Interjú Várszegi Rékával

Kedves Réka, nagyon örülünk, hogy elfogadtad a Kicsi Budoár felkérését, erre az interjúra. Egy ragyogó, szenvedélyes és magabiztos nőt látunk az interneten Rólad. Milyen út vezetett idáig?

 

Nagyon rögös és nagyon szélsőséges! Alapvetően, én nagyon sérült nőiességgel születtem, ezeket az energiákat hoztam magammal. Apukám fél éves koromban már nem volt sehol, anyukám és pótapa nevelt fel. Apuval éppen, hogy tartom a kapcsolatot szinte alig találkozunk. Ezáltal soha nem éreztem azt, hogy milyen ha egy férfi szeret, vagy elfogad, pláne azt, hogy biztonságban vagyok mellette. Ezt az érzést és tapasztalatot a mai napig nem éltem meg! Arra viszont hamar rájöttem, hogy van a tarsolyomban egy dolog, amivel meg tudom fogni a pasikat, és ez a szexuális vonzerő. Ez viszont nem az amit én meg szeretnék élni, és nem is azt az eredményt hozta, amire én igazából vágyom. Mindig volt bennem egy ambivalens érzés, hogy amennyire féltem a szeretet férfitól, annyira vágytam rá.

 

Le szeretném szögezni, hogy egypasis típus vagyok, ha egy férfi benne van a szívembe és a lelkembe, azt onnan nagyon nehéz kitörölni. Akkor abba a kapcsolódásba százszázalékosan beleteszem magam. A kapcsolataimat tükrözte az apaképp se vele, se nélküle jellege. Elég sokáig benne is maradtam ezekbe a közeledő-távolodó történetekbe, mert nagyon nehezen éltem, és élem meg az elengedést. De hát innen szép felállni.

 

kicsi-budoar-1

Ugyan ilyen magabiztossággal mozogsz az online világon kívül is?

Az attól függ, hogy éppen hogyan érzem magam a bőrömben. Ismerem azt az érzést is amikor a falhoz lapulva közlekedik az ember, nehogy részre vegyenek, de azt is, amikor az út közepén vonulok. Mind a kettőt megéltem, és mind a kettő tapasztalása a tarsolyomban van. Most már az útközepén vonulósat választom, de szeretek elvonulni amikor senki nem zavar, és csak magamban vagyok.

 

Mikor érezted először, hogy kívül belül szép vagy, és hogy élted meg?

Soha nem éreztem magamat szépnek, attól függetlenül, hogy a szexuális vonzerőmet azt éreztem.

 

A női szépséget először a kislányomban láttam meg. Benne láttam meg azt, hogy milyen szép tud lenni egy nő, ha éppen nem azon van, hogy szép legyen. Nem akar szép lenni, hanem Ő magam a szépség. Akkor sejlett fel bennem, hogy lehet, hogy én is ilyen szép vagyok?

 

Eddig azért nem hittem el, mert hiába kaptam ezzel kapcsolatban visszajelzést férfiaktól, nem hittem nekik. És mivel ehhez mértem magam, fel se ismertem ezt önmagamban. A vágy bennem mindig meg volt a szépségre, de nem láttam magam annak. A természetes szépség megélését a lányom tükrözte vissza.

 

Mi a legnagyobb változás, ami történt veled az életedben?

Őszintén remélem, hogy az, ami most zajlik, mégpedig, a hernyóból pillangó állapot. Külső változások voltak mindig is, de most egy fél éve pörögtem ki egy nagyon rossz kapcsolatból, és ez nagy önmagamra találással járt kézen fogva. Nyilván ez nem egyik napról, a másikra jött létre, de éveken keresztül fortyogott, és tisztult bennem a dolog. Most szárnyalok pillangóként. Sokáig tartott a bebábozódott állapot, de az újjászületés az fantasztikus érzés.

kicsi-budoar-3

Milyen folyamat volt, a tudatosságod ébredése?

Ez is elég rögös és hosszú történet, hisz 19 éves voltam, amikor az Édesvíz könyvek megjelentek és én rögtön az elsőkre rácuppantam. Nagyon sokáig éltem kettősségben, mert olvastam, Szepest és Müllert, és olvastam az amerikai New Age könyveket, ahol minden szuper és happy, csak pozitív gondolkodás kell hozzá. Ezzel ellentmondásba kerültem Önmagammal, és nem tudtam a helyre tenni ezt a mindennapi életemben. Aztán amióta az Access consciousnesst megismertem, azóta helyére került bennem ez a dolog. Az egyik vonal a mindenért meg kell szenvedni és ez által folyamatosan csiszolódunk, a másik vonal, hogy hurrá minden happy, csak napi öt pozitív megerősítés kell hozzá. Én egyiket sem találtam magamban igaznak, és ezt az  Access consciousness rendbe tette bennem.

 

Az online világban otthon vagy, a munkád is ide köt. Mivel foglalkozol, kérlek, beszélj nekünk erről kicsit részletesebben?

Sokáig kerestem az utamat, hogy mi nekem a legjobb, és ebben megtaláltam Önmagam, ezt a világot nekem találták ki. Testre szabottabbnak érzem, hogy előre elkészített anyagokkal online kurzusokat csináljak. Szerintem efelé megy a világ, mivel mindenki rohan, siet, kevés az ideje, és egy-egy ilyen kurzus jobban belefér az életébe. Mindenki akkor foglalkozik az anyaggal, amikor épp ideje és kedve van hozzá, és én ott vagyok neki háttérsegítségnek. Nem kell utazni és kényelmes. Van weboldalam, ott ezzel kapcsolatban minden információ megtalálható.  http://legyentiedazeleted.com/ Most próbálok egy új dolgot ki, ahol adott időpontba, egy kisebb csoportot viszek és így vesszük át a tananyagot. Nekem azért jó az otthoni munka, mert muszáj egyedül lennem, muszáj töltekeznem. És mivel szeretek emberekkel is lenni, a változás az életemben, hogy kimerészkedtem az offline világba is, ahol állításokat végzünk, és a technikája hasonló a családállításhoz, viszont bármilyen kérdésre le tudjuk hívni a választ. Például, munkával, bonyolultabb párkapcsolattal, egészséggel kapcsolatos, kérdésekre kapunk útmutatást. Ez a kétféle tevékenység ilyen formában kielégítő számomra.

 

Építettél egy netes közösséget, milyen felelősséggel jár ez a központi szerep?

Legfőképpen gyomlálással. Maga ezek e témák, mind szex, szerelem, párkapcsolat, nő-pasi, vonz elég sok olyan embert, akik nem tudják, hogy hol vannak, és ezért kénytelen vagyok szűrni ezeket az embereket. Én elsősorban nőkhöz szeretnék szólni, viszont akik nagyon ugrottak ezekre a témákra, és rám is, azok a férfiak. Küzdök azzal, hogy megértsék a posztjaimat olvasók, hogy ezek leginkább nőknek szóló írások és gondolatok. Én nem akartam ezekkel a témákkal foglalkozni, de pár írásom erről szólt és utána folyamatosan visszarántott ez az energia. De azt is nézem, hogy mit akar az üzletem, és milyen irányba, szeretne vinni. Ha ez az irány, akkor én úszok az árral.

kicsi-budoar-2

Miről szeretnél még beszélni, és mit üzennél a Kicsi Budoár olvasóknak?

A világbékén kívül, azt üzenem az Olvasóknak, ami nagyon közhelynek tűnik, hogy vállalják fel Önmagukat!

Ez azzal kezdődik, az én tapasztalataim szerint, hogy az ember leépítse azt, ami nem Ő. És az alól, fokozatosan, vagy folyamatosan bukkan fel az igazi Én, és ezt merni kell felvállalni. Tudom, hogy amit én csinálok, az elég sokszor provokálja az embereket, sokan félre is értik, de én ebben felvállalom Önmagam.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.