Holisztikus gyógyítás kristályokkal

A kristályok holisztikusan gyógyítanak. Ez azt jelenti, hogy az emberre fizikai, szellemi és lelki szinten is egyaránt hatnak. Átrendezik a finom energiákat, oldják a rendellenességeket, behatolva a kiváltó okoknak egészen a gyökeréig.

 

A kristályok hatása rezgéseken keresztül érvényesül. Helyreállítja a biomágneses burok* egyensúlyát, amely körbeveszi és be is hatol a fizikai testbe, serkentve a csakrákhoz kapcsolódó pontokat, amelyek szabályozzák a test rezgési állapotát. A csakrák egyensúlyba hozásával sok fizikai és pszichológiai rendellenesség enyhíthető.

 

A legtöbb rendellenesség hátterében összetett okok állnak, amelyek különböző, de egymással összefüggő szinteken idéznek elő rendellenességet. Ez lehet érzelmi vagy mentális zavar jele. Előfordulhat az is, hogy nincs összehangolt kapcsolat a fizikai test és a biomágneses burok között.

 

Okozhat energetikai zavarokat olyan környezeti tényezők is, mint az elektromágneses szmog vagy a geopatikus stressz**.

Ha nem csinálunk mást, csak egy fekete turmalin vagy füstkvarc kristályt teszünk magunk és a geopatikus vagy elektromágnese stressz forrása közé, máris csodával határos módon megváltoztathatjuk az életünket.kristaly

Előfordul, hogy mélyebben kell feltárni, mi is áll a rendellenesség hátterében.

 
A kristályok nem csupán enyhítik a tüneteket, hanem finoman hatnak a kiváltó okra is. Tíztől harminc percig terjedő időtartamra elhelyezhetjük a testünkön vagy pedig köréje, de használhatjuk reflexológiai eszközként is, hogy serkentsük velünk a talpunkon található pontokat.

Erre a larimár különösen hasznos, mivel megtalálja a rendellenesség eredetét.

 

A kristálytojásokat szintén alkalmazhatjuk talpon. A kristálypálcák akkor nyújtanak segítséget, ha a testen található pontot akarunk ingerelni. Finoman, körkörösen mozgatva megszüntetik a fájdalmat és a rendellenességet.

 

A kristályokat évszázadok óta összekapcsolják a testrészekkel és a szervekkel. Ezen kapcsolatok jó részét a hagyományos asztrológia fogalmazza meg. A több mint ötezer éves, hagyományos kínai gyógyászat és az indiai ajurvéda még mindig használja a mai orvosi kezelésekben a kristályokat.kristalypalca

biomágneses burok*: Minden élőlényt körülvevő energiamező.

 

geopatikus stressz**: Olyan stresszhatás, amelyet a finom energia kiáradása és energiazavar okoz. Forrásai lehetnek föld alatti vízerek, negatív földsugárzások, energiavonalak és elektromos távvezetékek. Mindenütt megtalálható a Földön, hatást gyakorol az emberekre, illetve beszennyezi őket és a környezetüket is.

Forrás: Judy Hall Kristálybiblia

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.