Karácsonyi, kreatív napok az otthonomban

Ha szeretsz az otthonodban ünnepi kreatív kompozíciókat készíteni, akkor meginvitállak egy Karácsonyi virágkötészeti napra hozzám.

 

 

Ha választod ezt a napot velem, akkor mutatok Neked azokból a technikai fogásokból, amiket több mint 10 évnyi virágkötészeti, főleg száraz virágkötészeti múlttal magamba szívtam. Választhatsz, a kompozíciók közül melyikeket szeretnéd megtanulni és elsajátítani. Terméseztessen többet is lehet, ez rád és az ügyességedre van bízva.

 

 

Megtanuljuk több karácsonyi kompozíció elkészítését is, és ezek közül választhatsz:

 • Ajtókopogtató készítése (élő és műfenyő alappal) ki mit választ
 • Vizes oázisba élő zölddel tűzött karácsonyi kompozíció készítése
 • Karácsonyi száraz kompozíciók készítése
 • Karácsonyi gömbök és karácsonyi csokrok díszítése
 • Ezekhez a zöld tisztázása, koszorú körbekötése, élő tálak tűzése; gyertya feltűzése, masni készítés, stb.
Jól sikerült Advent

A kompozíciókhoz minden anyagot és szerszámot én állok. Természetesen, ha van kedvenc szerszámod hozd magaddal, én is ragaszkodom a sajátjaimhoz  🙂 Ha szeretsz gyűjtögetni őszi magokat, terméseket, tobozokat stb. akkor azokat is hozd magaddal, ha látni akarod a kompozíciódba. Kötény is van, de ha a tiedet szeretnéd hozni, akkor hozz kötényt, vagy „játszó” ruhát.

Minden kompozíciót, amit csak elkészítesz (ajtókopogtató, karácsonyi kompozíció, gömb vagy karácsonyi csokor), hazavihetsz, a Tied  🙂 

 • Az karácsonyi kreatív napra 4 főt tudok fogadni.
 • Helyszín: Budapest 18. ker.
 • Időpontok amik közül választhatsz: 2017. december. 9; 10 ; 15 ; 16; 17 (péntek, szombat, vasárnap), 10:00 – 16:00
 • Jelentkezés e-mailben: onvalo.anna@gmail.com,
 • A jelentkezés telefonon: 70/368-26-80;
 • Befektetés önmagadba: 10.000Ft
Várlak sok-sok szeretettel, Kincses Anna!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.