Hogy kell könnyedén pasit fogni

Egy szép reggelen Cicuskának az írónőnek, pompás ötlete támadt. Előadást fog tartani a farmon élő nőstényeknek. Az előadás címe az lesz: Hogy kell könnyedén pasit fogni. Úgy is állandóan őt kérdezik minden pasis ügyben, hisz a könyvei sokszor szólnak nőstényekről és hímekről, no meg a párkapcsolatról.

Eddig még nem volt meg benne a kellő bátorság, hogy nagy tömeg előtt előadást tartson. Mostanra viszont már összeállt benne a kép, hogy mit is fog mondani annak a sok hímre, kanra és kakasra éhes csőrös, tülkös, szőrös és csülkös nősténynek. Na, jó, akkor vágjunk bele – mondogatta magának a cica, és megírta a facebook eseményt aztán szétküldte a meghívókat a csajoknak. Egyetlen egy nőstényt hagyott ki, mégpedig Brünhilda von Schwarczot, aki a Zsolozsmai Szüzek Ájtatosmanórend alapító elnök asszonya volt. Mint már a nevéből is kiderült a pulyka kakasgyűlölő volt és ezt hangoztatta is feszt a demonstrációkon, ahol követelte a pulykakakasok levágását és húslevesként való elfogyasztásukat.

Két hétre rá Cicuska nagyban készülődött a pajtában ahol is az előadását szerette volna megtartani. Sokan jelezték előre a részvételüket. Nemcsak azért mert érdekelte őket, hanem mert egy farmon ugye elég unalmas az élet és ez pikáns téma legalább némi izgalmat hozott mindenki számára. Pipike is már nagyon izgatott volt, hogy megtudja, hogy kell Kálmán kakast becserkésznie. A meghívott nőstények és csirkék épp a pajta felé bandukoltak az előadásra, mikor is hatalmas tömegre lettek figyelmesek. A tömegből veszekedés, kiabálás és szitkozódás hallatszott. Kíváncsian lépdeltek a csoportosuláshoz.

Kétféle nép üvöltözött egymással, akik meg akarták hallgatni, hogy kell könnyedén a pasit fogni, és azok akik ezt meg akarták akadályozni.

Cicuska is hallotta sivalkodást és kifutott a pajtából megnézni mi is okozta ezt a nagy felfordulást. Brünhilda, a pulyka hangja élesen hallatszott ki a tömegből. Valahonnan a fülébe jutott a nőstényeknek tartott pasi fogó előadás, és éktelen haragra gerjedt miatta. A köré gyűlt híveire félelemkeltő szent-beszédeket, áldást és nagy mennyiségű nyálcseppeket szórt rikoltozva. Idegességtől remegő szárnyát a macskára szegezte, vöröslő arca még vörösebb lett és sűrű keresztdobálások közepette azt üvöltötte:

  • Sátán fattya, ivadéka, a gonosz megszállottja! Te nőstényördög, Te! Itt te nem tartasz semmilyen istenkáromló előadást! Minden le vagyon írva a szent könyvekben! Csak a bűnbánás, a lemondás és a szenvedés hoz öröklétet a Paradicsomban! A kan és kakasok nélküli szűz élet az igaz élet! Tudom, hogy nem féled Istent és hallottam, amikor azt mondtad valakinek benned lakozik, hogy száradna le a nyelved, mikor ilyeneket állítasz! Tudom, hogy vörös bort szoktál inni könyvírás közben, na ezért is a pokolra jutsz te alávaló gaz macska! Fertelmes bűnöket követsz el a saját udvarodon is, én láttam! Meztelenül kertészkedsz, és mindenkinek mutatod a csúnyádat! Hangja elcsuklott és kifulladt a vehemens beszédtől.

Többen fuldokoltak a nevetéstől a tömegben, néhány merész, hangosan röhögött. Páran ezt a pillanatot akarták megragadni, hogy megvédjék a cicát, de az megelőzte őket. Kedvesen elmosolyodott és a pulykára nézve megszólalt:

  • Milyen csinos vagy ma Brünhilda, és a ruhád is milyen egyedi! Látom fodrásznál is voltál valamikor a múltszázad előtt. A pulykában megállt az ütő, erre a válaszra nem számított. A feje még pirosabb lett, mint volt, a keble hullámzott a sokktól, ami érte. Cicus átható tekintete rászegeződött, és tovább beszélt. Az, hogy néha vörösbort iszom miközben könyveket írok, az csak annyit jelent, hogy élvezem az életet, mert az élet is élvez engem. A pulyka a vörösről a fehérre váltott, és csak annyit tudott kipréselni magából, hogy – Távozz sátán! Cicus teljes nyugalommal tovább folytatta. A kerítésem két méter magas, és aki oda belát, annak nagyon kell akarnia. Tehát amikor meztelenül kertészkedem, – itt behunyta a szemét és kicsit nosztalgiázott, – nem gondoltam volna, hogy illetlenséget köveztek el a saját kertembe. De mivel látom mennyire izgat ez a dolog, meghívlak egy közös meztelenkedős kapálásra holnap.

Már mindenki nyerítve nevetett. Erre a pulyka megadta magát és elájult.

  • Na, tán haladjunk befelé mondta a cica, miközben azt dünnyögte magában, hogy minden seggbe rúgás előre visz, és szedjétek fel szegényt a földről, mert még megfázik!

Később Brünhilda von Schwarcz feloszlatta a rendet, és lelkes tanítványa lett a macskának. Elkezdett hastáncolni a párja legnagyobb örömére, – akit azóta könnyedén felszedett, – élvezi az életet, ahogy az élet is élvezi Őt.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.