kell jól zárható vastrezorba tenni, és a járványügyi hatóságok előtt leplombálni. Ilyen tárgyak lehetnek: kések, ollók, húsvágók, húsklopfolók, csavarhúzók, hústűk, vegyszerek, kötelek, madzagok, lőfegyverek és hasonlók.  

 

Ha ezzel megvolnánk, már csak a beteg ápolására kell koncentrálnunk, miközben figyeljünk arra, hogy a beteg teljes körű ellátást kapjon. Segítsük a gyógyulásában és kedvenc tárgyait tegyük a közelébe, mint az okos telefon, laptop, tablet és a maci. Számos orvosi és pszichológiai tanulmány szól arról, hogy a szerencsétlenek, akik elkapták  e súlyos kórt, nem tudják mit beszélnek, vagyis a Férfihiszti szövődménye szólal meg helyettük.

 

Tehát ne daráljuk le a férfit akkor ha:

 • Forró levest kér, aztán nem eszi meg, mert túl forrónak találja, aztán ha kihűl, megint megmelegítteti.
 • Fázik, betakargatod, és a következő percben kiabál, hogy meg akarod sütni, olyan melege van.
 • Nagyokat nyögve kaparászik a két milliméterre lévő zsebkendője után, amit aztán neked kell odaadni neki. Amint odaadtad, közli veled, hogy nem kell Őt pátyolgatni, hisz felnőtt ember.
 • Dobálja magát az ágyban, de ha Te megfordulsz, már szemedre hányja, hogy mindig feléleszted pont, amikor majdnem elaludt.
 • Éjjel, mindig közli, hogy pisilnie kell és felébreszt, úgy ötpercenként.
 • Lázat akar mérni állandóan, és ha nincs láza, akkor közli veled, hogy vegyél egy új lázmérőt, mert elromlott. Ha ellentmondasz, azzal gyanúsít, hogy nem eléggé figyelsz rá és nem vagy elég odaadó.

ferfinatha0

A Férfinátha két hétig is eltarthat, de ha betartod az instrukciókat, akkor 14 napig. Azok a nők, akik eközben, nem csapták agyon és nem darálták le a párjukat megkapják a Hősök a Férfinátha ellen kitüntetést az Országos Férfinátha Egészségügyi Bizottság jóvoltából.

Drága Nőtársaim, remélem tudtam segíteni, mindenkinek erőt és sok lesz@rom tablettát kívánok!

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.