Interjú Prím Erzsébettel

Te egy igazi bátor, tudatos nő vagy, aki mindig meg tudta újítani önmagát és újabb és újabb köröket tudott elindítani az életében, a vállalkozásában. A legnagyobb nehézségben is talpra tudtál állni, és megújulni. Ehhez tudni kell a régit elengedni, és be kell engedni az új impulzusokat. A tevékenységeidet, elég tág intervallumban élted meg. Példának említeném, hogy ingatlanközvetítő és hitelügyintéző saját vállalkozásod volt, sikereket értél el hálózatos értékesítőként, de az alternatív gyógyászat területén is képezted magad, és BOWEN alkalmazóként a mai napig segítesz az embereknek. Most pedig az ELISE natúr-kozmetikai termékcsalád megálmodója vagy.

 

Hol van az a pont, ahol érzed, hogy eddig és nem tovább? Mi ad erőt a megújulásra?

Az élet, úgy alakította az életem, hogy megtanított elengedni, mind a magánélet, mind a vállalkozás terén. Az elmúlt 20 évben valóban sokszor kellett újraépíteni az életem, de mindig volt valami belső tűz, ami hajtott előre, és a mai napig ott lobog bennem.

Egy családi tragédia indított el 18 évvel ezelőtt  a tudatos gondolkodás irányába. Keresni kezdtem a miérteket, a válaszokat és a megerősítéseket. Elindultam egy úton, ami nem volt egyszerű és könnyű. De minden megoldandó feladat, minden megélt kapcsolat erősebbé tett. A sok nehézség ellenére az élet mindig nyújtott felém segítő kezet, amit én el is fogadtam, így mindig megtaláltam a megoldást a feladatok teljesítésére a mindennapokban. Az elengedések után, mindig kaptam az élettől “ajándékokat”!

 

Mindig volt hitem a nehéz pillanatokban is, mindig előre néztem, soha nem adtam fel, és mindig nyitott voltam a változásra! Kisebb és nagyobb célokat, álmokat tűztem ki magam elé, és az apróbb sikerek is motiváltak, vittek előre lépésről, lépésre! Azt hiszem ösztönösen éreztem, hogy hol van az a pont, amikor váltani kell és tovább kell lépni. Ami fontos, hogy volt merszem változtatni! Hiszem, hogy ha egy ajtó bezárul, valahol egy másik kinyílik!

 

Mára megtanultam a mában élni, örülni az apró dolgoknak is és élvezem az életem! A céljaim eléréséig vezető utat boldogan és kiegyensúlyozottan élem meg.
Ahogy én változtam az évek alatt, úgy változott körülöttem minden és mindenki. Voltak, akik eltávolodtak tőlem, mert az utunk már nem volt azonos. Voltak és vannak, akik beléptek az életembe, mert segíteni tudjuk egymás fejlődését. Büszke vagyok arra, hogy sok 20, 30 és több 40 éve tartó baráti kapcsolatom is van.

Mindig szerettem csapatban, emberekkel együtt dolgozni és mára beigazolódott, hogy a közösségnek hihetetlen nagy ereje van! Az élet egyre több és több hasonló gondolkodású és érdeklődési körű embert vezetett mellém. Az emberek nyitottsága egyre inkább érezhető. Sokan érzik, hogy egy más, szebb, boldogabb életért tanulni, fejlődni szeretnének. És nem csak álmodoznak, hanem tesznek is azért, hogy változtassanak az életükön. Egyre több motivált, csillogó szemű embert ismertem meg, és tudhatom őket a barátaimnak, és mára az ELISE csapatom tagjainak is.

A lányaim és a barátok adtak mindig erőt a megújulásra, amikor nem csak az örömteli pillanatokban, hanem a nehéz időszakokban is mellettem álltak, segítettek, biztattak, tanítottak és legfőképp szerettek!

 

Vállalkozó nő vagy és anya is egyben, két gyönyörű hölgy anyukája. A lányaid mennyire áramolnak veled? Tudnak partnerek, lenni ezekben a változásokban?

A lányaim beleszülettek a vállalkozói létbe, mindig rugalmasan fogadták a változásokat. Szerencsésnek tudhatom magam, mert maximálisan partnerek voltak mindig mindenben, mivel együtt éltük át a rosszabb periódusokat, és a jó időszakokat is, így tudják értékelni a nagyobb örömök mellett, az élet apróbb dolgait is.

Most már önállóan élik az életüket. Nagyon büszke vagyok rájuk, mindketten imádják a munkájukat, azzal foglalkoznak, amiben jól érzik magukat, lépésről lépésre valósítják meg a céljaikat, álmaikat. Ez hihetetlen megnyugvást, örömet okoz nekem.

 

A legújabb „alkotásod” az ELISE Natural Beauty natúr-kozmetikum termékcsalád kifejlesztése, és piacra dobása, a csapatoddal együtt.  Mi volt az, ami segített, és mi az, ami akadályozott a létrehozásában?

Egy hatalmas álmom valósult meg az életemben azzal, hogy útjára indítottuk az ELISE natúr-kozmetikai termékcsaládot, és egy saját márkát hozhattam létre.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy két évvel ezelőtt ismét megtanított elengedni, mivel az a cég, ahol másfél évet dolgoztam, megszüntette a termékek ajánlói rendszerben való értékesítését. Mivel megismertem, és láttam, hogy mekkora az igény a natúr-kozmetikumokra és a gyógynövényes termékekre, így egyértelmű volt, hogy milyen irányba induljak el.

Azt kell mondanom, hogy ennek a projektnek az elindításában nem volt akadályozó tényező. Másfél évvel ezelőtt, szinte 3 hét alatt összeállt a kezdő csapat, és az óta is egymást erősítve, egyre nagyobb sikerrel haladunk a céljaink felé. Azt hiszem, mára ért be sok baráti, és üzleti kapcsolat. 20 éves szervezői és értékesítői tapasztalattal a hátam mögött volt már akkora hitem, hogy létre tudtunk hozni egy különleges, és egyedi dolgot.

Szakmájukban kimagasló tudással és tapasztalattal rendelkező barátaimnak beszéltem az álmaimról és nagy örömömre azonnal mellém álltak. Összefogásunk eredményeként az álomból ötlet, az ötletből valóság lett. A megszülető termékek mindegyike az egészség és szépség elválaszthatatlan párosának jegyében születettek.

Mint mindenhol, az életben vannak nehezebb időszakok, amit akadályként éltem meg. De arra jöttem rá, hogy ezek a nehézségek, csak időt adnak arra, hogy átértékeljem, mit csináltam jól és mit csináltam kevésbé hatékonyan. Ha sikereket akarok elérni, akkor néha radikális változásra, átértékelésre, és újabbnál újabb ötletekre is szükség van. Ez olyan, mint egy nő otthona, sosincs befejezve, ha kell, mindig meg lehet újulni, átrendezni.

 

Most ebben a pillanatban hogy érzed magad? Mennyire vagy elégedett magaddal? Hogy látod az életed?

Az elmúlt 20 évet nézve, most a legkiegyensúlyozottabb az életem. Hiszem azt, hogy végig kellett mennem ezen a néha rögös úton, ami sokszor nem volt egyszerű. Úgy tudok hiteles lenni az emberek előtt, ha nem csak elméletben tudom, hanem a gyakorlatban is megvalósítom azokat a dolgokat, amikről beszélek.

Volt olyan időszak az életemben, amikor kényszervállalkozóként azért dolgoztam, hogy fizessem a csekkjeimet, és napról napra, hétről hétre “zombiként” túléljük a mindennapokat.
Sok munka van mögöttem és előttem is, de ma már hihetetlen öröm minden reggel azzal a tudattal ébredni, hogy értéket teremtünk, segítünk sok-sok embernek, ami nagy felelősség is, de hihetetlen boldogság is egyben!

 

Mi az, amit még el szeretnél mondani magadról? Mit üzensz a vállalkozó hölgyek számára?

Nekem is, és az ELISE csapatunknak is az a küldetése, hogy a változásra nyitott, motivált embereknek mutassunk egy utat, amit választhatnak, ha új lehetőségeket keresnek az életükben!

 

Az ELISE segítő kezet nyújt azoknak, akik kifogások gyártása és csodavárás helyett, aktív formálóivá szeretnének válni az életüknek.

 

Itt lehetőség van megújulásra, változásra, biztos egzisztencia megteremtésére, a stabilitás és az egyensúly megtalálására.

  • A minőségi termékek és a legapróbb részletekig kidolgozott ajánlói rendszer mellett, a közösséghez tartozás élményét is kínálja a csatlakozóknak az ELISE Életmód Akadémia.

Ez a lehetőség azoknak szól, akik nyitottak más életszemléletre, de nem látják a hozzá vezető utat. Aki hívást érez, nézzen be a honlapunkra, ott megtalálja a részletes információkat róla.

Annyit üzennék a vállalkozó nők számára, hogy ne féljenek a változástól, merjenek lépni, nyitni, megvalósítani az álmaikat, akár kisgyermekes édesanyaként, akár nyugdíjasként is!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.