Földanya mit tehetünk érted?

Köszönöm Földanya a teret, amit adtál, hogy egy részem létezzen a Föld nevű bolygón. Köszönöm a színeket, a hangokat, a látványt. Köszönöm a természetet, az állatokat és a növényeket. Köszönöm, hogy mindezt nem egyedül élvezem, hanem megoszthatom azokkal, akikkel együtt létezem, választjuk egymást és kapcsolódunk egymáshoz.

Földanya mit tehetünk érted? Mit adhatunk neked, amivel hozzájárulunk az örömteli létedhez? 

Sokáig dühös voltam azokra az emberekre, akik pusztítják elvakult butaságukban és kitudja miért azt, ami, aki otthont ad nekik. Ez a düh bizony még fel-fel csap bennem, de aztán elengedem, hogy ne mérgezzem magamat vele. Igyekszem tudatosan kezelni magamban a Földanya elleni „merényleteket”, bár tudom, hogy egyszer bizony meg lesz ennek is a következménye. Semmilyen összeesküvés elméletnek nem vagyok a híve, de a Föld mérhetetlen kiaknázása, elpusztítása és kirablása előbb utóbb változáshoz vezet. Hogy milyen mértékű lesz ez a változás, nem tudom, de már elkezdődött.

A Föld egyre jobban melegszik, és a tengerek szintje emelkedik. Az ózon réteg, ami a védelmünket biztosította meghasadt, és áramlik be a számunkra káros sugárzás. Hatalmas a nagyvárosokban a szmog, szinte nem kapni levegőt, miközben esőerdőket pusztítanak és tarolnak le, ami oxigénhez juttatna bennünket. Rengeteg faj halt ki, és nem természetes úton, hanem mert elvettük az életterületüket, megbetegedtek, korlátoztuk őket és ezzel kiirtottuk, hogy írmagja sem maradjon. Teljesen elkülönültünk tőle, észrevétlenül, századokon át úgy, hogy az egység megszakadt, és csak a két-ség maradt sokunknál. 

Vannak olyanok, akiknek ez az érdeke, és mindenen még a saját életterületén is átgázol, hogy megkapja azt, amit akar. Elpusztít, kiaknáz, leigáz és rombolja az életet. Meddig? Ameddig csak tudja. A Föld egy tudatos entitás, és szerintem megunta ez a mértékű kizsákmányolást.

Mit lehet ilyenkor tenni? Kérdésben lehet lenni, hogy mi az, amivel Te, Én, Mi hozzájárulhatunk a Földanya létéhez, öröméhez.

Nem hiszem, hogy csak az elég, ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, és nem túráztatjuk a kocsinkat a járdaszélen, mert a klíma nekünk ugye megjár, mivel kint meleg van. Nem hiszem, hogy csak az elég, hogy nem szemetelünk, nem folyatjuk a vizet nyakra-főre. Nem hiszem, hogy csak az elég, hogy nem mérgezzük a környezetünket, ami ugye egy idő után visszahat és bennünket mérgez. Nem hiszem, hogy csak az elég, ha néha adományozunk, hogy megnyugtassuk a lelkiismeretünket, hogy mi aztán most mindent megtettünk a Földért. Nem hiszem, hogy csak az elég….

Ez persze mind csodás ha csináljuk, de ne álljunk meg ennél. Mit lehet még ilyenkor tenni, a megszokott kliséken kívül. Például minden nap megkérdezni a Földanyát mit adhatunk Neki és mi az, amit befogadhatunk tőle. Beszélni hozzá és megnyílni neki. Eggyé válni vele, belemenni energetikailag egy közös egységbe, hisz nélküle nem léteznénk. Ő viszont tud létezni nélkülünk is. Sőt!

Biztos, hogy válaszol annak, aki kérdezi őt. Csak figyeljünk rá, figyeljünk a jelekre, figyeljünk és legyünk éberek az inspirált cselekvésre is. Ha már tudjuk, lépjünk a tettek mezejére. Ha az jön meditálunk a Földért, ha az jön, menjünk és ültessünk fákat stb. Mindenkinél más és más információ fog megjelenni, csak kezdjük végre el a kapcsolódást a Kék bolygónkkal!

Kiegyenlítheted és segítheted a közös energetikát azzal, ha visszaadod neki azt, amit átvettél tőle, és nem a tied. Hogy mire gondolok? Rengeteg a szenzitív ember, aki megérzi a földrengéseket, a napkitöréseket, a különböző Földanya által kisugárzott energiákat. Fáj a feje tőle, nem tud aludni, fájdalmak jelentkeznek és vándorolnak a testében. Mi lenne, ha ezeket visszaadnánk a Földanyának. Egyszerűen csak add vissza ezeket az energiákat, már a tudatoddal azonnal érzékelni fogod a változást a lelkedben és a testedben is.

Mi a részei vagyunk a Földanyának és ő teret ad, hogy létezzünk, éljünk rajra, újra és újra leszületve. Teret ad a testünknek, a boldogságunknak, a szomorúságunknak, a szerelmeinknek, a párkapcsolatunknak, az anyaságunknak, a gyerekeinknek, az állatainknak, a munkánknak, a kreativitásunknak és így tovább. Annyi, de annyi mindent ad, és mit kap ezért cserébe? Rombolást, pusztítást és kiszipolyozást.

Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon? Földanya mi az, amivel hozzájárulhatunk a létedhez? Mit adhatunk és fogadhatunk tőled? Földanya beszélj hozzánk, mit tehetünk érted? Földanya köszönjük és hálásak vagyunk, hogy Végtelen Lényünk egy része létezhet általad.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.