Hogy működik Neked a világ?

 Születésed óta más szemüvegén keresztül látod a világot.

 

Először anyád érzésmintáival azonosultál, hisz már az anyaméhbe össze voltál kapcsolva vele. Aztán ehhez csatlakozott születésed után apád energiája, a nagyszülőké, a rokonoké, minden emberből van belőled egy kicsi, akivel folyamatos kapcsolatban voltál és vagy. Abból mérted le milyen a világ, ahogy a körülöttünk élő emberek viselkedtek, éltek, gondolkoztak. Mások hitrendszerit, energiáit, információit, hitted magadénak és hiszed talán még most is. Gyermekként, ha szerencséd volt, a szüleid hagytak szárnyalni, és saját tapasztalásokat megélni. Ha nem akkor világod lekorlátozódott, fix pontokra és nézőpontokra.

Hogy működik neked a világ

  • Ne menj ki az esőbe, mert megfázol! Ne szaladj, mert bevered a fejed és elesel! Vigyázz a kutya harap! Ne ülj a kőre, mert felfázol! Ne barátkozz a szomszéd gyerekkel, mert az buta! Ezt nem tudhatod, mert túl KICSI vagy! Ezt még Te nem érted!

 

Ilyeneket, vagy ehhez hasonlókat biztos Te is hallottál kiskorodban. És elhitted!!! Beépült a tudatalattidba és már ezekkel a hitrendszerekkel éltél tovább. Aztán erre pakolt még az ovi, és az iskolák tömkelege. Olyan információkkal tömték tele a fejed, amire nincs szükséged, elfojtva ezzel a határtalanságot és egyéniséget, ami valójában vagy. Szinte mindent mások mintáiból vettél át, és mivel „jó polgár” lettél megkaptad a személyid, személy lettél a személytelenség pókhálójában.

 

Információk tömkelege vesz körül, még ma is, és a „külvilág” a saját képére akar formálni.

 

Hatással van rád, a politika, a média, a internet, a divat, a kereskedelem, a munkahely, az gyógyszeripar, mások életútja, szülők, párkapcsolat, barátok, betegségek, stb. Az ezekből áradó információkat és energiákat begyűjtöd és magadénak hiszed. Aztán ezek alapján azt hiszed, hogy ez vagy Te, és így működik a nőiséged, a párkapcsolatod, a barátságod, a divatod, a tested, a pénzed, a munkád és sorolhatnám tovább a végtelenségig.

Hogy működik neked a világ.

 

  • Biztos, hogy ez Te vagy?
  • Megkérdezted valaha is az élettől, hogy működik Neked a világ?
  • Mit kell tenned, mi kell lenned, hogy Önmagad lehess?
  • Hogy tudsz harmonikus párkapcsolatot teremteni?
  • Hogy tudsz egészségben, bőségben élni?
  • Milyen eszközök kellenek hozzá? –
  • Mit kell érzékelned, aktualizálnod, befogadnod, hogy egy örömteli könnyed életed    legyen?
 
Tudtad, ahogy ezek Neked működnek, úgy nem működik senkinek? A Te világodhoz, a Te Univerzumodhoz, a Te színházadhoz, csak Te értesz igazán.

 

Jöhetnek segítők, eszközök, de az igazi változáshoz el kellene ismerned azt a Határtalan Végtelen Lényt, aki vagy. Hozzájárulhatnak a tudásodhoz, de ha Te nem teszel magadért a benned lévő megoldás sem fog előbukkanni. Ha használod az eszközöket, éber vagy és figyelsz magadra, akkor lehullnak a személyed korlátai, fix nézőpontjai, merev rendszerei és előbukik az egyéniséged ragyogása. Kérdezz és jönni fognak a válaszok. Neked csak annyi a dolgod, hogy éber és nyitott legyél rájuk.

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.