Kakas és tyúk, mint erőállat

Gyarapodás, termékenység, vitalitás

A kínai asztrológiában, a kakas a tizedik a tizenkét jegyből. A kakas éve az előretörés évének számít. A nyugati asztrológiában a kakas a Szűznek felel meg, az őszinteséget, az erkölcsösséget, a bátorságot, a pontosságot, a szorgalmat, a hazafiságot, az elpusztíthatatlanságot jelképezi. Fényhozó állat.

 

A kakas és a tyúk, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza az állat üzenetét nekünk.

 

Kakas, tyúk medicina:

Mind a két állat, az igazságot és az őszinteséget jelképezi. Fényhozó állatok. Segít a belső démonok leküzdésében, akik megakadályoznak bennünket abban, hogy erőnk teljességében legyünk, energiamezőnket gyógyítsuk, és így bőségben, gazdagságban, életörömben legyen részünk. A kakas üzenete, a férfias aktív részünknek szól. A tűz erejével és a hatalmi pálcával, valamint az óhajaink és ötleteink praktikus megvalósításához szükséges erővel ajándékoz meg. Megmutatja, hogyan tudjuk erőnket a földhöz kötni. Ha a kakas kukorékol, akkor egy új reggelről gondoskodik, és felébreszt álmunkból. Arra szólít fel, hogy ébredjünk fel – ébredjünk saját tudatunkra, kezdjük el magunkat tanulmányozni, és mindazt, ami számunkra fontos. A kakas, a nap városából, és más világokból hoz üzenetet.

Kakas és tyúk, mint erőállat

Pozitív oldalát tekintve, a kakas ügyel az energiánkra, és tanácsokkal lát el bennünket az élet dolgairól. Arra szólít fel, hogy ügyeinket a legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint intézzük, ne riadjunk vissza az összeütközésektől, és álljunk ki bátran az érdekeinkért.

Kakas és tyúk, mint erőállat1

A tyúk, újra meg újra emlékeztet a teremtő erőre, és összeköt bennünket életerőnkkel. A tojás, a termékenység, az új ötletek, az emberek energiamezejének és az aurának a jelképe. Megtanít saját magunkból kiindulva auránk gyógyítására, amiből kiűzünk minden negatív erőt, és feloldunk minden destruktív energiát, mígnem tojásdad alakú energiamezőnk a szivárvány minden színében szikrázik. A tyúk minden nap rak egy tojást, ez azt mutatja, hogy végtelenül sok teremtő potenciállal rendelkezik, hasznot hozva ezzel nekünk és másoknak is. A tyúk megtanít arra, hogy saját ötleteket hozzunk világra, gondozzuk, ápoljuk és végül keltsük ki őket.

Kakas és tyúk, mint erőállat2

Negatív oldalát tekintve a fekete kakas az ördög szolgájának számított és okult praktikákhoz használták. A tyúk, büszkeséget, önteltséget, önfejűséget, beképzeltséget, traccsolást, túlzott és zavaró információt, csődületet, állandó civakodást, felesleges veszekedést, terméketlen beszélgetést jelképez.

Affirmációi: „ A megfelelő időben, a megfelelő helyen teljesen hűséges vagyok a megfelelőhöz.” – „Energiamezőm napról napra szebb, szikrázóbb, erőteljesebb, és fényesebb. Hagyom, hogy fényem megvilágítsa a földet.
 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Kincses Anna

15820289_1189070311130517_70593080_n

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.