Hogy működik Neked a világ?

 Születésed óta más szemüvegén keresztül látod a világot.

 

Először anyád érzésmintáival azonosultál, hisz már az anyaméhbe össze voltál kapcsolva vele. Aztán ehhez csatlakozott születésed után apád energiája, a nagyszülőké, a rokonoké, minden emberből van belőled egy kicsi, akivel folyamatos kapcsolatban voltál és vagy. Abból mérted le milyen a világ, ahogy a körülöttünk élő emberek viselkedtek, éltek, gondolkoztak. Mások hitrendszerit, energiáit, információit, hitted magadénak és hiszed talán még most is. Gyermekként, ha szerencséd volt, a szüleid hagytak szárnyalni, és saját tapasztalásokat megélni. Ha nem akkor világod lekorlátozódott, fix pontokra és nézőpontokra.

Hogy működik neked a világ

  • Ne menj ki az esőbe, mert megfázol! Ne szaladj, mert bevered a fejed és elesel! Vigyázz a kutya harap! Ne ülj a kőre, mert felfázol! Ne barátkozz a szomszéd gyerekkel, mert az buta! Ezt nem tudhatod, mert túl KICSI vagy! Ezt még Te nem érted!

 

Ilyeneket, vagy ehhez hasonlókat biztos Te is hallottál kiskorodban. És elhitted!!! Beépült a tudatalattidba és már ezekkel a hitrendszerekkel éltél tovább. Aztán erre pakolt még az ovi, és az iskolák tömkelege. Olyan információkkal tömték tele a fejed, amire nincs szükséged, elfojtva ezzel a határtalanságot és egyéniséget, ami valójában vagy. Szinte mindent mások mintáiból vettél át, és mivel „jó polgár” lettél megkaptad a személyid, személy lettél a személytelenség pókhálójában.

 

Információk tömkelege vesz körül, még ma is, és a „külvilág” a saját képére akar formálni.

 

Hatással van rád, a politika, a média, a internet, a divat, a kereskedelem, a munkahely, az gyógyszeripar, mások életútja, szülők, párkapcsolat, barátok, betegségek, stb. Az ezekből áradó információkat és energiákat begyűjtöd és magadénak hiszed. Aztán ezek alapján azt hiszed, hogy ez vagy Te, és így működik a nőiséged, a párkapcsolatod, a barátságod, a divatod, a tested, a pénzed, a munkád és sorolhatnám tovább a végtelenségig.

Hogy működik neked a világ.

 

  • Biztos, hogy ez Te vagy?
  • Megkérdezted valaha is az élettől, hogy működik Neked a világ?
  • Mit kell tenned, mi kell lenned, hogy Önmagad lehess?
  • Hogy tudsz harmonikus párkapcsolatot teremteni?
  • Hogy tudsz egészségben, bőségben élni?
  • Milyen eszközök kellenek hozzá? –
  • Mit kell érzékelned, aktualizálnod, befogadnod, hogy egy örömteli könnyed életed    legyen?
 
Tudtad, ahogy ezek Neked működnek, úgy nem működik senkinek? A Te világodhoz, a Te Univerzumodhoz, a Te színházadhoz, csak Te értesz igazán.

 

Jöhetnek segítők, eszközök, de az igazi változáshoz el kellene ismerned azt a Határtalan Végtelen Lényt, aki vagy. Hozzájárulhatnak a tudásodhoz, de ha Te nem teszel magadért a benned lévő megoldás sem fog előbukkanni. Ha használod az eszközöket, éber vagy és figyelsz magadra, akkor lehullnak a személyed korlátai, fix nézőpontjai, merev rendszerei és előbukik az egyéniséged ragyogása. Kérdezz és jönni fognak a válaszok. Neked csak annyi a dolgod, hogy éber és nyitott legyél rájuk.

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.