Kakas és tyúk, mint erőállat

Gyarapodás, termékenység, vitalitás

A kínai asztrológiában, a kakas a tizedik a tizenkét jegyből. A kakas éve az előretörés évének számít. A nyugati asztrológiában a kakas a Szűznek felel meg, az őszinteséget, az erkölcsösséget, a bátorságot, a pontosságot, a szorgalmat, a hazafiságot, az elpusztíthatatlanságot jelképezi. Fényhozó állat.

 

A kakas és a tyúk, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza az állat üzenetét nekünk.

 

Kakas, tyúk medicina:

Mind a két állat, az igazságot és az őszinteséget jelképezi. Fényhozó állatok. Segít a belső démonok leküzdésében, akik megakadályoznak bennünket abban, hogy erőnk teljességében legyünk, energiamezőnket gyógyítsuk, és így bőségben, gazdagságban, életörömben legyen részünk. A kakas üzenete, a férfias aktív részünknek szól. A tűz erejével és a hatalmi pálcával, valamint az óhajaink és ötleteink praktikus megvalósításához szükséges erővel ajándékoz meg. Megmutatja, hogyan tudjuk erőnket a földhöz kötni. Ha a kakas kukorékol, akkor egy új reggelről gondoskodik, és felébreszt álmunkból. Arra szólít fel, hogy ébredjünk fel – ébredjünk saját tudatunkra, kezdjük el magunkat tanulmányozni, és mindazt, ami számunkra fontos. A kakas, a nap városából, és más világokból hoz üzenetet.

Kakas és tyúk, mint erőállat

Pozitív oldalát tekintve, a kakas ügyel az energiánkra, és tanácsokkal lát el bennünket az élet dolgairól. Arra szólít fel, hogy ügyeinket a legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint intézzük, ne riadjunk vissza az összeütközésektől, és álljunk ki bátran az érdekeinkért.

Kakas és tyúk, mint erőállat1

A tyúk, újra meg újra emlékeztet a teremtő erőre, és összeköt bennünket életerőnkkel. A tojás, a termékenység, az új ötletek, az emberek energiamezejének és az aurának a jelképe. Megtanít saját magunkból kiindulva auránk gyógyítására, amiből kiűzünk minden negatív erőt, és feloldunk minden destruktív energiát, mígnem tojásdad alakú energiamezőnk a szivárvány minden színében szikrázik. A tyúk minden nap rak egy tojást, ez azt mutatja, hogy végtelenül sok teremtő potenciállal rendelkezik, hasznot hozva ezzel nekünk és másoknak is. A tyúk megtanít arra, hogy saját ötleteket hozzunk világra, gondozzuk, ápoljuk és végül keltsük ki őket.

Kakas és tyúk, mint erőállat2

Negatív oldalát tekintve a fekete kakas az ördög szolgájának számított és okult praktikákhoz használták. A tyúk, büszkeséget, önteltséget, önfejűséget, beképzeltséget, traccsolást, túlzott és zavaró információt, csődületet, állandó civakodást, felesleges veszekedést, terméketlen beszélgetést jelképez.

Affirmációi: „ A megfelelő időben, a megfelelő helyen teljesen hűséges vagyok a megfelelőhöz.” – „Energiamezőm napról napra szebb, szikrázóbb, erőteljesebb, és fényesebb. Hagyom, hogy fényem megvilágítsa a földet.
 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.