Karácsonyi, kreatív napok az otthonomban

Ha szeretsz az otthonodban ünnepi kreatív kompozíciókat készíteni, akkor meginvitállak egy Karácsonyi virágkötészeti napra hozzám.

 

 

Ha választod ezt a napot velem, akkor mutatok Neked azokból a technikai fogásokból, amiket több mint 10 évnyi virágkötészeti, főleg száraz virágkötészeti múlttal magamba szívtam. Választhatsz, a kompozíciók közül melyikeket szeretnéd megtanulni és elsajátítani. Terméseztessen többet is lehet, ez rád és az ügyességedre van bízva.

 

 

Megtanuljuk több karácsonyi kompozíció elkészítését is, és ezek közül választhatsz:

 • Ajtókopogtató készítése (élő és műfenyő alappal) ki mit választ
 • Vizes oázisba élő zölddel tűzött karácsonyi kompozíció készítése
 • Karácsonyi száraz kompozíciók készítése
 • Karácsonyi gömbök és karácsonyi csokrok díszítése
 • Ezekhez a zöld tisztázása, koszorú körbekötése, élő tálak tűzése; gyertya feltűzése, masni készítés, stb.
Jól sikerült Advent

A kompozíciókhoz minden anyagot és szerszámot én állok. Természetesen, ha van kedvenc szerszámod hozd magaddal, én is ragaszkodom a sajátjaimhoz  🙂 Ha szeretsz gyűjtögetni őszi magokat, terméseket, tobozokat stb. akkor azokat is hozd magaddal, ha látni akarod a kompozíciódba. Kötény is van, de ha a tiedet szeretnéd hozni, akkor hozz kötényt, vagy „játszó” ruhát.

Minden kompozíciót, amit csak elkészítesz (ajtókopogtató, karácsonyi kompozíció, gömb vagy karácsonyi csokor), hazavihetsz, a Tied  🙂 

 • Az karácsonyi kreatív napra 4 főt tudok fogadni.
 • Helyszín: Budapest 18. ker.
 • Időpontok amik közül választhatsz: 2017. december. 9; 10 ; 15 ; 16; 17 (péntek, szombat, vasárnap), 10:00 – 16:00
 • Jelentkezés e-mailben: onvalo.anna@gmail.com,
 • A jelentkezés telefonon: 70/368-26-80;
 • Befektetés önmagadba: 10.000Ft
Várlak sok-sok szeretettel, Kincses Anna!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.