Hogyan érd el a céljaidat?

A kudarcnak alapvetően két oka van: a hiányzó bizalom és a túlzott erőlködés.

 

Vésd az eszedbe! Abban a pillanatban, hogy eldöntötted, mit is szeretnél, tudat alatt már hozzá is láttál annak megvalósításához. Ha negatív értelemben használod az elmédet, akkor a tudatalattid kudarcot és zűrzavart okoz. Itt az idő, hogy eszközként használd az EGO-dat, ne pedig az EGO rángasson dróton téged! Használd az elméd hatalmát, teremts! Ha így teszel, boldogságot, szabadságot, lelki békét nyersz általa.

 

Az Univerzum kedvező reakciója és helyes válasza elkerülhetetlen, ha gondolataid pozitívak, építőek és szeretetteljesek. Itt ne a „New Age” szemléletre gondolj! A magadra erőltetett pozitív szemlélet nem hoz eredményt. Ha a tudatalattid tele van negatív töltésű élményekkel, tapasztalásokkal, melyek kapcsolódnak az elérni kívánt célodhoz, sosem fogod elérni!

 

A kudarc leküzdése érdekében azon kell dolgoznod, hogy elengedd a negatív érzéseidet, félelmeidet, melyek gátolnak célod megvalósításában. Ehhez számos eszköz áll rendelkezésedre: életvezetési tanácsadás, Access Consciousness, Theta Healing, családállítás, meditáció, EFT és még sorolhatnám. Nem kell megvárnod, amíg minden lelki blokkot kibányászol magadból, teremtsd az általad kívánt célt, miközben elengeded azokat az érzéseket, melyek már nem szolgálnak téged! Érezd át a vágyaidat, képzeld el őket, álmodozz, éld meg őket realitásként, a többit az Univerzum törvényei elvégzik. 

Hittel és bizakodással telve továbbítsd vágyaidat, ha a gondolataidban nincs érzelmi töltés, akkor az nem lesz sikeres teremtés. Az Univerzum a belőled áradó energiára válaszol, nem a szavakra!

 

Kudarcodat okozhatják például a következő kijelentések: “A dolgok egyre rosszabbodnak”, “Úgyse kapok eredményt”, “Nem látom a kiutat”, “Reménytelen”, “Nem tudom, mit tegyek”

 

A vágyott cél és a benned lévő negatív érzések, emlékek ellentmondását fel kell oldanod!

 

Tudatos és tudat alatti elméd, valamint a lelked harmóniájáról, összhangjáról van itt szó, bármely cél, elképzelés esetében. Ha elméd két fele nem vitatkozik egymással és a lelked megszabadult a gátló félelmektől teremtésed teljesül.

 

Elkerülheted az összeütközést elméd és vágyaid között, ha meditatív állapotba kerülsz. (elalvás előtti állapot, vagy tudatos meditáció)  Ebben az állapotban az örökösen zakatoló elme aktivitása jelentősen lecsökken, így gyakorolhatod a legerősebb hatást tudatalattidra. Ha elképzeled a megvalósult vágy felett érzett örömödet, és átérzed a teljesülés izgalmát, valóra váltja vágyaidat.

Csak nyugodtan!

Ne aggódj a részletek és a megvalósulás mikéntje miatt, légy biztos az eredményben.  Érezd át a sikeres megoldás boldogságát, legyen az anyagi helyzeteddel vagy állásoddal kapcsolatos.  Új elképzeléseidet befejezettnek kell érezned, nem a jövőben megvalósulónak, hanem olyannak, ami ebben a pillanatban készült el.

 

Ne harcolj!

A képzelőerődet használd, ne az akaraterődet! Képzeld el a sikert, a szabadság állapotát. Azt tapasztalod majd, hogy egód közbe szeretne avatkozni, mégis ragaszkodj egyszerű, gyermeki, csodákat művelő hitedhez. Képzeld el a vágyott szabad állapot elnyerésével járó érzelmeket. Ha így teszel a hitedből előbb-utóbb meggyőződés lesz. A meggyőződésből pedig beteljesült vágyak!

 

Felhasznált irodalom: Dr. Joseph Murphy Tudatalattid csodálatos hatalma

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.