Hogy teremtette meg Gizi, Gézát?

A történet igaz, csak a szereplők nevét változtattam meg. Egy kedves barátnőm mesélte el a sztorit, de nézzétek el nekem, hogy írói vénám „kicsit” kiszínesítette.

Hogy teremtette meg Gizi, Gézát? Nagyon ötletesen és szórakoztatóan.

Gizinek elege lett a magányból, a pár nélkül töltött sok-sok évekből, és elhatározásra jutott magával. Azt gondolta, hogy most már tényleg elköteleződik a párkapcsolat iránt, amire már oly régóta vágyott, és nem keres többé kifogásokat magának, hogy miért is nem tesz semmit a cél érdekében. Eddig is lehettek volna esélyei, de más mindig fontosabb volt annál, hogy lépéseket tegyen az ügyben. Annak ellenére, hogy csak várta a sült galambot és az „igazit”, állandóan sírt-rítt a barátnőinek az élet kegyetlenségéről, akik már nagyon unták hallgatni a drámáit.

Egy csajos összeröffenéskor, kissé illuminált állapotban ezt meg is említettél neki, mire Gizi sírva elrohant a buliról. Napokig nem vette fel senkinek a telefont a megbántottsága miatt. Aztán amikor sértettsége kissé alábbhagyott, végre szembe mert nézni az életével. Bevallotta magának, hogy sok igazság van abban, amit a barátai mondtak neki. Dühös volt önmagára, a helyzetére és még egy picit a csajokra is. Ez a düh adta azt a felhajtóerőt, amit aztán beletett a cselekvésbe és végre lépésre szánta el magát.

Tehát Gizi megszívta magát, és elhatározta, hogy most aztán mindent megtesz a cél érdekében és nem állítja meg semmi és senki. Még egy finom somlói galuska sem, ami a kedvence volt. Csak halkan jegyzem meg, a leggyakrabb kifogása a nem pasizásban a „majd ha lefogyok” mantra volt. De most somlói ide vagy oda, belevágott a nagy projektbe. Először is úgy alakította ki a lakásást, mintha már ott lakna a szeretett férfi. Vett dupla ágyneműket, férfipapucsot, meg egy külön fogkefét. Tett a férfinak ki törölközőt, párnákat és paplant. Duplán ágyazott, mintha ott aludna vele a párja. Reggelente 2 kávét csinált, és ha evett duplán tálalt az asztalra. Teljesen úgy rendezkedett be, mintha egy férfival élne együtt.

Aztán megvette álmai férfiját egy plakát formájában, amit betett a WC-be, és az ülőkével szembeni ajtóra ragasztotta. Elnevezte Gézának.

Géza innentől teljes jogú családtag lett. Ahogy hazajött és ráült a trónra, elkezdett beszélni hozzá. Elmesélte a napját, milyen volt és hogy érezte magát. Ő is kérdezett Gézától és türelmesen meghallgatta, hogy álom pasija mit válaszol neki a képzelet hullámain keresztül. Játszott, illetve együtt játszottak, hisz Gizi teljesen beleélte magát Géza jelenlétébe.

Gizi akként létezett, mintha boldog és örömteli párkapcsolatban élt volna Gézával. Belement ennek az energetikájába, vibrációjába és teljes átéléssel élte a mindennapjait.

Ez körülbelül 3 hónapig tartott, míg egy szép napon aztán bemutattak neki egy férfit, aki szinte kiköpött mása volt az Adoniszának. Kezet fogtak és szinte egyszerre bemutatkoztak. Gizi vagyok. Géza vagyok. Képzeljétek el, Gizi megrökönyödését. Még a név is stimmelt. Szerelmesek lettek egymásba, elkezdtek járni aztán nem sokkal később Géza elvette Gizit feleségül. A barátnőm azt mesélte, hogy nagyon boldog párt alkottak.

Azóta mi lett velük? Nem tudom, de az már egy másik lapra tartozik. Viszont ez a kis igaz történet hűen illusztrálja milyen egy játékos teremtés. Milyen az, amikor belemegyünk a vágyunk energetikájába és akként a rezgésként létezünk. Aztán ez mind anyagba sűrűsödik és a láthatatlan valóságból látható lesz.

Persze ezt a technikát én is kipróbáltam. Nekem nem működött ilyen hamar, ráadásul se képem nem volt és beszélni se beszéltem a jövendőbelimmel, és több más technikát is használtam, hogy teremtsem a párkapcsolatomat. A mostani férjem mikor először lejött Pécsre meglátogatni, meglepődve tapasztalta a fürdőbe a férfi borotvahabot, a férfi tusfürdőt és a férfipapucsot az előszobába. Láttam, hogy forog az agya, hogy esetleg rajta kívül van valakim. Először nem értettem, aztán nevetésben törtem ki és elmeséltem neki az egész történetet.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.