Interjú Török Edinával

A Kicsi Budoár Mikrofonja előtt most egy nagyon kreatív hölgy van soron, aki pár évvel ezelőtt meg merte engedi magának az alkotás örömét. Ez a kreativitás, alkotás megnyilvánult a kézügyessége terén, hisz készített szappanokat, krémeket, ékszereket és horgolt, például levendula babákat is. Az alkotói munkát most sem hagyta abba, készít könyvjelzőket, rajzol és most íróként is debütált. Ő a Titkos kívánságom című gyermek mesekönyv megalkotója. Erről a mesekönyvről jövő heti cikkünkben beszél nekünk Edina részletesebben. Ehhez kapcsolódóan pedig, még egy meglepetéssel is szolgálunk majd!

 

Kedves Edina, mi az, amit nagyon szeretsz magadban, és milyen jellemvonás az, amit úgy látsz, hogy még dolgoznod kell rajta?

levendulababák
Levendula babák

Szeretem magamban, hogy szeretem magam. Boldog vagyok, hogy örömömet tudom lelni egy szál virágban, vagy ha egy kis gyíkocskával találkozom az úton. Jó belefeledkezni a pillanatba, hogy megmutatta magát nekem. Élvezem az életet, és ez az egész napomat átjárja. Szeretek itt élni a Földön és értékelem minden pillanatát.

Amin viszont dolgoznom kell, hogy néha halogatok dolgokat. Igazából nem tudom megmondani az okát, de odébb- odébb teszem a megoldandó feladataimat. Olyan ember vagyok, akinek a kezdeti energiái óriási robbanással törnek fel! Rengeteg ötletem van, ekkor 100% helyett, 150%-on teljesítek. Aztán az utána lévő megvalósításhoz elfogy az energiám és azt érzem, hogy már kellene mások támogatása és segítsége is. De mivel ez most előtérbe került, jobban figyelek rá!

 

Nőként, hogy érzed, mennyi teret engedtél magadnak a világodban?

Ez egy folyamat és munka is egyben. Az évek során felismertem, hogy a női lét nagyon finom energiával van átszőve. Ezen az úton megengedtem magamnak a lágyságot és a gyengédséget is. A folyamatban a barátnőim segítettek, a velük való találkozások és beszélgetések is inspiráltak a változásra. Ébresztettek még a kapcsolataim, ahol a folyamatos önvizsgálat is tudatosabbá tett a nőiségem kibontakoztatásában. Szeretek nőnek lenni, és most már tudom élvezni is ezt a finomabb energiát, amiben a határtalanság ereje rejlik. Nőként megélhetem, hogy anya is vagyok, hogy gyermekem született. Anyaként a fiam, életem legszebb megélése.

 

Tudom, hogy sok mindent tanultál, sok mindenben kiteljesedtél, de melyik tevékenység az, amit a legszívesebben csinálsz?

Holistic Pulsing1
Holistic Pulsing

Ami most kitölti leginkább az életem, az a Holistic Pulsing, a Lélekmasszázs kezelés. Több évvel ezelőtt ismerkedtem meg vele, de akkor még az életem más irányba tartott. Aztán másfél évvel ezelőtt újra elém hozta a sors és most megléptem, megtanultam ezt a módszert. Azt érzem, hogy a Lélekmasszázs, a koronája mindennek, amivel az évek alatt foglalkoztam. Nagyon szép és felemelő megéléseim, pillanataim vannak a kezelések során, amikor eggyé válok a vendégeimmel, és ezt ők is visszaigazolják a kezelés után. A lélekmasszázst szeretet masszázsnak is hívják, test-lélek-szellem szintjén tud hatni egyszerre. Való igaz, hogy csak szeretettel lehet egy kezelésnek nekiállni, amikor összhangban vagyok önmagammal.

Holistic Pulsing
Holistic Pulsing

 

Mi az a dolog, amit hihetetlennek és lehetetlennek tartasz, de vágysz rá nagyon?

Imádom a lovakat, hatalmas és csodálatos teremtményei a Földnek. Különös, ambivalens kapcsolatom van velük, mert el tudnék ácsorogni egy karám mellett őket csodálva napestig, de bevallom, felülni rájuk már sajnos nem merek.  Kíváncsi vagyok, hogy ebben az életemben lesz-e elég bátorságom, hogy megüljek egy lovat és eggyé válva vágtázzak vele!?

 

Mi az, amit még szívesen elmondanál magadról?

Az életem alapköve, hogy ébresszem az embereket. Van egy blogom is Lélekébresztő néven, amit már évekkel ezelőtt megszerkesztettem és a mai napig működtetek. Ide teszem fel azokat a gondolatokkal és érzésekkel teli írásokat, amelyek  foglalkoztatnak, és talán másokat is ébresztenek. Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy bármilyen helyzetet is éljenek meg az életük során, a válaszuk a lehető legteljesebb legyen, összhangban önmagukkal. Mindig a lehető legjobbat igyekezzenek kihozni magukból. Ha figyelnek, tudatosabban élnek, éberebbek, akkor a bölcsebb, érettebb énjükből válaszolnak az élet adta helyzetekre.

Vallom, hogy csakis a jótól válik jobbá a világ!

Én úgy vélem, hogy életünkkel felelősséget is vállaltunk. Nem csak a saját és nem csak a gyerekeink életéért, hanem az állatokért, környezetünkért, a világunkért is. Hiszen emberként mitől lennék különb egy állatnál? A tudatom miatt, hogy azt használjam, éljek vele, ha már egyszer van. Ettől leszek emberibb, emberségesebb.

 

Ha nem nyújtok egy falatot az éhező kutyának, ha nem nyújtok segítőkezet egy rászorulónak, ha nem lépek oda az idős emberhez, akit a buszról le akarnak szállítani, mert nincs nála az igazolványa, akkor kihagytam egy lehetőséget, ahol EMBER lehettem volna!

 

Ahol a világnak adhattam volna magamból valami jót. Emberségesebb világot szeretnénk, de azt mi tudjuk emberségesebbé tenni. Nekünk kell elkezdeni a változást, mert mi ismertük fel a felelősségünket. Olyan jó lenne, ha egyre többen felnőnénk ehhez.

Mit üzensz az alkotni vágyó nőknek?

Török Edina ékszerek
Edina alkotásai

Azt az üzenetet adnám át a nőknek, hogy bátran merjék megélni önmaguk alkotó kedvét. Bármilyen élmény, ami tovább gondolásra sarkalja Őket, és vágyat éreznek, hogy alkotásba öntsék, örömmel tegyék meg! Szánjanak időt az alkotásra, hagyják magukat kinyílni, mint egy virág! Ezáltal megélik a kreativitásukat, csak így tudnak önmaguk lenni. Legyen az hobbi, kertészkedés vagy bármi, amit örömmel csinálnak. Ne higgyék el, amit az iskolában beléjük sulykoltak, hogy csak azt tudják, amit ott megtanultak! Sok tehetséggel vannak megáldva, és ezt nagyszerű dolog kibontani.

 

Aki most fiatal anyuka, azokat szintén biztatom arra, hogy bátorítsák a gyerekeiket! Hagyják és segítsék Őket kibontakozni azzá, amivé válni akarnaK!

 

Ezzel a hozzáállással a következő generációnak már sokkal könnyebb lesz megvalósítani önmagát. Hiszen mi tehet igazán boldoggá egy szülőt? Ha látja gyermekét kiteljesedni és önmaga boldog életét élni.

A továbbiakban is, nagyon sok sikert, alkotói kedvet és inspirációt kíván Neked a Kicsi Budoár!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.