Kapcsolódj magadhoz szeretettel

Minden nőnek más és más kapcsolata van önmagával. Sokszor ítéljük, bántjuk, bűntudattal és szégyennel mérgezzük a lényünket, és a testünket, tisztelet a kivételnek.

 

A belénk ivódott programok miatt, szinte mindig elégedetlenek vagyunk, és észre sem vesszük a pozitívumainkat. Amikor egy férfi szemtől szemben megdicsér, sokszor halljuk ezt a nőktől és bizony mi is viselkedünk néha így: „Hagyjál már ezzel a hülyeséggel!

  • De miért olyan nehéz befogadni a dicséretet?
  • Miért nem dicsérjük magunkat naponta többször?
  • És mi kell ahhoz, hogy mindez megváltozzon?

Van, aki kijött már ebből a „nem vagyok elég jó, és bántom magam”szerepből, de sokan még benne vannak, és ártanak önmaguknak, a nőiségüknek, a nőiességüknek ezekkel az energiákkal.

 
Ráébredtem, hogy közel sem volt megfelelő kapcsolatom önmagammal, a testemmel, a nővel, aki minden nap visszanézett rám a tükörből. Állandóan ítéltem magam! A rengeteg rám rakódott hamis rétegek alatt még a tartásom is púpos volt. Ráadásul a külvilág ítélete visszatükrözte az én torz értékrendemet magamról. Mintha rám lett volna írva: „Nem szeretem, és leértékelem magam!”
 

Nem emlékszem pontosan, mikor jött el az ideje annak, amikor elkezdett érdekelni, hogy igazából ki is vagyok én valójában? Aztán ennek a kutatását is abbahagytam, mert hiszem, hogy a végtelen lényemet nem tudom, soha megismeri, de mimnél többet kibontani, kihozni magamból, IGEN!

 

Önmagam nőisége felé haladva sokszor kitettem az „Átalakítás miatt zárva” táblát, és minden ilyen belső munka után egyre jobban megcsillant az igazi énem. Elkezdtem tisztelni, szeretni magam, és amit nagyon fontosnak tartok, ÉRTÉKELNI. Az Önérték az alapja mindennek, erre rakódik az egész életünk.kapcsolódj mag

Olyan dolgokat engedtem meg magamnak, amit addig soha, és elértem addig a pontig, amikor bűntudat nélkül szinte csak az számított, hogy én helyre jöjjek, én egyensúlyba kerüljek. Emlékszem, ez némi lázadással járt a lányaim szemében, de miután látták, hogy az anyjuk sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz, már nem érdekelte őket, ha becsukom az ajtót és magamra áldozom azt a pár órát, amire szükségem van.

 

Ez az intimitás önmagammal nem várt, csodás eredményekhez vezetett. A férjemmel, a lányaimmal, a családommal, a barátaimmal felszabadultabb, örömtelibb kapcsolat alakult ki. Most, ha a férjem rám néz és rajongva mondja, hogy milyen gyönyörűnek tart mindig az az első gondolatom, hogy Istenem, de szeretem önmagam, hogy ezt megengedem”.

 
Kérlek Kedves Olvasó, kérlek Te is nézd meg a tükörben magad! Kit látsz? Ne a szemeddel nézd, hanem a szíveddel LÁSS! Úgy nézd magad, mintha most először látnád azt a nőt, aki benned él, aki erős, határozott, kreatív, csodálatos és csak arra vár, hogy elismerd végre, és kiszabadítsd a börtönéből!

kapcsolódj magadhoz

Néhány KULCSKÉRDÉS a fogolyszöktetéshez:

  • Mit kell tennem és mi kell lennem, hogy önmagam legyek?
  • Mi az az erő, szépség és csoda, ami lehetek?
  • Mit kell tennem, hogy éljem azt a nőt, aki vagyok?
  • Hogy tudom kibontani önmagam, a nőiségemet és a nőiességemet?
  • Mit kell tennem, hogy végtelen könnyedséggel, örömmel viszonyuljak önmagamhoz?
  • Hogy tudom a legkönnyedebb, örömtelibb kapcsolatot élni önmagammal és az engem körülvevő emberekkel?
  • Hogy tudok, szeretetben, intimitásban lenni azzal a nővel, aki vagyok?

 

Ha úgy érzed itt az idő változtatni, tedd meg, és mondogasd a kérdéseket, és az Univerzum eléd tárja a megoldást! Ha eredményt szeretnél elérni, légy kitartó!

 

Ha anyád, apád, testvéred, barátod vagy egy hozzád közel álló személy gondolatát és érzelmét, cselekedetét véled felfedezni magadban, szabadulj meg tőlük mielőbb, engedd el és tudatosítsd, hogy ez nem te vagy!

 
Tudd, hogy ha fontos vagy magadnak, más is odafigyel majd rád! Ha szeretettel fordulsz önmagad felé, mások is szeretni fognak!

 

Ha intim és bensőséges a viszonyod magaddal, a párkapcsolatban is ezt éled majd. Ha végre megengeded és elismered magadnak, hogy Te egy végtelen csoda vagy, akkor az életed gyökeres változáson megy majd keresztül. Elvégre örömben élni jöttél erre bolygóra.

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.