Főnix, mint erőállat

A főnixek bizonyos időközönként lángra lobbannak, elégnek, és hamvaikból megfiatalodva újjászületnek. A főnix a feltámadást, megújulást és az átalakulást jelképezi.

 

Imádom a főnixeket. Már gyermekkoromba megcsodáltam, ha láttam őket mesekönyvekben, festményeken, rajzokon. El se kellett mondani, hogy mit is közvetítenek, ösztönösen tudtam, hogy ezek tűzmadarak és örökké élnek.

A főnix, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a főnix üzenetét felénk.

 

Főnix-medicina

Ha a ragyogó főnix berepül az életünkbe, akkor a napot és a Föld fényét, az ősi tudást és számos mágikus erőt hoz nekünk, amelynek segítségével fényes, bonyolult tettekre képesek. A bennünk lévő erők kiegyenlítődését jelenti úgy, hogy rálelhetünk belső egyensúlyunkra, és a szerelemben, az igazságban és a békében a nyugodt, tudatos cselekvésre. Felmér egyetlen pillantásával, és arra szólít fel, hogy hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet, amire képesek vagyunk, és adjuk a legjobbat abból, amit adhatunk. Kapcsolatba hoz a pillanattal, és az örökkévalósággal, és megmutatja, hogy minden, tettnek – mindegy, melyik síkon – következményei vannak. Megtanít bennünket a fehér mágia kezelésére, amely nem megköt bennünket vagy újraköt, hanem felszabadítja a lelkünket. Nekünk adja az átalakulás erejét, amely lehetővé teszi földi sebeink begyógyulását. A gyermekkor, a felnőtté válás és az öregség bölcsességét, valamint a visszavonulást és a Föld tüzében való megújulást adja. Megtestesülésében összeköt a nap, az év, az élet, a korszakok ciklusaival, az élet kerekével, valamint a lélekvándorlással.

Egy nagyon ősi, bölcs lelki madárra lelünk benne, aki nem csak elpusztíthatatlan, időről időre a lángok között meg is újul. Ha nem élünk igaz életet, akkor eltűnik a látóterünkből az összes adottságával együtt.

 

Pozitív oldalát tekintve a Nap egy tüzes labda, ám a Föld belsejében is létezik egy tűzlabda – így a főnix megtestesíti a Föld energiáját és az égbolton pedig a nap erejét. Fénylő színei feltöltik lelkünket, reményt, magasabb értékeket és erényeket hoznak. Varázsló madárként számos mágikus tulajdonsággal rendelkezik: Könnye rövid időn belül meggyógyítja a mély sebeket; a sötét erőket egy szempillantás alatt láthatóvá teszi, és legyengíti; szél melyet létrehoz, megtisztítja a levegőt és ezáltal a gondolatok erejét, új intuíciókat, ötleteket és inspirációkat hoz. Mivel nagyon-nagyon öreg és elpusztíthatatlan, minden utat ismer a Földön, és az ősi tudás védelmezője. Útja az átalakulás útja, és lelkünk vitális, elpusztíthatatlan energiájának örök megújulása. Arra buzdít, hogy néha – saját ritmusunknak megfelelően – vonuljunk vissza. Energiáinkat a Föld, a megbocsájtás, a kegyelem, és az együttérzés tüze segítségével tisztítsuk meg, hogy energiánk a régi terhektől megszabadulhasson és megújulhasson.

 

Negatív oldala nincs, de a főnix csak akkor áll mellettünk, ha a kozmikus törvények és az igazság szerint cselekszünk, ha nem így van nagyon gyorsan eltűnhet a látóterünkből.

Affirmációi: „Akár a főnix a hamuból, úgy születek újjá a Nap fényében” – „Az átalakulás ereje mindent meggyógyít bennem.”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.